Lep pozdrav!
Zadnje čase opažam da ima vedno več PGD na ceveh, ročnikih... spojke obarvane v eno barvo. Je to zaradi razpoznavanja na intervencijah in skupnih vajah ali ima to tudi globji pomen?
Barvne spojke
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Barvne spojke
Lp, Luka
Kjer je problem, je tudi rešitev.
Odg: Barvne spojke
Mi imamo pobarvane zaradi razpoznavanja na intervnecijah. Podobno je pobarvano tudi vso orodje....
Don't raise your voice, Improve your argument!
Odg: Barvne spojke
Zaradi razpoznavanja
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Re: Barvne spojke
Tudi globji!
Nekateri pozabijo vrnit opremo, ki je bila izposojena na intervenciji/vaji...
Še vedno tuhta, kam bi dal drugače-pobarvano zvito cev, čeprav so vsi boksi že popolnjeni. No, včasih ga barva na spojki opomni, da se predolgo z njo ne motovili okoli svojega vozila in jo odvrže vstran.
Nekateri pozabijo vrnit opremo, ki je bila izposojena na intervenciji/vaji...
Še vedno tuhta, kam bi dal drugače-pobarvano zvito cev, čeprav so vsi boksi že popolnjeni. No, včasih ga barva na spojki opomni, da se predolgo z njo ne motovili okoli svojega vozila in jo odvrže vstran.
Katero barvo za barvanje pa uporabljate da se odrgne in obrabi prehitro?
Lp, Luka
Odg: Re: Barvne spojke
Mi smo barvali z to barvo na sliki, kupljeno v bauhausu. Ca. 20 eurov.Gorilla napisal/-a:Katero barvo za barvanje pa uporabljate da se odrgne in obrabi prehitro?
Smo pa barvali samo notranje robe spojk, da ko se vleče cev po tleh, da se ne obrabi tako hitro. Kako se bo dolgoročno obneslo ti ne znam povedat, vendat so mi to barvo svetovali za naše potrebe.
Lp
Mi smo uporabili čisto navadensprej v našem primeru rumene barve in na vsakem orodju naredili samo piko naprimer na spojko in se ne odrgne na cca 2 leti vse "pike" obnovimo in to je to ne rabiš komplicirat, je pa dobro če veš kakšno barvo imajo sosednja društva.