nakup GVM
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
nakup GVM
Neše društvo se zanima za nadgradnjo (beri lučke) GVM ja
Mi lahko pomagate, da izberemo naboljšega in najcenejšega ponudnika teh storitev. Če se da naj bodo izvajalci v 50km krogu od ljubljane ni pa nujno.
Mi lahko pomagate, da izberemo naboljšega in najcenejšega ponudnika teh storitev. Če se da naj bodo izvajalci v 50km krogu od ljubljane ni pa nujno.
lp Beatus
???
In ta izdelovalca sta ?
lp Beatus
Re: nakup GVM
Saj odgovori se že podani, jaz bi se rad dotaknil in opoziril na neizvedljivi prošnji
Ali najboljši ali pa najcenejši, oboje hkrati pa žal ne gre
Pazite, da ne bo najcenejši kar se lahko zgodi, v končni fazi najdražji
Dejstva, oziroma dokaze podprte s fotografijami o tem lahko najdemo že sedaj na našem forumu kjer se bo sedaj odstranjevalo najcenejše ter nadomestilo s kvalitetnim. Sedaj pa, če seštejemo oboje skupaj bo rezultat najdražje
Samo na to sem hotel opozoriti pred odločitvijo, drugače pa čestitke društvu ob nakupu.
Nadgradnja GVM je več kot le same lučke (tipizacija gasilskih vozil), kajti tudi to vozilo ima določeno nadgradnjo in gasilsko opremo čeprav v res najmanjšem obsegu glede na ostala vozilabeatus napisal/-a:Neše društvo se zanima za nadgradnjo (beri lučke) GVM ja
Ta zadeva je nezdružljiva to je dejstvobeatus napisal/-a:Mi lahko pomagate, da izberemo naboljšega in najcenejšega ponudnika teh storitev.
Ali najboljši ali pa najcenejši, oboje hkrati pa žal ne gre
Dejstva, oziroma dokaze podprte s fotografijami o tem lahko najdemo že sedaj na našem forumu kjer se bo sedaj odstranjevalo najcenejše ter nadomestilo s kvalitetnim. Sedaj pa, če seštejemo oboje skupaj bo rezultat najdražje
Samo na to sem hotel opozoriti pred odločitvijo, drugače pa čestitke društvu ob nakupu.
IZKORISTI, A NIKDAR NE IZKORIŠČAJ!
Lp
Borut Satler
Lp
Borut Satler
GVM
Ja kupiti nameravamo renault traffic. Najbolši ponudnik za nas glede kvalitete in cene - to bi se dalo razpravljati.
Vem pa da je za opremo GVM ja potrebno več kot samo lučke, samo se nisem hotel ukvarjati z drobnarijo, ki pa je vsekakor pomembna in potrebna če hočeš registrirati in uporabljati kot gasilsko vozilo.
Vem pa da je za opremo GVM ja potrebno več kot samo lučke, samo se nisem hotel ukvarjati z drobnarijo, ki pa je vsekakor pomembna in potrebna če hočeš registrirati in uporabljati kot gasilsko vozilo.
lp Beatus
robert š. napisal/-a:
beatus lahko mogoče malo opišeš vozilo GVM katerega opremljate (znamka, karakteristike...)
GVM Renault traffic 8+1 zadnji del bomo s pridom izkoristili in vsej obvezni opremi dodali tudi dva nosilca za IDA. Zadaj pa kljuko za obvezno prikolico in MB (v primeru potrebe)
lp Beatus
GVM
Imate s temi ponudniki kaj izkušenj in kako so se obnesle izdelave - nadgradnje, ki ste jih naredili? 
lp Beatus
Re: nakup GVM
Ne smem delat reklame zato mi pošlji tel št. na ZS pa te pokličem.beatus napisal/-a:Neše društvo se zanima za nadgradnjo (beri lučke) GVM ja
Gasilec znanja ne proda , ampak ga podari.
NA POMOČ !
NA POMOČ !