Intervencije v času praznovanja novega leta
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Intervencije v času praznovanja novega leta
Mogoče za koga brezveze tema, mene pa vseeno zanima.
Ste kje posredovali v času praznovanja novega leta, 31.12.06? Kaj ste počeli na intervenciji in podobne stvari?
Jaz sem imel pozivnik celo noč pri sebi, in menda so včasih iz ReCo poslali voščilo za novo leto, letos ni prišlo nič. Piskalo nam ni nič, torej smo novo leto zaenkrat še kar dobro začeli.
Ste kje posredovali v času praznovanja novega leta, 31.12.06? Kaj ste počeli na intervenciji in podobne stvari?
Jaz sem imel pozivnik celo noč pri sebi, in menda so včasih iz ReCo poslali voščilo za novo leto, letos ni prišlo nič. Piskalo nam ni nič, torej smo novo leto zaenkrat še kar dobro začeli.
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Pozivnik mi je včeraj zapiskal, a je šlo samo za voščilo našega referenta za radijske veze. Drugače je bilo pa kar nekaj intervencij v Ljubljani, večinoma zabojniki za smeti, na žalost pa tudi dva požara v stanovanjskih objektih (Trnovo, Fužine). Vzrok? Pirotehnična sredstva (rakete). 
Cogito, ergo sum.

Govorijo da se prvi otrok rodi toliko minut po polnoči in je to dogodek
(letos deklica v Mariboru)
No prvi požar v letošnjem letu bi lahko bil na Jesenicah (00:02) ReCO pa je zanj izvedel še kakšno sekundo prej. Vzrok - pirotehnika, požar na balkonu v bloku.
Pa požar pred polnočjo, vzrok isti, tako da smo staro leto zaključili s požarom in prav tako začeli z novim letom.
(letos deklica v Mariboru)
No prvi požar v letošnjem letu bi lahko bil na Jesenicah (00:02) ReCO pa je zanj izvedel še kakšno sekundo prej. Vzrok - pirotehnika, požar na balkonu v bloku.
Pa požar pred polnočjo, vzrok isti, tako da smo staro leto zaključili s požarom in prav tako začeli z novim letom.
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Tole temo smo imeli tudi lansko leto in je bila zanimiva, sedaj pa ko lahko spremljamo na našem portalu skoraj vse intervencije pa je nekoliko manj.
Tako bi bilo mogoče bolje kakšno zanimivo intervencijo bolj podrobno obdelat.
V Mariboru je bilo vso noč pestro, a na srečo le manjši požari. Reševalci pa niso zmogli sproti voziti poškodavane ljudi (pirotehnika , padci itd..)
Danes ena zanimiva. Iz nekega hotela pokličejo, da se dekle srednih let ne odziva v svoji sobi. Ko smo ob spremstvu policije zlomili cilindrični vložek smo jo našli spečo v postelji. Ko jo policaj prebudi dekle reče: " ima kdo kak cigaret?"
ponudil sem ji enega, vendar ji nisem dal ognja !
Vzrok za trden spanec je bil verjetno v prazni steklenici Jagermaistra !

Tako bi bilo mogoče bolje kakšno zanimivo intervencijo bolj podrobno obdelat.
V Mariboru je bilo vso noč pestro, a na srečo le manjši požari. Reševalci pa niso zmogli sproti voziti poškodavane ljudi (pirotehnika , padci itd..)
Danes ena zanimiva. Iz nekega hotela pokličejo, da se dekle srednih let ne odziva v svoji sobi. Ko smo ob spremstvu policije zlomili cilindrični vložek smo jo našli spečo v postelji. Ko jo policaj prebudi dekle reče: " ima kdo kak cigaret?"
ponudil sem ji enega, vendar ji nisem dal ognja !
Vzrok za trden spanec je bil verjetno v prazni steklenici Jagermaistra !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
31.12.06, je pri nas minil mirno. 1. intervencijo v leu 2007, pa smo posredovali ob 1:50 uri, kjer je prišlo do požara gospodarskega poslopja. 2. intervencija v letu 2007, pa zjutraj ob 8:30, kjer je zagorelo v transformatorju.
lp
dušan
lp
dušan
Vedno pričakuj nepričakovano!
- gobi
- Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
- Kontakt:
Pri nas sta bili včeraj 2 intervenciji, druga je bila posledica pirotehnike drugače je bilo pa mirno v GD
Okoli 12.00 je zagorelo v zgornjem nadstropju stanovanjske hiše na Colu, občina Ajdovščina. Požar je uničil večji del opreme v kuhinji in dnevni sobi prvega nadstropja. Požar so pogasili gasilci PGD Col in GRC Ajdovščina. Poškodovanih ni bilo.
Ob 22.01 je zagorelo v uti namenjeni za prodajo vstopnic na prireditvenem prostoru v obzidju gradu v Ajdovščini. Do prihoda gasilcev GRC Ajdovščina so ogenj pogasili organizatorji prireditve (gmotna škoda ni velika).
SREČNO
Okoli 12.00 je zagorelo v zgornjem nadstropju stanovanjske hiše na Colu, občina Ajdovščina. Požar je uničil večji del opreme v kuhinji in dnevni sobi prvega nadstropja. Požar so pogasili gasilci PGD Col in GRC Ajdovščina. Poškodovanih ni bilo.
Ob 22.01 je zagorelo v uti namenjeni za prodajo vstopnic na prireditvenem prostoru v obzidju gradu v Ajdovščini. Do prihoda gasilcev GRC Ajdovščina so ogenj pogasili organizatorji prireditve (gmotna škoda ni velika).
SREČNO