V CERKLJAH NOV GASILSKI DOM

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
blaz.K
Kraj: pod Krvavcem

Odgovor Napisal/-a blaz.K »

Slavko napisal/-a:Blaž tale zadeva res hitro napreduje. Mislim da bo GRS Kranj kmalu postala izpostava od PGD Cerklje :lol:

Daj no :oops: :lol: , ja garaže bi pa le hitro napolnil.

Lp! Blaž
Uporabniški avatar
gapi
GE: Lukovica
Kraj: Lukovica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gapi »

blaz.K napisal/-a: Ja seveda gapi v gosteh si že bil, samo gostiteljev nisi nikoli obvestil o obisku :twisted:
To ni čisto res, prvič ko sem bil pri Vas sem bil dogovorjen z Janijem, kar vprašaj ga, pa tudi še enkrat kasneje sva se vidla.

Drgač je pa žal vedno tako, da vedno skočim pogledat kako napredujejo delo, ko sem kje v bližini, pa takrat ni časa da bi koga moril z mojim prihodom.

Aja pa še to, glede na tvoje pisanje, sklepam, da bo potem tudi občina lastnik objekta oz. vsaj del tega???

No če ne prej, upam da se spoznava na otvoritvi haaaa

Lep pozdrav!

Gašper Mav
http://www.gasilci-lukovica.si
blaz.K

Aja pa še to, glede na tvoje pisanje, sklepam, da bo potem tudi občina lastnik objekta oz. vsaj del tega???

No če ne prej, upam da se spoznava na otvoritvi haaaa[/quote]

Ja občina je in bo večinski lastnik objekta, kar pa, kot sem že pisal ni po naših ocenah nič slabega - glede vzdrževanja, elektrike, ogrevanja...

Upam, da se spoznamo praj, zagotovo pa se vidimo na otvoritvi.

Lp! Blaž
krof

Odgovor Napisal/-a krof »

Kdaj je sedaj treba delat pridt Blaž.
blaz.K

Zadeva se čisto zares zaključuje, pred nekaj minutami sem se vrnil z objekta, kjer še zadnji elektrikarji iščejo faze, pleskarji finiširajo, povečana je tudi koncentracija raznih Fat, katere glancajo zgornje prostore. Gradbinci pa ležreno izvajajo še zadnje korekcije okolice.
Potrpežljivo čakamo mizarja, da bo s svojimi mojstrovinami popestril notranjost prostorov. To je trenuten utrip z gradbišča, kjer je pred tednom še gomazelo kot v mravljišču.

Lp!
Blaž
Uporabniški avatar
gapi
GE: Lukovica
Kraj: Lukovica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gapi »

A vloga za tehniči pregled je že romala na Upravno enoto, ali še zbirajo tehnično dokumentacijo????

To te sprašujem zato, ker vlogo mora vložiti investitor, kar ste v določeni meri tudi gasilci???

Lep pozdrav!

Gašper Mav
http://www.gasilci-lukovica.si
Uporabniški avatar
nejc321

Odgovor Napisal/-a nejc321 »

Zdaj pa morajo dela iti že k koncu. Ali se motim :?:
Upam da vam bo dom prinesel božiček ali pa vsaj dedek mraz :D
krof

To ni lih vprašanje za semsam Blaž kaj je blo včeri 27.12.06 pomoje da je bilko v gorah saj tako sem slišal, menda da je nekaj gorelo, saj ste šli vi tuidi gor, popravite me če se motim...
Uporabniški avatar
BAČO
moderator
moderator
Kraj: Dol pri Hrastniku
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BAČO »

krof napisal/-a:To ni lih vprašanje za semsam Blaž kaj je blo včeri 27.12.06 pomoje da je bilko v gorah saj tako sem slišal, menda da je nekaj gorelo, saj ste šli vi tuidi gor, popravite me če se motim...
Krof, daj prosim podnapise :roll: .

BAČO :evil:
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Uporabniški avatar
Johny
Kraj: PGD Cerklje na Gorenjskem

Odgovor Napisal/-a Johny »

Ja krof res je ja da je gorelo v gorah in sicer malo nad ta gornim jagodcam in sicer gorela je smreka na kateri je bila lovska opazovalnica.
Drgač pa nevem kako to paše pod nov GD? :lol:

Lp
krof

Kako pa to da se je zavleklo, da bo otvoritev šele maja, saj tkosem slišov. :lol:
blaz.K

Ej stari full nam dnarja manjka, smo pa misl, da saj vsak k bo pršu en :beer: dobi, pol smo pa rekl, da bomo še mal pršparal :lol:
LP!
BLAŽ
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Sej pomlad je boljši čas za take ceramonije. Zdej bi bolj kuhanc pasov ne pa mrzu pir. In glede na to, da ste za muštr vzel en pir je lepo da ste temu prilagodili letni čas. :lol:
krof

To maš prov, sam fajn bi blo da bi že končal enakat to. Drgač pa glih zadnč sem se mim pelov, ej carji ste ful je dobr. Kje mate pa vte a jih mate še v tastarem domu, al ste že vse preselil. Dej Blaž prosim posliki zgorne prostore pa mav pokaž.

Hvala v naprej.
Uporabniški avatar
Johny
Kraj: PGD Cerklje na Gorenjskem

Odgovor Napisal/-a Johny »

Krof,
Zmeni se z Blažem kdaj ima čas, pa si bosta šla vse prostore ogledat, ker slike le bolj malo povedo in si stvari ne moreš predstaljat kako je v resnici :D

Lp
Odgovori