Kakšno podvozje za GVGP-2 ?
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Če vzamemo za primerjavo ceno 65.000 € in pomnožimo z 240 dobimo okvirni znesek 15,6 mio SIT. Ta številka pa mislim, da precej presega znesek nakupa novega M.A.N. vozila na identičnem podvozju.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Tam je grajen po NATO standardih. Po mojih podatkih bi bil l vojaški M.A.N. dražji. V tem je smisel proizvodnje tovornjakov v MB.pišuka napisal/-a:Če vzamemo za primerjavo ceno 65.000 € in pomnožimo z 240 dobimo okvirni znesek 15,6 mio SIT. Ta številka pa mislim, da precej presega znesek nakupa novega M.A.N. vozila na identičnem podvozju.
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Novo kupovat za jih "zgonit" po fraščevju (grmovje) je tud nesmisel ...raje kaj dobro ohranjenga z "utečenim" motrojem
za male ali sprejemljive denarce......tako ali tako te mašina ne štepajo špedicijskih kilometrov.. mar ne??
Jaz bi z enim rabljenim v dobrem voznem stanju od cestnega podjetja bil prav zadovoljen....
če ve ker za kerga ...naj javi!!!!
p.s.
Pa še za v grmovje ga ni škoda če je že mal veteran.....no da me ker ne bo slabo razumu....z glanc novim lepotcem za 70.ooo € in več
....bi šu bolj z težkim srcem....
pa še vsi bi okol njega teklai ko bi se v garažo vrnu....(šteli praske
) no ja....
Jaz bi z enim rabljenim v dobrem voznem stanju od cestnega podjetja bil prav zadovoljen....
če ve ker za kerga ...naj javi!!!!
p.s.
Pa še za v grmovje ga ni škoda če je že mal veteran.....no da me ker ne bo slabo razumu....z glanc novim lepotcem za 70.ooo € in več