Vozila v vaših enotah!
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Vozila v vaših enotah!
A bi lahko kdo predstavil PGD Nova gorica (pa če bi kakšna slika bila, bi bilo fjn, sploh me zanima PV)
ߣ€
Morda boš kaj več zvedel tukaj: http://www.pgd-ng.si/vozila.php
Naša vozila:
PV-1 Nissan Pathfinder
PV-1 Mitsubishi Pajero
GV-1 Hyundai H-1
GV-2 Tam 75 T5
GVM-1 Mercedes Sprinter 314
GVC 16/24 Tam 5500
GVC 16/25 Mercedes 1627
GVC 24/50 Mercedes Actros 1840
ali več na
http://www.pgdzagorje-mesto.si/vozila.htm
PV-1 Nissan Pathfinder
PV-1 Mitsubishi Pajero
GV-1 Hyundai H-1
GV-2 Tam 75 T5
GVM-1 Mercedes Sprinter 314
GVC 16/24 Tam 5500
GVC 16/25 Mercedes 1627
GVC 24/50 Mercedes Actros 1840
ali več na
http://www.pgdzagorje-mesto.si/vozila.htm
Odg: Odg:
In še slika našega voznega parka:mlakerk napisal/-a:Zdaj pa so na razpolago ta vozila:NH30 napisal/-a:V naši GE Laško so na razpolago vozila:
-Cisterna TAM 170 GVC 24/55
-Kombinirka TAM 190 GVC 16/25
-GVC/GVGP2 Mercedes Unimog
-HTRV-1 Mercedes Sprinter
-PV-1 Lada Niva
- Mercedes Benz Atego GVC 24/50
- Mercedes Benz Unimog GVC/GVGP 2
- TAM 190 Kombinirka GVC 16/25
- Mercedes Benz Vito GVM-1
- Subaru Impreza PV-1
Zgoraj je pa objavljen vozni park leta 2006.

- Mercedes Benz Atego GVC 24/50
- Mercedes Benz Unimog GVC/GVGP 2
- TAM 190 Kombinirka GVC 16/25
- Mercedes Benz Vito GVM-1
- Subaru Impreza PV-1
iz koje gasilskog PGD ili PGE ovo vozilo? OVAJ TAM 100T8 ili 81T6 sa desne strane

Odg:
V tej temi je bilo objavljeih nekaj slik vozil PGD Zreče.M-Coki napisal/-a:In ker obljuba dela dolg, sem prilepil nekaj slik vozil in opreme PGD Zreče.
Zanima me ali obstaja tudi kakšna slika HTV-ja od zadaj, z odprtimi zadnjimi vrati??
Iz sedanjih slik se ne vidi ali je zadaj tudi fiksna črpalka, če je, ali je to potem podobno vozilo kot HTV PGD Trebnje??
Nekje sem na F tudi zasledil da tudi PGD Velenje nabavlja HTV na podvozju MB Vario, ali kdo kaj več ve o tem??
-
JackDaniels
Po spominu bi rekel, da je vozilo prav tako kot HTV PGD Trebnje, prav tako ima nameščeno "fiksno" črpalko, tudi podobno količino vode, čeprav je zreški rezervoar precej večji in so naknadno vanj namestili balon, najbrž avto ni bil dovolj hiter.gapi napisal/-a:V tej temi je bilo objavljeih nekaj slik vozil PGD Zreče.M-Coki napisal/-a:In ker obljuba dela dolg, sem prilepil nekaj slik vozil in opreme PGD Zreče.
Zanima me ali obstaja tudi kakšna slika HTV-ja od zadaj, z odprtimi zadnjimi vrati??
Iz sedanjih slik se ne vidi ali je zadaj tudi fiksna črpalka, če je, ali je to potem podobno vozilo kot HTV PGD Trebnje??
Nekje sem na F tudi zasledil da tudi PGD Velenje nabavlja HTV na podvozju MB Vario, ali kdo kaj več ve o tem??
LP
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona

Naš hišnik z enim delom svojih varovancev
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
Sem iskal, pa je nimam. Mislim pa, da je fiksna.gapi napisal/-a:Zanima me ali obstaja tudi kakšna slika HTV-ja od zadaj, z odprtimi zadnjimi vrati??
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
PGD Velenje ne bo kupilo MB Vario ampak Ivecota. Bo pa kmalu narejengapi napisal/-a:V tej temi je bilo objavljeih nekaj slik vozil PGD Zreče.M-Coki napisal/-a:In ker obljuba dela dolg, sem prilepil nekaj slik vozil in opreme PGD Zreče.
Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!
- Matej B.
- GE: Ptuj / Tržec
- Kraj: Ptuj - Tržec
- Kontakt:
PGD Tržec 3.kat. > GZ in občina: Videm pri Ptuju> Podravska regija
- Priponke
"Teorija brez prakse je kot voz brez akse!!!"
-
GASILEC PERO
- GE: LESKOVEC
- Kraj: LESKOVEC
Bravo Tržec za ;;novo vozilo;; TAM 130!!!
Naj bo uporaba vseh vozil srečna!!!
Žal so kolegi iz Tržca pred leti imeli tragedijo, saj so se pri vožnji na intervencijo skotalili v prepad.
Pri tem je umrl gasilec, dva pa sta še bila poškodovana. Uničen avto, TAM 130ko pa je potem nadomestil Unimog.
Življenje se ne da vrniti in nadomestiti, avto se da, zato naj bo vsem na prvem lastna varnost, potem pa še vse ostalo.
Žal se tega vsi vedno popolnoma ne zavedamo pri našem delu... ko zapiska pozivnik...
Naj bo uporaba vseh vozil srečna!!!
Žal so kolegi iz Tržca pred leti imeli tragedijo, saj so se pri vožnji na intervencijo skotalili v prepad.
Pri tem je umrl gasilec, dva pa sta še bila poškodovana. Uničen avto, TAM 130ko pa je potem nadomestil Unimog.
Življenje se ne da vrniti in nadomestiti, avto se da, zato naj bo vsem na prvem lastna varnost, potem pa še vse ostalo.
Žal se tega vsi vedno popolnoma ne zavedamo pri našem delu... ko zapiska pozivnik...
GASILSKO DRUŠTVO OBSTAJA ZARADI GASILSKE OPERATIVNE ENOTE, NE PA GASILSKA OPERATIVNA ENOTA ZARADI DRUŠTVA!!!
NE DAMO SE!!! NIKOLI, PA ŠE TE NE!!!
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
NE DAMO SE!!! NIKOLI, PA ŠE TE NE!!!
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
- Matej B.
- GE: Ptuj / Tržec
- Kraj: Ptuj - Tržec
- Kontakt:
Hvala Pero!!! Tudi vam v PGD Leskovec želim varno opravljanje gasilskih nalog. Vaš teren je še posebno zahteven, da ne rečem nevaren.
Tam 130 pa je začasna zamenjava za staro AC 16/50 Tam 110, in upam da nam bo 130-ka kljub letom še dobro služila vsaj še kakih 5 let.
Tam 130 pa je začasna zamenjava za staro AC 16/50 Tam 110, in upam da nam bo 130-ka kljub letom še dobro služila vsaj še kakih 5 let.
"Teorija brez prakse je kot voz brez akse!!!"