Naj forumovec 2002
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Naj forumovec 2002
NO NAGRADE DOBITE VSI SE VAM PA OPRAVIČUJEM ZA KAKŠNO ZAMUDO TU PA TAM. KRIVDA JE MOJA KER SEM PREZAPOSLEN. SESTAVLJAMO CENIK ZA OGLAŠEVANJE IN UPAM DA BO POTEM NAGRAD ZA VAS ŠE VEČ LAHKO.
OBJAVLJAM PA LETOŠNJEGA NAJ FORUMOVCA.
TO JE DRAGO COLNARIČ, KATEREMU SE MORAMO VSI SKUPAJ ZAHVALITI ZA VSE INFORMACIJE, KI NAM JIH POSREDUJE.
SEVEDA NAGRADA.
DRAGO ZA NAJFORUMOVCA LETA 2002 PREJMEŠ DIMNI IN PROTIVLOMNI DETEKTOR.
ČESTITAM
Milan
OBJAVLJAM PA LETOŠNJEGA NAJ FORUMOVCA.
TO JE DRAGO COLNARIČ, KATEREMU SE MORAMO VSI SKUPAJ ZAHVALITI ZA VSE INFORMACIJE, KI NAM JIH POSREDUJE.
SEVEDA NAGRADA.
DRAGO ZA NAJFORUMOVCA LETA 2002 PREJMEŠ DIMNI IN PROTIVLOMNI DETEKTOR.
ČESTITAM
Milan
Zadnjič spremenil Milan Dubravac, dne 21. December 2002, 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
- Marko Zibelnik
- Kraj: Dvor pri Polhovem Gradcu
- Kontakt:
Nagrada
Drago čestitam!
Glede na to, da se ne poznava in glede na to kakšno slikco si si izbral za svojo podobo, bi rekel, da protivlomnega senzorja ne rabiš. Imaš namreč podobo, ki me zelo spominja na znanega detektiva Sherlocka Holmesa.
No malo heca ne škodi!
Lap pozdrav!
Marko ZIBELNIK
Glede na to, da se ne poznava in glede na to kakšno slikco si si izbral za svojo podobo, bi rekel, da protivlomnega senzorja ne rabiš. Imaš namreč podobo, ki me zelo spominja na znanega detektiva Sherlocka Holmesa.
No malo heca ne škodi!
Lap pozdrav!
Marko ZIBELNIK
Ja, Drago, tudi jaz ti čestitam. Sem kar malo presenečen, saj sem bil prepričan, da bo pisalo Drago - mrtvak.
Pa brez heca, brez tebe forum res ne bi bil to kar je, pa tudi piknik, na katerega si povabil, v bistvu same neznance, je bil nepozabna stvar. Tudi v mojem imenu, hvala za vse in upam, da se kmalu vidimo.
P.S. Če se bodo dogodki odvijali v tej smeri, kot sedaj, boš (lahko tudi) kot nagrado za naj forumovca prejel še kako stvar, ampak o tem kdaj drugič.
Mater, spet preveč govorim (oziroma pišem)!
lp Jani
Pa brez heca, brez tebe forum res ne bi bil to kar je, pa tudi piknik, na katerega si povabil, v bistvu same neznance, je bil nepozabna stvar. Tudi v mojem imenu, hvala za vse in upam, da se kmalu vidimo.
P.S. Če se bodo dogodki odvijali v tej smeri, kot sedaj, boš (lahko tudi) kot nagrado za naj forumovca prejel še kako stvar, ampak o tem kdaj drugič.
Mater, spet preveč govorim (oziroma pišem)!
lp Jani
Fantje takole je:
seveda mi godi
in zares najlepša hvala vsem za čestitke ter pohvale
Je pa to še en dokaz, da te priznanja "doletijo" s časom
(no ja, malo je blo potrebno tudi pisat
), če pa že imam priliko za kratek "guč" mi naj bo dovoljeno pohvale vrniti
naštel bom samo dejstva:
- Milan in Peter (alfa in omega) sta ta forum ustvarila in čeprav sta zato prejela že kar nekaj priznanj in pohval ni odveč, če jima izrekam tozadevno priznanje še enkrat
- in naprej, če bi bila na tem forumu (Milan in Peter) "osamljena" bi bilo vso njuno prizadevanje nično. Torej, vsi vi spoštovani kolegi ste kreatorji vsebin, ki tukaj nastajajo
in če mene vprašate, sem na te vsebine (že danes) ponosen. Neverjetno je, da nas je tako velika večina tukaj tako enotnega mnenja v pretežno vseh pogledih na to našo gasilerijo. Tu bi bilo možno ustvarjati "analize" in "okrogle mize", vendar ostanimo pri dejstvih (in PC-jih)
- Z vami me zares ni strah nobenega požara in "požara"
Zamislite si, če bi bili mi forumovci npr. PGD "v naravi"
"ma gde bi nam bio kraj"
Ajde zdaj
(ne jokat
) pred nami je kongres in volitve
(porka gate)
lp DC
- Milan in Peter (alfa in omega) sta ta forum ustvarila in čeprav sta zato prejela že kar nekaj priznanj in pohval ni odveč, če jima izrekam tozadevno priznanje še enkrat
- in naprej, če bi bila na tem forumu (Milan in Peter) "osamljena" bi bilo vso njuno prizadevanje nično. Torej, vsi vi spoštovani kolegi ste kreatorji vsebin, ki tukaj nastajajo
- Z vami me zares ni strah nobenega požara in "požara"
Ajde zdaj
lp DC
- matjaž
- GE: Kostanjevica na Krki
- Kraj: Kostanjevica na Krki
Drago, tudi jaz ti čestitam za osvojeno lovoriko.
In te opozarjam da boš sedaj dobil še več polen pod noge, zato na tem mestu prosim Božička, da "našemu" Dragu letos prinese DEBELO slonovo kožo.
LP!
Matjaž
In te opozarjam da boš sedaj dobil še več polen pod noge, zato na tem mestu prosim Božička, da "našemu" Dragu letos prinese DEBELO slonovo kožo.
LP!
Matjaž
"Isti način mišljenja s katerim smo reševali stvari v preteklosti, ne učinkuje za reševanje problemov v prihodnosti!"
Albert E.
Albert E.