V petek 2.6.017 smo gasilci PGD Zgornja Bistrica prevzeli novo vozilo GVC 16/25. Večletne sanje so končno postale realnost.
Naj vam ga na kratko predstavim saj je tudi nam forum gasilci.org nudil veliko koristnih informacij.
Podvozje: MAN TGM 13.290 4x4
Medosje : 3900mm
Menjalnik: avtomatski 12st TIPMATIC
Pogon: stalni štirkolesni z vsemi blokadami diferencialov
Nadgradnja: Rosenbauer d.o.o
Črpalka: Rosenbauer NH25
Posadka: 1+1+2+4
Vitel: Mamut 15000
Nov GVC 16/25 PGD Zgornja Bistrica
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
Odg: Nov GVC 16/25 PGD Zgornja Bistrica
Čestitam , zelo lepo vozilo še bolj pa predvidevam kvalitetno narejeno.
Všeč mi je da ste se odločili za izdelovalca Rosenbauer Gornja Radgona , omenjeno podjetje dokazuje ( še prej Mettis ) da kvalitetno izdeluje nadgradnje , cenovno dostopno kar priča da se vse več PGD-jev odloča zanj oziroma dobi na razpisu . Spremljam že nekaj časa vozila , ki jih je izdeloval prej Mettis zdaj Rosenbaer in so vsaj na pogled funkcinalno narejena . Večkrat pogledam GVC 16/25 PGD Dobračeva ki ga je delal Mettis ( če se ne motim 2006-2008 ?) in mi je všeč .
Res me zanima lahko na zs koliko vas je stal ta avto ? Za primerjavo od drugih nadgraditeljev .hvala
Všeč mi je da ste se odločili za izdelovalca Rosenbauer Gornja Radgona , omenjeno podjetje dokazuje ( še prej Mettis ) da kvalitetno izdeluje nadgradnje , cenovno dostopno kar priča da se vse več PGD-jev odloča zanj oziroma dobi na razpisu . Spremljam že nekaj časa vozila , ki jih je izdeloval prej Mettis zdaj Rosenbaer in so vsaj na pogled funkcinalno narejena . Večkrat pogledam GVC 16/25 PGD Dobračeva ki ga je delal Mettis ( če se ne motim 2006-2008 ?) in mi je všeč .
Res me zanima lahko na zs koliko vas je stal ta avto ? Za primerjavo od drugih nadgraditeljev .hvala
Živjo, mene pa zanima dimenzija pnevmatik, kakšne zavore imate spredaj/zadaj, ali imate blazine ali listnate vzmeti? Hvala.
Lp K.
Lp K.
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
Pnevmatike so 365/80 r20
Zavore oboje bobnaste
Vzmeti listnate
Zavore oboje bobnaste
Vzmeti listnate
Pozdravljeni. Mene bi pa zanimalo ce bi lahko na zs posredovali specifikacije vozila in opreme ter ceno koliko je stalo vozilo z kompletno nadgradnjo in opremo. Zanima me zaradi tega ker je stric poveljnik gasilskega drustva na hrvaskem in zelijo kupiti nekaj podobnega Vasemu oziroma tako kot je Vase vozilo. Ze vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor. Lp, Hrvoje