Vozni park pgd bled
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Odg: Vozni park pgd bled
Sedaj pa dovolj. V temi je bilo okoli hoverja povedano vse od obeh kompetentih oseb zato ta tema do nadaljnjega zaklepa. Enkrat se pač zadeva mora nehat. Če ima kdo trdo glavo jo kar naj razbija ob betonski zid.
Tema se bo odklenila samo na zahtevo poveljnika PGD Bled, vse ostale na novo odprte teme s podobno vsebino in tematiko (problem hoverja na Bledu) gredo brez opozorila v izbris.
moderator, ki ima zelo visoko toleranco potrpljenja
Tema se bo odklenila samo na zahtevo poveljnika PGD Bled, vse ostale na novo odprte teme s podobno vsebino in tematiko (problem hoverja na Bledu) gredo brez opozorila v izbris.
moderator, ki ima zelo visoko toleranco potrpljenja
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!

- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
V Sloveniji imamo še kar nekaj vodnih površin, kjer bi vozila na zračni blazini prišla v poštev pri reševanju oseb in mogoče bodo izkušnje z blejskim pri nabavi novih kdaj prišle prav.
Mislim, da ima hover več kompetenc na tem področju, kot kdorkoli od nas, zato ga ne smemo ignorirati, čeprav ima precej vsiljiv način pisanja.
Mislim, da ima hover več kompetenc na tem področju, kot kdorkoli od nas, zato ga ne smemo ignorirati, čeprav ima precej vsiljiv način pisanja.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Tema je na zahtevo poveljnika PGD Bled zopet odklenjena.
Lep preostanek dneva vam želim.

Kaj si ja nor, vsaka čast za Hummerja, čestitam
A lahko malo tehničnih podatkov navedeš, pa še kakšno sliko bi te prosil če daš gor, thanx

A lahko malo tehničnih podatkov navedeš, pa še kakšno sliko bi te prosil če daš gor, thanx
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Našel temo
Hvala za sliko, avto je res ornk mašina, čeprav ga nisem veliko videl.
Hvala za sliko, avto je res ornk mašina, čeprav ga nisem veliko videl.
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
vse boš lahko videl na kongresu jutri in v soboto, vozilo bo tam
Samo mene ne bo

Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Vse čestitke bleljskim gasilcem za vse ostale z zavidljivimi pogledi pa naslednje. PGD Bled je osrednja gasilska enota z konsecijo v cestnem prometu. Povprečje vseh intervencij je najmanj tri tedensko, izvoz pa primerljiv poklicnim enotam. So zelo dobro organizirani, strokovno usposobljeni in zato morajo biti glede na intervencije tudi opremljeni. Ne pozabite še na ure in ure vsakodnevnega prostovojnega dela v pgd-ju keterega ne boste našli na slikah.
Čestitke vodstvu PGD Bled in seveda vsem njihovim članom predvsem prizadevni operativi
Čestitke vodstvu PGD Bled in seveda vsem njihovim članom predvsem prizadevni operativi
z glavo na zabavo
- 13-PGD CERKLJE
- Kraj: Cerklje
rikli napisal/-a: Ne pozabite še na ure in ure vsakodnevnega prostovojnega dela v pgd-ju keterega ne boste našli na slikah.
To je blo pa zdej tko povedano kot, da vsi ostali nič ne delamo...
Ne zdej tega vzet kot provokacijo ampak samo v razmislek.
LP! Jan

- GE: Radlje ob Dravi
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
Lahko mogoče vidimo kaj več slik tega vozila, predvsem me zanima oprema?
LP
LP
13-PGD CERKLJE
Če prebereš še enkrat boš ugotovil , da sem pisal samo o Bledu oziroma njihovem delu in nikomur drugem zato je tvoja pripomba popolnoma neumestna. Za intervencije sem napisal namanj tri in ne vsaj tri. Ko pa že omenjaš teren imamo na Bledu eno jezero več poleg vseh ostalih naravnih razgibanosti v primerjavi z Škofjo Loko ( ? ) kot tudi z Cerkljami.
Tega pa nisem vzel kot provokacijo ampak sem še enkrat dobro premislil in sem prepričan, da ne spadaš med tiste z zavidljivimo pogledi.
Če prebereš še enkrat boš ugotovil , da sem pisal samo o Bledu oziroma njihovem delu in nikomur drugem zato je tvoja pripomba popolnoma neumestna. Za intervencije sem napisal namanj tri in ne vsaj tri. Ko pa že omenjaš teren imamo na Bledu eno jezero več poleg vseh ostalih naravnih razgibanosti v primerjavi z Škofjo Loko ( ? ) kot tudi z Cerkljami.
Tega pa nisem vzel kot provokacijo ampak sem še enkrat dobro premislil in sem prepričan, da ne spadaš med tiste z zavidljivimo pogledi.
z glavo na zabavo
-
comendatore
- Kraj: jesenice
zakaj pa ne nastimate poklicne enote?
Ponovno neumestno ter provokativno besedičenje.comendatore napisal/-a:zakaj pa ne nastimate poklicne enote?
Comendatore: Prebiram tvoje objave ter opažam mladost,nezrelost ter nestrokovnost
Spet komentarji,ki smetijo marsikatero temo na tem portalu.In so iz konteksta odprte teme.
Le čevlje sodi naj kopitar! F.Prešeren
-
comendatore
- Kraj: jesenice
glede na to da pravijo da imajo veliko intervencij se mi zdi smiselno da bi imeli poklicno enoto. Tako kot na Jesenicah:za resne zadeve je GARS, za vse ostalo pa pgd.NH30 napisal/-a:Ponovno neumestno ter provokativno besedičenje.comendatore napisal/-a:zakaj pa ne nastimate poklicne enote?![]()
Comendatore: Prebiram tvoje objave ter opažam mladost,nezrelost ter nestrokovnost
Spet komentarji,ki smetijo marsikatero temo na tem portalu.In so iz konteksta odprte teme.