Požar gospodarskega poslopja na Venišah

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Razby
Kraj: Brezje na Gorenskem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Razby »

Na napakah se učimo,pač se je zgodilo...Pa ne pogrevajmo stvari,kajti dosti je bilo napisanega...
Vse, česar popolnoma ne obvladamo, je nevarno. In to, kar obvladamo, je še nevarnejše; potem postanemo lahkomiselni.

Pavel Razboršek
Uporabniški avatar
levi17
Kraj: krsko

Odgovor Napisal/-a levi17 »

ali ima kdo mogoče še film o požaru v venišah
Marko Levicar 041-349-945
Uporabniški avatar
uros11

Odgovor Napisal/-a uros11 »

Naj še jaz dodam svoj prispevek!
Sem bil na tej analizi, ki je bila omenjena na forumu, vendar so se tam samo kregali ali je bilo štabno vodenje intervencije ali kaj drugega!
Ko so omenili pomankanje vode, jim je strokovni komentator pojasnil da so imeli še preveč vode, da so jo zlivali po strehi, saj je streha namenjena, da drzi vodo!

Pa še izjava udeleženca intervencije: Ko sem videl, da se na Venišah nekaj kadi sem še domov pogledat na pozivnik ali je požar, vendar ni bilo nobenega poziva, zato sem šel naložit še eno nakladalko sena (25m3) jo sam razložil, ko sem pa končal je pa prišel poziv!!!!
:?: :?:

Važno je takojšen odziv gasilcev! :D :D
Za pamet pravijo, da je edina stvar, ki je pravično razdeljena na svetu! Vsak zase pravi, da jo imama največ na svetu!

Lep pozdrav Uros
Uporabniški avatar
Jacksy
GE: Mozirje
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a Jacksy »

uros11 napisal/-a:Ko sem videl, da se na Venišah nekaj kadi sem še domov pogledat na pozivnik ali je požar, vendar ni bilo nobenega poziva, zato sem šel naložit še eno nakladalko sena (25m3) jo sam razložil, ko sem pa končal je pa prišel poziv!!!!
Če imaš pozivnik je pomojem dolžnost, da ga nosiš vedno s sabo! Kaj ti bo pozivnik doma!
Zaklenjeno