Pokalno tekmovanje 2009
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Pokalno tekmovanje 2009
Mene pa zanima, če ima kdo slučajno posnetek vaje punc iz Hajdoš? 
mene pa zanima, kaj si mislite o tekmovalni opremi na progi članov A v Škofji vasi?? moje mnenje je da taka oprema (predvsem za sesalni vod) ne spada na pokalna tekmovanja!!!!
-
Gost
Orodje je bilo na obeh progah KATASTROFALNO. Mislim predvsem sesalne cevi, katerih na tekmovanju takšnega nivoja ne bi smelo biti. Glede na število napak (razpetih spojk) bi moral organizator razmisliti o uporabi drugih sesalnih cevi. Vse ostalo pa moram pohvaliti- organizacijo, pri nagradah so se še posebej potrudili, še vreme je bilo letos naklonjeno....le tisti pravi zaključek pokalnega tekmovanja -bolj veseli z malo glasbe- manjka vsako leto. Pa za to ne krivim organizatorja, ker je že s samo pripravo tekmovanja dovolj dela, mislim da bi GZS lahko kaj razmislila v tej smeri.....sedaj pa trenirat za naslednje leto.
NA POMOČ
NA POMOČ
če se prav spomnim je bilo že lani veliko pripomb na sesalne cevi, tako da zgleda da se je letos zgodba ponovila. Me je pa prav presenetlo da je velika večina ekip doseglo ravno v Škofji vasi svoj najslabši rezultat... Mi smo to tekmo izpustili ker si je naš vodar 1 še pred Bistrico poškodoval nogo
tako da ne bi mogli bit najbolj konkurenčni
pa naj tukaj še čestitam Keblju, ker so letos res dominirali... za njimi pa ratuje kar velika gužva, tako da bi znalo bit naslednje leto tudi zanimivo (mogoče tudi z nami)...
pa naj tukaj še čestitam Keblju, ker so letos res dominirali... za njimi pa ratuje kar velika gužva, tako da bi znalo bit naslednje leto tudi zanimivo (mogoče tudi z nami)...
Glede sesalnih cevi. Če niste zmožni nardit dobre vaje ne glede na vrsto sesalnih cevi, potem nehite trenirat!
-
ha
Ti zibko s teb se pa ne bom strinjav s tabo ka mislim da te sploh ni blo tm tko da boš teško vedu kašne cevi so ble
-
pgd-sentjost
Sesalne cevi so se res pogosto razpenjale in so bile sigurno najbolj neugodne od letošnjih pokalnih tekmovanj, ampak še vedno je dejstvo, da je bilo za vse orodje isto. Mi smo speli sesalca malce počasneje in močneje in je zadeva ostala skupaj. Nam se je izplačalo in smo tako v naši krstni sezoni končali v skupnem seštevku na stopničkah, kar si pred prvo pokalno tekmo v Kamencah niti predstavljati nismo mogli.
Kebelj je bil pa letos res klasa zase, njihova konstanca je bila naravnost neverjetna. Vsaka čast!
Kebelj je bil pa letos res klasa zase, njihova konstanca je bila naravnost neverjetna. Vsaka čast!
-
Gost
Imam predlog glede orodja. Zakaj nebi uporabili na vseh pokalnih tekmah isto orodje. Potem pa nebi blo izgovorov"orodje je krivo". Tisti kateri se izgovarjajo nanj pa tak boljše da nehajo trenirat.
Spoštovani tekmovalci in ekipe,
Na tekmovanju v Škofji vasi se že vsaj tri leta uporabljaja enako orodje in oprema,katera je namenjena samo za tekomovanja v Škofji vasi in v GZ Celje.Mogoče je res ,da grejo sesalne cevi malo težje skupaj saj so še vedno skoraj nove,ampak starih cevi pa spet organizator ne more dati na proge ker ni dveh enakovrednih komleptov zato se uporabljata ta dva kompleta.
Če ima kdo kakšen predlog oziroma rešitev kako to rešiti v prihodnje za dobro vseh ekipa pa prosim ,da ga napiše oziroma poda!
Res pa je,da ne bo nikoli na dveh tekmovanjih enakega orodja razen ,če se res s strani GZS ne dobi orodja kateri bo krožil po tekmovanjih katera sodijo v sklop pokalnih tekmovanj .
Lep pozdrav vsem skupaj in veliko tekmovalne sreče v prihodnji sezoni !
Ekipam za dosežen rezultat pa iskrene čestitke

Na tekmovanju v Škofji vasi se že vsaj tri leta uporabljaja enako orodje in oprema,katera je namenjena samo za tekomovanja v Škofji vasi in v GZ Celje.Mogoče je res ,da grejo sesalne cevi malo težje skupaj saj so še vedno skoraj nove,ampak starih cevi pa spet organizator ne more dati na proge ker ni dveh enakovrednih komleptov zato se uporabljata ta dva kompleta.
Če ima kdo kakšen predlog oziroma rešitev kako to rešiti v prihodnje za dobro vseh ekipa pa prosim ,da ga napiše oziroma poda!
Res pa je,da ne bo nikoli na dveh tekmovanjih enakega orodja razen ,če se res s strani GZS ne dobi orodja kateri bo krožil po tekmovanjih katera sodijo v sklop pokalnih tekmovanj .
Lep pozdrav vsem skupaj in veliko tekmovalne sreče v prihodnji sezoni !
Ekipam za dosežen rezultat pa iskrene čestitke