Nov GVC 16/25 PGD Podnart
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Nov GVC 16/25 PGD Podnart
V preteklem tednu smo iz izdelave pripeljali novo vozilo GVC 16/25 Renault Midlum 280.14 4x4 OFF ROAD.
Nadgradnjo je izdelalo podjetje EURO GV preko podjetja WEBO. Vozilo je bilo pod nadzorom Sakija in lahko rečem samo hvala bogu, saj so se z njegovo pomočjo upoštevale prav vse naše želje.
Kar se tiče opremljenosti bom nekaj slik dodal kasneje, saj bi radi počakali do 30. junija ko imamo uradni prevzem ob 20. obletnici našega PGD, tako da če ima kdo voljo in čas, si ga lahko takrat ogleda tudi v živo po 18.00 uri.
Ker vem da bi bilo najprej vprašanje cena vozila bom kar napisal že vnaprej. Vse skupaj je prišlo 41 milijonov SIT.
Zaenkrat toliko, če je še kakšno vprašanja z besedo na dan, ostale slike pa kot sem že povedal sledijo po prevzemu.
lp
Bine
Nadgradnjo je izdelalo podjetje EURO GV preko podjetja WEBO. Vozilo je bilo pod nadzorom Sakija in lahko rečem samo hvala bogu, saj so se z njegovo pomočjo upoštevale prav vse naše želje.
Kar se tiče opremljenosti bom nekaj slik dodal kasneje, saj bi radi počakali do 30. junija ko imamo uradni prevzem ob 20. obletnici našega PGD, tako da če ima kdo voljo in čas, si ga lahko takrat ogleda tudi v živo po 18.00 uri.
Ker vem da bi bilo najprej vprašanje cena vozila bom kar napisal že vnaprej. Vse skupaj je prišlo 41 milijonov SIT.
Zaenkrat toliko, če je še kakšno vprašanja z besedo na dan, ostale slike pa kot sem že povedal sledijo po prevzemu.
lp
Bine
Mene pa zanima kaj ste naredili s prejšnjim vozilo?? Katere vozila pa še imate v društvu??
Ali je tole vaše vozilo in vaš gasilni dom???
http://www.gasilci.org/domovi/gorenjska ... odnart.jpg
Ali je tole vaše vozilo in vaš gasilni dom???
http://www.gasilci.org/domovi/gorenjska ... odnart.jpg
Vozilo GVC 16/15 nam ne pripada po kategorizaciji, pripada pa nam GVC 16/25. Prav tako GVC 16/15 nima 4 kolesnega pogona in je bilo zato premeščeno v duštvo, ki pokriva samo ravninsko območje, medtem ko imamo mi 90 % hribovitega terena.
Posledično zaradi novega vozila pa bodo na boljšem 3 društva, saj je tudi društvo ki prejme naše vozilo GVC 16/15 dalo naprej drugemu društvu GVGP-1, ki pokriva velik del območja v naravnem okolju.
Vsa vozila pa so se med društvi zamenjala brezplačno.
lp
Bine
Posledično zaradi novega vozila pa bodo na boljšem 3 društva, saj je tudi društvo ki prejme naše vozilo GVC 16/15 dalo naprej drugemu društvu GVGP-1, ki pokriva velik del območja v naravnem okolju.
Vsa vozila pa so se med društvi zamenjala brezplačno.
lp
Bine
Ja motor 280 KM obstaja šele sedaj ko so izvedbe EURO 4, prej je bila največja moč motorja 270 KM. Mi smo hoteli največjo moč kar obstaja in za ta model je to 280 KM.
Problemov z višino nimamo ker je garaža sedaj visoka 3,6 metra, tako da gre brez problema noter, je pa res da smo morali garažo povečati, vendar ne samo zaradi Renaulta, ampak bi jo morali v vsakem primeru, saj noben avto nebi šel v garažo ker je bila višina pod 3 metre.
Odločitev zakaj Renaulta pa je bila predvsem zaradi prostornosti kabine ter serijsko podaljšane za GVC 16/25. Nekako se nam ni dopadlo da bi kabino podaljševali pri nadgraditelju, saj imajo nekateri že težave. Mi smo kabino podaljšali samo na hrbtišču, tako da imamo dihalne aparate zadaj na hrbtu in je še vedno več kot dovolj prostora.
lp
Bine
Problemov z višino nimamo ker je garaža sedaj visoka 3,6 metra, tako da gre brez problema noter, je pa res da smo morali garažo povečati, vendar ne samo zaradi Renaulta, ampak bi jo morali v vsakem primeru, saj noben avto nebi šel v garažo ker je bila višina pod 3 metre.
Odločitev zakaj Renaulta pa je bila predvsem zaradi prostornosti kabine ter serijsko podaljšane za GVC 16/25. Nekako se nam ni dopadlo da bi kabino podaljševali pri nadgraditelju, saj imajo nekateri že težave. Mi smo kabino podaljšali samo na hrbtišču, tako da imamo dihalne aparate zadaj na hrbtu in je še vedno več kot dovolj prostora.
lp
Bine
Lepo vozilo.
Mene pa zanima ali vaš Midlum ni imel pred kabino ogledala za mrtvi kot (kot nekakšen "nagravžen" izrastek pred vetrobranom) ali ste ga vrgli dol?
Gledam namreč nekaj novejših tovrstnih vozil in na vseh je nameščena ta zadeva. Meni osebno je prav "bljak", funkcije pa itak nobene prave.
Če boš rinil nekam pred zid boš tako zlomil ogledalo preden boš karkoli zadel z vozilom.
Mene pa zanima ali vaš Midlum ni imel pred kabino ogledala za mrtvi kot (kot nekakšen "nagravžen" izrastek pred vetrobranom) ali ste ga vrgli dol?
Gledam namreč nekaj novejših tovrstnih vozil in na vseh je nameščena ta zadeva. Meni osebno je prav "bljak", funkcije pa itak nobene prave.
Če boš rinil nekam pred zid boš tako zlomil ogledalo preden boš karkoli zadel z vozilom.
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Vozilo je imelo original nameščeno ogledalo, vendar smo ga odstranili. Zadeva verjetno pride v poštev za kakšne druge namene, za gasilce pa mislim da ne. Prvič je pri Renaultu to ogledalo nameščeno na sredi vetrobranskega stekla in zakriva preglednost vozniku, ki je med vožnjo na intervencijo ena najbolj pomembnih zadev, drugič pa je to kar ste že sami ugotovili, da je nameščen res preveč naprej in vozilo težko parkiraš nekam pred steno ker te ogledalo ovira.
Sem pa gledal pri MAN-u, je pa zadeva malo bolj dodelana. Prvič zgleda saj normalno, drugič je nameščen v desnem kotu zgoraj vetrobranskega stekla in tako ne ovira pogleda. Pri Renaultu pa so ga pač malo "pihnili" v temo s tem ogledalom.
lp
Bine
Sem pa gledal pri MAN-u, je pa zadeva malo bolj dodelana. Prvič zgleda saj normalno, drugič je nameščen v desnem kotu zgoraj vetrobranskega stekla in tako ne ovira pogleda. Pri Renaultu pa so ga pač malo "pihnili" v temo s tem ogledalom.
lp
Bine
Tudi sam sem si vozilo ogledal in lahko povem, da si je Bine res lepo zamislil tale avto. Ne pomnim kolikokrat sem bil tudi z našim pri njih in kolikokrat sva ga premerila, poslikala, ... da je potem ta izpadel tak kot je. Seveda gre tu za še bolj dodelano vozilo ampak cenovno tudi za 4mio starih sit dražje. Za razliko od našega ima nivokaz gasilne vode na bokih (semafor), avtomatsko zapiranje ventila za polnjenje cisterne, pohodni zadnji blatnik in pnevmatske stopnice. Slednje mi nismo dajali, ker nanesejo kar nekaj $$$, pa še nekateri so jamrali, da imajo težave z njimi. No bomo videli kako se bodo obnesle tukaj.
Sem pa našel nekaj pametnih idej in dopolnitev za naš "voz" tako, da Sakija čaka še nekaj dela z nami.
No pa še za skeptike glede Evro GV-ja-jaz sem z njihovim delom zadovoljen, mislim pa da je Bine tudi. Se pa obeta v roku enega tedne še en Midlum v našem koncu, če me spomin ne vara. Tako, da se bo GZoR kmalu vozila samo še na Renaultih.
Čestitke gasilcem iz Podnarta!
No pa še za skeptike glede Evro GV-ja-jaz sem z njihovim delom zadovoljen, mislim pa da je Bine tudi. Se pa obeta v roku enega tedne še en Midlum v našem koncu, če me spomin ne vara. Tako, da se bo GZoR kmalu vozila samo še na Renaultih.
Čestitke gasilcem iz Podnarta!