cheeby napisal/-a:ja, transporterji od reševalne postaje ljubljana so res najlepši!
Ja, če še nisi videl reševalnega vozila iz Laškega , sicer je slika objavljena že na 5. strani te teme, ker jo je zopet naš "veleum" na forumu, "snel" iz spletne strani Zdravstvenega doma Laško in jo direktno prilepil na forum .
cheeby napisal/-a:ja, transporterji od reševalne postaje ljubljana so res najlepši!
No, to da so Ljubljanski transporterji najlepši bi se dalo debatirat. Ker tudi Mariborska in še katera reševalna ima zdaj nove transporterje in so si skoraj identični. Predvsem zato ker večino opremlja in predeluje ista firma.
Tudi tale iz Laškega je lep, vendar sem še vedno pristaš rumeno-oranžne barve za reševalna vozila. Nekak se mi zdi da ne paše preveč bele barve na njih......
Ni lepšega občutka kot da nekomu rešiš življenje......
No, to da so Ljubljanski transporterji najlepši bi se dalo debatirat. Ker tudi Mariborska in še katera reševalna ima zdaj nove transporterje in so si skoraj identični. Predvsem zato ker večino opremlja in predeluje ista firma.
Tudi tale iz Laškega je lep, vendar sem še vedno pristaš rumeno-oranžne barve za reševalna vozila. Nekak se mi zdi da ne paše preveč bele barve na njih......
dobro jaz sem to tako reku zato ker sem pač v ljubljani in nisem v mariboru in tukaj se vozijo takšni transporterji vsekakor pa je mišljen takšen tip transporterja kakršen je na sliki v mojem prejšnjem postu zgoraj.
Pri tistem iz laškega me pa mogoše malce motijo diode na stranskih ogledalih, malce preveč izstopajo iz ogledal barvna kombinacija je pa zelo dobra!
Lp
(slovnično preurejeno)
Zadnjič spremenil cheeby, dne 2. November 2006, 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.