Ima kdo slike od novega vozila v GBL Ljubljana?
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Ima kdo slike od novega vozila v GBL Ljubljana?
Samo ni še čisto 100%
Vsako gorenje ni požar,
vsak požar pa je gorenje!
vsak požar pa je gorenje!
In zakaj je govora o vozilu 13? A ni to GVC 24-50?
Zato ker gre 13-ka prav tako v tem letu v zamenjavo in bojo na GBL dobili novo!
In to bo....?
To je pa še prezgodaj govorit....v teji fazi so lahko samo špekulacije.
Mercedes-benz ! Lp od JejžaMitja23 napisal/-a:In to bo....?
V službi me kličejo Ježek!
To pri vas sploh ni dvoma, bolj zanimive pa bi bile ostale podrobnosti!Mare napisal/-a:Mercedes-benz ! Lp od JejžaMitja23 napisal/-a:In to bo....?
Stati inu obstati. /Trubar/
Ja normalno da bo MBMare napisal/-a:Mercedes-benz ! Lp od JejžaMitja23 napisal/-a:In to bo....?
iz brigade naj bi šlo v bližnji prihodnosti kar nekaj avtov, 12ka ima že zamenjavo, 13ka je v odhodu, zamenjala naj bi se tudi 8, drugo leto naj bi šla ven 3 (kar se mi zdi precej čudno) leta 2011 pa 6.
takšne informacije imam jaz, kakšna je pa resnišnost bojo pa kolegi iz gbl več povedal...
lp
takšne informacije imam jaz, kakšna je pa resnišnost bojo pa kolegi iz gbl več povedal...
lp
Skupaj spreminjajmo svet na bolje!
Tole so prehudi podatki ali pa preveč optimistične želje nekoga.......cheeby napisal/-a:iz brigade naj bi šlo v bližnji prihodnosti kar nekaj avtov, 12ka ima že zamenjavo, 13ka je v odhodu, zamenjala naj bi se tudi 8, drugo leto naj bi šla ven 3 (kar se mi zdi precej čudno) leta 2011 pa 6.
lp
Pozdrav!
Vozila za gasilce (tako prostovljne ali poklicne)se nabavljajo v MOL v skladu z veljavnim proračunom iz katerega se črpajo sredstva in iz požarnega sklada.
Zaenkrat zgledajo stvari v ugodni smeri tko kot pretekla leta, toda vse bomo videli tekom leta, ko bo prihajalo do morebitnih
primanjkljajov v prihodkih.
Vozila v GBL pa menjajo v skladu z letnim preračunom in če je denar se da menjati, če ga pa ni pa...
Vozila za gasilce (tako prostovljne ali poklicne)se nabavljajo v MOL v skladu z veljavnim proračunom iz katerega se črpajo sredstva in iz požarnega sklada.
Zaenkrat zgledajo stvari v ugodni smeri tko kot pretekla leta, toda vse bomo videli tekom leta, ko bo prihajalo do morebitnih
primanjkljajov v prihodkih.
Vozila v GBL pa menjajo v skladu z letnim preračunom in če je denar se da menjati, če ga pa ni pa...
Zdravo, mene pa samo zanima, če ima kdo slike starega tehničnega vozila, ki ga je prejelo GD Rudnik od GB Ljubljana
LP
LP
Mam jaz, pa prejela ga je EHRI od MOL-a....če smo natančni.rocky85 napisal/-a:Zdravo, mene pa samo zanima, če ima kdo slike starega tehničnega vozila, ki ga je prejelo GD Rudnik od GB Ljubljana
LP
Bi lahko kakšno sliko prilepil tudi tukaj gor
LP
LP