POKALNO TEKMOVANJE 2012

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
vvv1

POKALNO TEKMOVANJE 2012

Odgovor Napisal/-a vvv1 »

Bliža se zaključek letošnjega pokalnega tekmovanja v Škofji vasi.
Ker ni še nič odločenega se bo razplantev boj za skupno zmago do zadje ekipe v vseh kategorijah....bo kar napeto! [-o<

In vaše mnenje o letošnjem pokalnem tekmovanju???
dadeg

Odg: POKALNO TEKMOVANJE 2012

Odgovor Napisal/-a dadeg »

Po moje bo padel slovenski rekord (30,4 je moja napoved)... Samo če ne bo dežja in bo vsaj okoli 20°C 8) 8)
Uporabniški avatar
linkotite
Kraj: Acivkol DGP

Re: POKALNO TEKMOVANJE 2012

Odgovor Napisal/-a linkotite »

Hmmm...
Težka bo z rekordom saj niso ravno nekakšni rekordni časi v letošnji ligi.
Pustimo se presenetiti in se vidimo v Škofji vasi.
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

in kdo bi naj ta rekord dosegel? :lol:
Mislim da bo težko doseči takšen čas, vremenska napoved ni ravno dobra.
Pa tudi zadnji 2 tekmi niso bili ravno ekstremni časi. Se vidi da so bili dopusti :P
Drugače pa mislim da so zmagovalci po kategorijah že več ali manj odločeni oz. znani, razen pri članih A je še nekaj malega odprtega, čeprav
je tudi v tej kategoriji Žažar že zelo blizu skupne zmage. :wink:

Lp,
vvv1

Odgovor Napisal/-a vvv1 »

Teško da bojo ekstremni časi, lepo bi pa bilo za konec sezone! :D
Mogoče tiste ekipe ki niso obremenjene z skupnim rezultatom lahko naredijo dobro vajo ampak ekipe ki se jim pa gre za skupni rezultat pa mislim da bojo izvedle bol sigurno vajo ne toliko na čas.
dragom

Odgovor Napisal/-a dragom »

VČERAJ so pa imeli svoj dan na GZ Slovenije in še posebno PGD Škofja vas, malo se morajo tile zamisliti nad sabo,....
bwaz

Odgovor Napisal/-a bwaz »

Poveljnik GZS Matjaž Klarič se je na podelitvenem odru nahajav v uniformi, ki niti najman ustreza njihovim ( tipiziranim oblačilom GZS ) predpisom! Me zanima zakaj moramo biti gasilci nujno v delovnih uniformah (oblačila, katerih kroj in material nista primerna za delo gasilcev), ko pa vrhovno vodstvo hodi v oblekah katerih se jim zljubi in takšne "šeme" naj bi bile vzor gasilstvu!!!!!

Lp Blaz
Nova varianta

Odg: Re: POKALNO TEKMOVANJE 2012

Odgovor Napisal/-a Nova varianta »

bwaz napisal/-a:Poveljnik GZS Matjaž Klarič se je na podelitvenem odru nahajav v uniformi, ki niti najman ustreza njihovim ( tipiziranim oblačilom GZS ) predpisom! Me zanima zakaj moramo biti gasilci nujno v delovnih uniformah (oblačila, katerih kroj in material nista primerna za delo gasilcev), ko pa vrhovno vodstvo hodi v oblekah katerih se jim zljubi in takšne "šeme" naj bi bile vzor gasilstvu!!!!!

Lp Blaz
Si se mogoče vprašal če slučajno ne testira novi kroja / model gasilske delovne obleke?
majkel_gost

Odgovor Napisal/-a majkel_gost »

Tudi jaz sem gledal tale cesarjeva nova oblačila v Veliki Pirešici na Državnem tekmovanju v gasilski orientaciji za pionirje in mladince. Sem slikal. Pa mi ni jasno kaj je mel na sebi gor.
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Slika
POKAČ

Odgovor Napisal/-a POKAČ »

jaz pa mislim da napake se dogajajo in da je bila pravočasno odpravljena že na samem tekmovanju vsaka jim čast že 35 let organizirat tekmovanje VINKO kapo dol
bwaz

Odgovor Napisal/-a bwaz »

Sliko obleke maskote GZS je moč videti na sliki uradne strani GZS, prilagam še povezavo do omenjene slike, možakar izgleda kot kakšen rudar :D http://www.gasilec.net/pokalno-tekmovan ... zakljuceno .
POKAČ

Odgovor Napisal/-a POKAČ »

ALI ŽE KDOR VE KATERE ENOTE SO SE UDELEŽILE IZBIRNEGA TEKMOVANJA
Uporabniški avatar
linkotite
Kraj: Acivkol DGP

Odgovor Napisal/-a linkotite »

Ve se za tiste enkote katere so bile na državnem tekmovanju v Velenju med prvih 6 ekip. Katere se bodo pa uvrstile še dodatno i pokalnih tekmovanj med leti pa ni ravno najbolj znano saj se neve kako se to točkuje in tako do zadnjega nebomo vedeli kdo so te ekipe.
Tako pač je to, da se določene stvari tudi malo "skriva"
mitja

Odgovor Napisal/-a mitja »

Nevem kaj bi se skrivalo.
Meni je logično to, da sešteješ končna mesta v štirih letih. Seštevek mest deliš s 4 in dobiš povprečje mest in je to to #-o
Pač moje logično mišlenje :wink: al bi še bilo lahko kako drugače?
Odgovori