Ali bi poškodoval obleko?
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Ali bi poškodoval obleko?
Imam slabo leto staro obleko Bristol Ergotech in bi dal na jakno dodatno izdelati oziroma prišiti še "nosilec" svetilke ter za dodatno govorno napravo. Zanima me pa, če bi s tem dadatnim dodelavam lahko poškodoval jakno oziroma materjal. Spodaj je še slika kako približno naj bi zgledalo.
Rdeča barva naj bi predstavljala šiv, tisto kar je pa zeleno bo pa ježek, ki bo še dodatno fiksiral svetilko.
Rdeča barva naj bi predstavljala šiv, tisto kar je pa zeleno bo pa ježek, ki bo še dodatno fiksiral svetilko.
Odg: Ali bi poškodoval obleko?
Sam nimam izkušen s takimi stvarmi. Mislim pa da s tem obleka nebi smela poškodovati, saj površina ki bi bila zašita izgleda dovolj velika da bi lahko brez posledic držala svetilko.
Mislim, da s tem ne bi poslabšal karakteristik obleke. Zaščita na obleki se poslabša s pranjem 
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Ne smeš šivati skozi vse plasti in poglej, kako so prišiti drugi dodatki.
Točno tako. Membrana bi zgubila svojo funkcijo,če jo prebodemo.Peter napisal/-a:Ne smeš šivati skozi vse plasti in poglej, kako so prišiti drugi dodatki.
Razparal sem eno pbi gold kjer se je lepo videlo kako je obleka narejena in kje je šivana.
Predlog:
Če že moreš narediti to jo razparajte kjer je zadrga in na zunanjo plast prišij kar želiš.
Kasneje bom prilepil nekaj slik
V vsakem primeru, boš membrano prebodel..... probaj pa to tako naredit da so rezi čim manjši!
Kontaktiraj pralnico in šivalnico M...... v ljubljani. Oni imajo prav izučene šivilje in krojače za popravilo Bristolovih oblek. Sem sam spraševal nekaj zaradi žepov, pa so rekli, da so poslali zaposlene na tečaj v Bristol.
kaj več pa na ZS, d ne bo reklame
lp
kaj več pa na ZS, d ne bo reklame
lp
Ashes to ashes, dust to dust.
Kot Feniks se dvignil iz pepela, vstal sem, stresel s sebe blato poplav.
Kot Feniks se dvignil iz pepela, vstal sem, stresel s sebe blato poplav.
Oden prosim pošli mi na ZS ime firme. Tudi na listu deklaracijske je napisano, da lahko obleko popravlja samo pooblaščeno podjetje.
Danes sem dobil odgovor iz podjetja Mehurček, ki je pooblaščeni servis za Bristol. Na jakno mi lahko brez problema našijejo dodatno ta dva nosilca s tem posegom pa se ne bo nič spremenila kvaliteta jakne, ker uporabljajo materjale, ki jih predpisuje Bristol in so seznanjeni z vsemi pravili kako in kaj se lahko pri tovrstnih oblačilih šiva.