novo gasilsko vozilo GVC 24/50
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
novo gasilsko vozilo GVC 24/50
Končno podpisali pogodbi za nabavo novega gasilskega vozila GVC 24/50. Nabavili smo vozilo Scania in nadgradnjo zaupali Pušniku. Slike in ostalo po odvijanju dogodkov.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš. WAGGERL
Če hočeš primerjat cene, si moraš najprej zbrati tudi enokovredna ali vsaj čimbolj podobna podvozja, Vrsho. Tista vaša so pa mešana kot meso na žaru!Vrsho napisal/-a:A lahko napišeš kaj več o samem podvozju? Tudi pri nas je bila v igri Scania, vendar pa je bila cena za njo kar dosti višja kot pa cena konkurentov.
lp Jani
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Jani mi smo napisali svoje pogoje, katerim mora vozilo zadoščati. Seveda pa nismo imeli nič proti, če je imelo vozilo kaj več (od večje NDM do več opreme). Žal pa pri Scanii ni bilo možno zagotoviti ponudbe za vozilo, ki bi bilo primerljivo z ostalimi. Dejstvo je da so vse cene, ki smo jih pridobili cene skoraj osnovnih modelov.Jani napisal/-a:Če hočeš primerjat cene, si moraš najprej zbrati tudi enokovredna ali vsaj čimbolj podobna podvozja, Vrsho. Tista vaša so pa mešana kot meso na žaru!![]()
lp Jani
Sicer pa kakor sem slišal, so cene podvozij glede na lansko leto padle.
Mi imamo kar imamo in zaenkrat smo zadovoljni. Počakajmo pa kaj bo pokazal čas.
No, pol je pa skrajni čas, da nehaš pisat, kako je Scania dražja, če pa, kot sam ugotavljaš, v vašem primeru sploh ni bila primerljiva. Seveda spada v razred TGA-jev, pa Actrosov itd. Pol bi pa lahko primerjali!Vrsho napisal/-a:Jani mi smo napisali svoje pogoje, katerim mora vozilo zadoščati. Seveda pa nismo imeli nič proti, če je imelo vozilo kaj več (od večje NDM do več opreme). Žal pa pri Scanii ni bilo možno zagotoviti ponudbe za vozilo, ki bi bilo primerljivo z ostalimi. Dejstvo je da so vse cene, ki smo jih pridobili cene skoraj osnovnih modelov.
Lep primerjalni pozdrav!
Jani
Re: novo gasilsko vozilo GVC 24/50
Kako pa to, da ste dali prednost GVC-ju 24/50, če me spomin na vara je bilo tu na forumu že debata okoli tega kateremu vozilu dati prednost pri nabavi, debata je tekla konkretno za vaše društvo!oča napisal/-a:Končno podpisali pogodbi za nabavo novega gasilskega vozila GVC 24/50.
Se mi ne da iskat teme, zato bi bil hvaležen za odgovor zakaj GVC 24/50????
Pa je po dopustu!
Gobi!
Cena pribljižo 42 miljonov podvozje in nadgradnja.
Gapi!
Pri premlevanju katero vozilo od hiše en ali oba smo se odločili da ostane TAM 125 z 4000 litri vode in bo morala izdržati še nekaj let do njene zamenjave.
Blaž.k!
Za rikverc ne vem ma 12 + reili
Gobi!
Cena pribljižo 42 miljonov podvozje in nadgradnja.
Gapi!
Pri premlevanju katero vozilo od hiše en ali oba smo se odločili da ostane TAM 125 z 4000 litri vode in bo morala izdržati še nekaj let do njene zamenjave.
Blaž.k!
Za rikverc ne vem ma 12 + reili
Danes prevzeli podvozje
v Mariboru in ga dostavili nadgraditelju.
Nekaj slik za pokušino
http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... emId=78954
Nekaj slik za pokušino
http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... emId=78954
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
- Mitja Gregorič