Vem, da zadeva ni preveč sveža, vendar ravno to je tudi zanimivo
Tudi jaz sem to opazil ravno danes, ko so mi prišle v roke te novice nekje drugje kot doma, kajti sam nisem naročnik le teh
Pa naj kar citiram članek iz Slovenskih novic
V kamniškem Stolu je požar naredil za 20.000.000 tolarjev škode.
Kamnik,9.junija
V sredo, prav na svetovni dan gasilcev, je okrog 19. ure zagorelo v prostorih podjetja Stol, pisarniški stoli na Korenovi cesti v Šmarci pri Kamniku. Prvi so na kraj požara prihiteli kamniški gasilci s šestimi vozili in 32 možmi, za pomoč pa so zaprosili še gasilce z Duplice, medtem ko domačih gasilcev iz Šmarce niso potrebovali. Požar, ki je zajel 400 kvadratnih metrov servisnih prostorov, so okrog 21. ure omejili in pogasili. V objektu je zgorela vsa oprema in ostrešje, nastalo pa je za 20.000.000 tolarjev škode. Po prvih ugotovitvah naj bi zagorelo zaradi napake na električni napeljavi. Ob 3.39 so kamniški gasilci spet odšli na požarišče, saj je zagorel kup odpadkov iz prejšnjega požara, ki so ga premetali in zalili z vodo. (V.A.)
Nekaj me v tem članku kar močno moti, vendar ne vem ali je to res, ali pa je to zopet kakšna novinarska natega, saj sem o teh novicah, na tem forumu bral že marsikatero pripombo
Namreč moti me to kjer novinar piše, da so na kraj požara prišli prvi kamniški gasilci s šestimi vozili in 32 možmi, za pomoč pa so zaprosili še gasilce z Dupelj, medtem ko domačih gasilcev iz Šmarce niso potrebovali.
Ne vem, vendar tole zadnje me močno bega