Požar na šoli v Fužinah
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Požar na šoli v Fužinah
Je kaj več podaktov zakaj je zagorelo u "fužinama"?
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
-
Uporabnik001
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Še copy/paste iz sos112.si:

Drugače pa svašta!Ob 23.23 je na Gašperšičevi ulici v Ljubljani verjetno zaradi kurjenja odpadnih gum ob objektu zagorela pločevinasta streha prizidka osnovne šola Marina Krpana. Zaradi tlenja izolacije v pločevinasti strehi so morali gasilci GB Ljubljana in PGD Bizovik razdreti streho velikosti 50 x 18 metrov in tlečo izolacijo pogasiti. Na gasilski straži so ostali gasilci PGD Bizovik. O dogodku so bile obveščene pristojne službe, ki bodo ugotovile natančen vzrok požara in višino materialne škode.
Cogito, ergo sum.

- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Verjetno ste opazili v novicah podatek , da je bila o požaru obveščena policija. Zanimivo pa je, da potem isti novinar išče podatke na 112.
Še vedno čakam tistega slovenskega novinarja, ki bo ob taki novici znal in zmogel napisat, da se požari prijavljajo na 112. Seveda izjemoma, ko je 112 zasede tudi na 113.
Še vedno čakam tistega slovenskega novinarja, ki bo ob taki novici znal in zmogel napisat, da se požari prijavljajo na 112. Seveda izjemoma, ko je 112 zasede tudi na 113.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
V tem delu šole oz. v tej stavbi ni potekal pouk (zadnji uporabniki prostorov so bili učenci in učitelji OŠ Hrušica dobro dve leti nazaj, ko so bili premeščeni v te prostore zaradi prenove prvotne šole v Hrušici-z letošnjim šolskim letom so se iz teh prostorv preselili nazaj v prvotno šolo). Tako da ni bojazni da bi odpadla kakšna ura pouka 
LP
Suzy
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
Ja govora je bilo, da ta del šole ne obratuje in je pripravljen, da se poruši
Zanima pa me, če je res v takem slabem stanju ta objekt ker so namreč povedali po TV da je za 10 mio škode
Naprimer pri nas v MB, ko gorijo zapuščene hiše na Pobreški cesti ni nikoli škode
Naprimer pri nas v MB, ko gorijo zapuščene hiše na Pobreški cesti ni nikoli škode
Nič na suho!
http://www.gasilcidvorjane.com
http://www.gasilcidvorjane.com
" Po do zdaj znanih informacijah naj bi neznanci prinesli k prizidku odpadni material in ga zažgali, ogenj pa se je nato razširil na ostrešje objekta in uničil dva kabineta, osem učilnic ter sanitarije....nastalo je približno za 10 milijonov tolarjev škode." vir: Dnevnik
V tej temi vsi govorijo o prizidku, vendar kolikor se jaz spomnim, je to montažna stavba oz. je sestavljena iz zabojnikov (ni niti najmnaj zidana).
LP
Suzy
V tej temi vsi govorijo o prizidku, vendar kolikor se jaz spomnim, je to montažna stavba oz. je sestavljena iz zabojnikov (ni niti najmnaj zidana).
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene