Mogoče pa bo kaj (morgen) jaz jim na vsaki seji razlagam kk je forum full cool in sploh in.... a ja, sn skor pozabil pol pa ti z angleščino vse "zezneš"
Tale forum je prava opozicija uradnega gasilstva v Sloveniji!
In morda zato tudi nekaterim trn v peti.
Zato pozabite na sredstva iz GZS!
Milanu pa hvala za podaljšanje domeni!
To je (ziher) uradni info glede sofinanciranja domene ti pa to tk ali povedano drugače, kakega pira se bo potrebno odrečt pa "skup vržt" (ej Gorenjci, nikar jokat )
OK, OK (pusti malenkosti in svetle izjeme) Kar se tiče sponzorja, vsaka čast (podkapa je že moja, Matej je pa itak od nedelje še ni dol dal ) Milan: izjasni se; evo prvi je Jani, jaz pa takoj za njim
p.s.: Kar se tiče Mateja sem se malo "pohecal" noooo
Zadnjič spremenil Drago, dne 23. November 2002, 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Kaj ko bi Milan in Peter ustanovila kar delniško družbo.
Vidim, da (nas) je interesentov-vlagateljev dovolj.
Pa ponudimo delnice na internetu, da dvignemo povprečje dot-com podjetjem, iz finančnih prilivov pa kupimo prvi lastni "opozicijski" GVC.
Ma kaj GVC, denarja bo dovolj za opremo cele "opozicijske" brigade. Pa naslednji piknik bo na Brdu, s plačanimi prenočišči!
Na pomoč,
(dobesedno)
Jože
Sem imel že prst na ključavnici, pa sem si premislil. Če lahko vsak piše bedarije po forumu, zakaj jih ne bi tudi jaz. Torej:
S 1. januarjem 2003 bomo na forumu uvedli članarino, ki bo odvisna od števila objav. Več kot bo nekdo objavljal, višjo članarino bo plačeval. S članarino se bodo pokrili stroški uničevanja gumba na moji miški, ki trpi ob zaklepanju objav in odškodnina za duševne bolečine mojega računalnika.