GVM PGD Zalog-Sp. Kašelj
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
comendatore
- Kraj: jesenice
Odg: GVM PGD Zalog-Sp. Kašelj
mene pa zanima zakaj kupujete vozila brez 4x4 pogona, saj se gre vendar za intervencijska vozila in nikol ne veš kdaj prav pride
95% našega teritorija, ki ga pokrivamo je urbano naselje, kjer so ceste ravninskega značaja in do sedaj se še ni pokazala potreba po 4x4 pogonu.
-
comendatore
- Kraj: jesenice
dobro pri vas je že tako, vem pa za nekaj kombijev ki so jih kupl tam kjer znajo bit komedije brez 4x4
4x4 živiš v sanjah. Meni se zdi da je v celi GZ Ljubljana samo ena cisterna na 4x4. Pa so baje najbogatejša GZ v celi Sloveniji. Mislim da ti to dosti pove!
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
V GZ Ljubljana je kar dosti cistern 4x4 (pod to štejem GVC 16/25 in GVC 24/50). Iz glave jih znam našteti vsaj 10, zagotovo jih je pa še več.hec napisal/-a:4x4 živiš v sanjah. Meni se zdi da je v celi GZ Ljubljana samo ena cisterna na 4x4. Pa so baje najbogatejša GZ v celi Sloveniji. Mislim da ti to dosti pove!
Ima modre luči vgrajene v masko vozila (je razvidno iz fotografij iz njihove spletne strani, ki pa mimogrede trenutno ne deluje).rfireman napisal/-a:p.s. Nekaj me zanimaA so vgrajene plave luči v maski
![]()
FIREFIGHTERS we are reversing new side!