.
.da ne bo preveč tema samevala pa, da izvem kaj novega
1. bikica
2. Okolica Ljubljane
3. Gasilka
4. Samska
(p.s. z veseljem bom prebala tudi kakšno vzpodbudno besedo, čeprav skodelica mogoče ne bo tako kazala hehe
)
lep pozdrav in hvala
splošno: prav nič ne sameva na tem ljubem svetu. Ti pa glej draga Urška, da ne boš tako dolgo izbirala kot ona iz Prešernove pesmi in je potem morala na škrge dihat. Je pa vedeževanje v primeru dobre mlade punce zelo zahtevno. Na to se moram pripravit vsaj nekaj dni in napeti vse sile.
Lahko pa takoj napišem , da te čaka lepa kariera. V zdravstvu bolj slaba v gasilstvu pa sijajna.
gasilci: To , da si zelo radovedna in vedeželna je pohvalno, samo ne pretiravaj, ker stari gasilski mački ne vedo vsega in potem se ti zlažejo. Saj poznaš onega o dedku, ki je vnuku razlagal kako je gasila njegova gasilska enota: " pa sem zagrabil kramp , pa sem vzel ročnik, pa sem pogasil , pa sem rešil , pa sem raztural sploh in oh itd.."
Pa ga vnukec vpraša: "Deda kaj so pa ostali počeli ?"
Skratka vidim v kavni osedlini, da boš sprejela neko funkcijo ki je bolj za moške in potem bodo težave, ampak kako rešiti te težave ne vidim , ker sem kupil neko poceni kavo pri Hoflerju!
ljubezen: Pa kaj si ja nor, tu ne vidim nobenega problema. Pazi, fantje so naivna bitja in to vzami v zakup. Razmišljajo z obema glavama in potem zmaga manjša. Pa kaj je še huje, še vedno mislijo da so medicinske sestre spodaj brez !

Jaz sem to želel enkrat preverit in preden sem kaj videl , sem prejel enega okrog kepe in potem nisem nič videl !
Tvoj moški, ki se bo staral poleg tebe ne bo gasilec in zato boš morala z njim bolj v rokavicah, ker drugače bo odšel. Tako kažejo karte in karta nikoli ne laže.
denar: Dovolj ga imaš , ker še tega ne znaš pravilno uporabit. Prav bogata ne boš nikoli , bo pa tvoj življenski sopotnik zelo premožen. Podedoval bo veliko kmetijo in ti si totalno leva za delo na kmetiji. Povej mi naprimer koliko seskov ima koza ? ne veš ne ? Svetujem , da obiščeš kašno kmetijo in mi čimprej sporoči odgovor.
Malo pred novim letom vplačaj loto. Vidim velik znesek!
zdravje: nekaj mi kaže čarobna krogla, da se veliko učiš o zdravstvu. Le glej , da ne boš pristala na urgenci, tam so slabe plače pa turnus delajo. Tam okrog 30 leta starosti boš imela težavo z kilogrami. karta mi kaže , da je ne boš premagala zlahka, ampak po drugem otroku boš pozabila na linijo.
uživaj , življenje je kratko, je pa res da se tudi pri kratkem da uživat če je le tehnika prava !