Intervencije v času praznovanja novega leta

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
Zbiljc
GE: Medvode
Kraj: Bojna linija

Intervencije v času praznovanja novega leta

Odgovor Napisal/-a Zbiljc »

Mogoče za koga brezveze tema, mene pa vseeno zanima.

Ste kje posredovali v času praznovanja novega leta, 31.12.06? Kaj ste počeli na intervenciji in podobne stvari?

Jaz sem imel pozivnik celo noč pri sebi, in menda so včasih iz ReCo poslali voščilo za novo leto, letos ni prišlo nič. Piskalo nam ni nič, torej smo novo leto zaenkrat še kar dobro začeli.
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
bušman

Odgovor Napisal/-a bušman »

A drugače pozivnik pa obleži čez noč kjerkoli?

Bušman
Uporabniški avatar
Zbiljc
GE: Medvode
Kraj: Bojna linija

Odgovor Napisal/-a Zbiljc »

Ne, ponavadi ga nimam :D :cry:
V naši vasi je veliko kmetij in s tem kozolcev in senikov, zato sem dobil rezervni pozivnik, drugače ga nimam ampak me kdo obvesti po telefonu.
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
bušman

Odgovor Napisal/-a bušman »

A, to je pa drugo.Sem mislil,v redu.

Bušman
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Mi v silvesterski noči nismo posredovali čeprav je imela skoraj vsaka hiša svoj ognjemet. Že nekaj let je na silvestra mirno...hvala bogu.

Zbiljc:
To se mi pa zdi nekoliko trapasto, da imate rezervne pozivnike, medtem ko jih vsi operativci niti nimate.
Uporabniški avatar
Uroš Lenarčič
Kraj: PGD Slape-Polje

Odgovor Napisal/-a Uroš Lenarčič »

Pozivnik mi je včeraj zapiskal, a je šlo samo za voščilo našega referenta za radijske veze. Drugače je bilo pa kar nekaj intervencij v Ljubljani, večinoma zabojniki za smeti, na žalost pa tudi dva požara v stanovanjskih objektih (Trnovo, Fužine). Vzrok? Pirotehnična sredstva (rakete). :roll:
Cogito, ergo sum.

Slika
Uporabniški avatar
GoGo
Kraj: GE Ptuj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a GoGo »

Mi pa smo 31.12 posredovali zjutraj ob 7:38 in sicer na lažni poziv. Drugače pa je noč minila mirno.
Slika
To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Uporabniški avatar
ANDY
Kraj: RAČE pri Mariboru

Odgovor Napisal/-a ANDY »

Člani pgd Rače smo noč preživeli mirno in brez intervencij.
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."

(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Uporabniški avatar
MICKA
Kraj: Slovenski Javornik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MICKA »

Govorijo da se prvi otrok rodi toliko minut po polnoči in je to dogodek
(letos deklica v Mariboru)

No prvi požar v letošnjem letu bi lahko bil na Jesenicah (00:02) ReCO pa je zanj izvedel še kakšno sekundo prej. Vzrok - pirotehnika, požar na balkonu v bloku.

Pa požar pred polnočjo, vzrok isti, tako da smo staro leto zaključili s požarom in prav tako začeli z novim letom.
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)

V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
Uporabniški avatar
ENZA
Kraj: Škofja Loka (Stara Loka)
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ENZA »

Morda pa je bil zadnji na našem koncu. 31.12.2006, ob 23:43 mo prejeli poziv, da gori ostrešje farme. K sreči se je končalo le z manjšo materialno škodo.
Sodelovala so društva PGD Škofja Loka, PGD Žabnica in PGD Stara Loka, tako da nas je preko 30 gasilcev silvestrovalo kar na terenu.

LP
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

MICKA napisal/-a:Govorijo da se prvi otrok rodi toliko minut po polnoči in je to dogodek
(letos deklica v Mariboru)
Da, gre za punčko z imenom Rija. Še zanimivost: mamico so pripeljali v porodnišnico okrog 23.30. :lol:
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Tole temo smo imeli tudi lansko leto in je bila zanimiva, sedaj pa ko lahko spremljamo na našem portalu skoraj vse intervencije pa je nekoliko manj.

Tako bi bilo mogoče bolje kakšno zanimivo intervencijo bolj podrobno obdelat.

V Mariboru je bilo vso noč pestro, a na srečo le manjši požari. Reševalci pa niso zmogli sproti voziti poškodavane ljudi (pirotehnika , padci itd..)

Danes ena zanimiva. Iz nekega hotela pokličejo, da se dekle srednih let ne odziva v svoji sobi. Ko smo ob spremstvu policije zlomili cilindrični vložek smo jo našli spečo v postelji. Ko jo policaj prebudi dekle reče: " ima kdo kak cigaret?"
ponudil sem ji enega, vendar ji nisem dal ognja ! :D :D :D
Vzrok za trden spanec je bil verjetno v prazni steklenici Jagermaistra ! :D :D
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
GoGo
Kraj: GE Ptuj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a GoGo »

Če pa je bila prazna steklenica Jegermajstra pol se ni kaj čudit da je tak spala :D. Še dobro da je bila v hotelu da ni zunaj zmrznila :wink:
Slika
To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Uporabniški avatar
gasilec77
GE: ljutomer
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

31.12.06, je pri nas minil mirno. 1. intervencijo v leu 2007, pa smo posredovali ob 1:50 uri, kjer je prišlo do požara gospodarskega poslopja. 2. intervencija v letu 2007, pa zjutraj ob 8:30, kjer je zagorelo v transformatorju.

lp

dušan
Vedno pričakuj nepričakovano!

Uporabniški avatar
gobi
Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gobi »

Pri nas sta bili včeraj 2 intervenciji, druga je bila posledica pirotehnike drugače je bilo pa mirno v GD :D

Okoli 12.00 je zagorelo v zgornjem nadstropju stanovanjske hiše na Colu, občina Ajdovščina. Požar je uničil večji del opreme v kuhinji in dnevni sobi prvega nadstropja. Požar so pogasili gasilci PGD Col in GRC Ajdovščina. Poškodovanih ni bilo.
Ob 22.01 je zagorelo v uti namenjeni za prodajo vstopnic na prireditvenem prostoru v obzidju gradu v Ajdovščini. Do prihoda gasilcev GRC Ajdovščina so ogenj pogasili organizatorji prireditve (gmotna škoda ni velika).

SREČNO :wink:
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!
Slika
Odgovori