mislim rov pri članih. Na državnem štiri leta nazaj ga ni bilo, edino na olimpijadah sem ga videl...ANDY napisal/-a:Če misliš mladino......
Rov je pri vaji za Mladince in Mladinke NE pa pri teku štafete.
Državno tekmovanje 2007-2008
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
belokrajnc
Odg: Državno tekmovanje 2007-2008
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Rova na članski štafeti na državnem tekmovanju ni, bo pa potem, na kvalifikacijah za olimpijado.belokrajnc napisal/-a:Vprašanje:
Kaj na državnem tekmovanju pri teku štafete z ovirami bo rov?
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Najprej lep pozdrav nato pa bi rad odgovoril nekaterim ki jih skrbijo pogoji na državnem tekmovanju.
pogoji bojo za vse ekipe enaki saj je travnatna podlaga zelo dobra. štafeta pa se teče na stezi ki je položen tartan.
Tako da lepo se pripravite in veliko sreče vsem lp.
pogoji bojo za vse ekipe enaki saj je travnatna podlaga zelo dobra. štafeta pa se teče na stezi ki je položen tartan.
Tako da lepo se pripravite in veliko sreče vsem lp.
-
Gost
Zanima me, če se za člane B šteje letnica ali datum rojstva? Torej ali lahko nastopa pri članih B na državnem v Ravnah tekmovalec, ki bo letos jeseni dopolnil 30 let? Hvala za odgovor.
-
Gost
Vprašanje za organizatorja drž. tekmovanja: kakšne bodo vezalne torbice in kakšne bodo sesalne košare?
V vseh kategorijah je mirodajna letnica.Gost napisal/-a:Zanima me, če se za člane B šteje letnica ali datum rojstva? Torej ali lahko nastopa pri članih B na državnem v Ravnah tekmovalec, ki bo letos jeseni dopolnil 30 let? Hvala za odgovor.
Stati inu obstati. /Trubar/
če se ne motim bodo sesalne cevi in vrvi nove
...to pomeni, da bodo sesalne cevi trde kot sam hudič...tomy napisal/-a:če se ne motim bodo sesalne cevi in vrvi nove
Ja ključ bo potrebno uporabiti.mirank napisal/-a: ...to pomeni, da bodo sesalne cevi trde kot sam hudič...
Stati inu obstati. /Trubar/
Spojke sesalnih cevi je treba malo na oljit, pa bodo bolj hitro skupej letele.mirank napisal/-a:...to pomeni, da bodo sesalne cevi trde kot sam hudič...tomy napisal/-a:če se ne motim bodo sesalne cevi in vrvi nove
Itak, da boste morali uporabit tudi spojne ključe.
Trde bodo ko jih bo treba zvit za vezanjeFranci napisal/-a:Ja ključ bo potrebno uporabiti.mirank napisal/-a: ...to pomeni, da bodo sesalne cevi trde kot sam hudič...
-
Gost
Ne se hecat da bi jih z oljem mazali, te bodo pol samo narazen letele!
mislim a ni vseeno kakšna cevi so in nasploh orodje če delaš tako kod je treba je po mojem vseeno a ne?? LP
tomy napisal/-a:mislim a ni vseeno kakšna cevi so in nasploh orodje če delaš tako kod je treba je po mojem vseeno a ne?? LP
Se strinjam s tabo. Smo pa imeli debato kakšne težave bodo imela dekleta z zvijanjem sesalnega voda, če cevi ne bodo prej malo razgibane... Mi se bomo pa že žgancev (za moč) pa zelja (za raketni pogon) najedli...
ojla!!!
Zanima me ali je na štafetnem teku z ovirami tudi rov???
Hvala za odgovor!!!
Zanima me ali je na štafetnem teku z ovirami tudi rov???
Hvala za odgovor!!!