Učimo se, na ABC
Pravila foruma
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
lp
D skrjševalni vozel 
Gasilci so zakon!
Karkoli počneš, počni premišljeno in misli na konec !!!
http://www.gasilcidvorjane.com
Karkoli počneš, počni premišljeno in misli na konec !!!
http://www.gasilcidvorjane.com
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Gasilni aparat , ali po novem gasilnik je verjetno najbolj razširjen pripomoček za gašenje začetnih požarov. V rokah izkušenega uporabnika je še kako učinkovit in lahko prepreči veliko materialno škodo.
V zadnjem obdobju je na našem tržiščiu vedno več različnih proizvajalcev.
Aparati Gloria nemškega proizvajalca veljajo za dobre aparate.
Vprašanje vam bom zastavil na osnovi mojih praktičnih izkušenj. Pred kartkim smo gasili goreč televizor v dnevni sobi. Ob našem prihodu je televizor gorel in že nekaj stvari ob njem. Opaziti pa je bilo tudi veliko gasilnega praška v dnevni sobi. Sklepali smo , da je lastnik že sam poskušal z gasilnikom pa mu ni uspelo.
Ko je bil požar pogašen sem vprašal lastnika. kako se je lotil gorečega televizorja. Povedal mi je , da je stekel v garažo in iz prtljažnika avtomobila vzel dvokilogramski aparat Gloria in z njim poskušal gasiti vendar učinka ni bilo.
Podoben primer gašenja sem nekoliko pozneje še enkrat doživel.
Kaj mislite, zakaj mu ni uspelo ?
Tokrat za spremembo ne bo možnih odgovorov po sistemu ABC
V zadnjem obdobju je na našem tržiščiu vedno več različnih proizvajalcev.
Aparati Gloria nemškega proizvajalca veljajo za dobre aparate.
Vprašanje vam bom zastavil na osnovi mojih praktičnih izkušenj. Pred kartkim smo gasili goreč televizor v dnevni sobi. Ob našem prihodu je televizor gorel in že nekaj stvari ob njem. Opaziti pa je bilo tudi veliko gasilnega praška v dnevni sobi. Sklepali smo , da je lastnik že sam poskušal z gasilnikom pa mu ni uspelo.
Ko je bil požar pogašen sem vprašal lastnika. kako se je lotil gorečega televizorja. Povedal mi je , da je stekel v garažo in iz prtljažnika avtomobila vzel dvokilogramski aparat Gloria in z njim poskušal gasiti vendar učinka ni bilo.
Podoben primer gašenja sem nekoliko pozneje še enkrat doživel.
Kaj mislite, zakaj mu ni uspelo ?
Tokrat za spremembo ne bo možnih odgovorov po sistemu ABC
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Pogumno si se lotil Raftar te uganke , vendar več sreče prihodnjič. Ja pa še to , pretresanje pred uporabo ni potrebno in je ne predvideva nobeno navodilo za uporabo. (včasih smo tako učili , to pa drži)
Upam da ne bo na 100- ti strani kaj zaštekalo na strežniku.
Upam da ne bo na 100- ti strani kaj zaštekalo na strežniku.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Verjetno se ni lotil pravilnega pristopa k gašenju in je z gasilnikom gasil po celi sobi.Verjetno je bilo preveč dima v sobi in je domneval da že gori celotna soba in je že na vhodu v prostor aktiviral gasilnik in upal da gasi televizor.
Prisotno pa je bilo tudi nekaj panike.
Upam da se ne motim.
Prisotno pa je bilo tudi nekaj panike.
Upam da se ne motim.
Kjer je dim, je tudi ogenj.
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Pozdravljena koroška,kjer koli si.
L.P.Miran 70
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Pozdravljena koroška,kjer koli si.
L.P.Miran 70