V CERKLJAH NOV GASILSKI DOM
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- 13-PGD CERKLJE
- Kraj: Cerklje
Vabila so bila razposlana precej široko, vendar smo sigurno koga izpustili, zato naj vabilo objavljeno v prejšnjem prispevku velja za vse, ki ste se pripravljeni z nami poveseliti.
Zbor za uniformirane gasilce je ob 14:15. na Ulici 4. oktobra.
Naj pripomnim, da uradni del ne bo predolg, tako da bo dovolj časa ostalo za
in seveda tudi
Se vidimo!
Lp! Blaž
Zbor za uniformirane gasilce je ob 14:15. na Ulici 4. oktobra.
Naj pripomnim, da uradni del ne bo predolg, tako da bo dovolj časa ostalo za
Se vidimo!
Lp! Blaž
- 13-PGD CERKLJE
Ma si tako trapasto napisal, da sem mislil, da vam je dom pogorel.no naslednji dan pa takoj p.....ija
Ja kdor ni prišel v Cerklje ga je mimo pihnil. Jaz sem se seveda vabilu odzval in lahko rečem le, da so resnično lepo stavbo dobili gasilci. No tudi tista ura na soncu, ko nam je vsem po hrbtih teklo se je kmalu pozabila, saj so Cerkljani poskrbeli za izsušena usta in lačne želodce. Hvala Blažu za povabilo in vsem, ki ste se trudili da je ta dan ostal v lepem spominu tudi obiskovalcem.
Drugače pa se je zbralo zavidljivo število gasilcev iz vseh koncev Slovenije...če rečem 300 sem morda rekel premalo.
Sam sem izkoristil priliko, da sem izmenjal še nekaj besed s starimi kolegi iz Grs Kranj, Marjan me je celo popeljal na krajšo ekskurzijo v bližnji bar in sem bil prijetno presenečen nad šankom...(oz. za tistim kar sem videl za šankom) v te kraje bom še prišel, pa tudi če ne bodo več prevzemali domov...
No in stvar bi bila brezpredmetna če vsaj par utrinkov ne dodam sem gor.
LP,
Matej
Ma ja ,mal je ponagajal električni kabel, zato pir na začetku ni bil tak kot bi moral biti. Tebi Matej in vsem ki ste prišli pod Krvavec hvala in upam da ste bili zadovoljni.
Več na http://www.cerklje.si
Lp Blaž
Več na http://www.cerklje.si
Lp Blaž
- 13-PGD CERKLJE
Ja kaj pa veš kje izvajalci šparajo. Sm mislu da ga imate namesto izolacije...13-PGD CERKLJE napisal/-a:No če že slikce pogledaš vidš, da je seno na drugi slikci tako, da nevem kje bi ga v gasilskem domu imeli in zakajLESCE2 napisal/-a:Ma si tako trapasto napisal, da sem mislil, da vam je dom pogorel.no naslednji dan pa takoj p.....ija![]()
![]()
LP! Jan
Ja mal se hecam no.
Blaž tipi topi ste vse zrihtal tko, da nam je bilo lepo. Pira pa itak ne pijem...za sok vem, da je bil odličen. Pri pivu pa tudi nisem videl, da bi se kdo zmrdoval. Tko, da ne se sekirat! Očitno je bil vseeno dober.
Re: vabilo
Ne vem kako mi je uspelo spregledat tole objavo, sem pa malo gledal datume objav, si ne sledijo ravno kronološko????13-PGD CERKLJE napisal/-a:Prišli smo do težko pričakovanega trenutka
LP!Jan
Če ne bi spregledal bi sigurno tam bil tudi jaz!
No pa nič ne de, fantom iz Cerkelj ob njihovi pridobitvi še enkrat čestitam, upam da sedaj ko me ni bilo na uredan prevzem ne bodo zamerili in bodo toliko prijazni da mogoče kdaj sledi tudi individualna predstavitev doma.
Je res da sem bil v fazi gradnje dostikrat tam, samo odkar je bil onemogočen vstop, pa sem malo izgubil sled, tako da si resnično želim enkrat zadevo podrobneje ogledati, pravim še enkat, računam na fante iz Cerkelj.