Po slikah na facebook strani sem opazil d so v drustvu PGD STARA VRHNIKA dobili novo vozilo Man gvc 16/15
Prosim koga od clanov ali forumovcov da vozilo bolj opise ali doda kaksne slike ker se sam dobil samo 2.
Cestitke za novo vozilo
Brane
Moderator: Janez Tratnik

Sam še počakat je treba da se nekdo ob kategorizacijo spotakneJanez Tratnik napisal/-a:Meni je (na hitro oko) vozilo všeč. Vidi se, da so določene zadeve narejen drugače kot imajo rešeni ostali. In to je dobro, ker se vidi, da so vozilo delali z glavo in je vsak detajl premišljen. Na vsak način ga bo treba videti v živo, druge ni.
ps: Ampak, da je za nekatere zadnja varovalna cev tako pomebna ali je okrogla ali kvadratna in da se zapenjajo v to, mi je pa res hecno.
Ne se razburjatiboštjančk napisal/-a:Zato, ker je namenska. Če stopiš nanjo, je kvadratna boljša, kot okrogla, se pravi boljša stojna površina, pa še lepša je kot okrogla. Zakaj bi stopal nanjo? - Ker je nad črpalko še nekaj opreme. In še eno vprašanje zate - zakaj bi morali imeti vse tako, kot imajo ostali?
če pa že?????? Se sedaj tretirate kot nekaj več??? Takšno pisanje mislim, da ni na nivoju neke enote PGD STV!"Aleks97 - ob kategorizacijo se lahko spotikajo, kolikor jih je volja. Od 1.1.2016 je PGD STV GEŠP in mislim, da noben ne bo kokodakal., Če pa že, ....."