Požigalec v Velenju?????
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Tudi mene zanima če je kakšna skupna povezava z drugimi podtaknjenimi požari npr. dnevi, ura, star objekt, nov objekt, bolj samotno območje, oddaljenost od gasilskega doma, policije, ...gobi napisal/-a:A so kakšni skupni znaki teh požarov-požigov
Fantje bodite pozorni na firbce pri gašenju, verjetno je kdo izmed njih, ker običajno si požigalec pride pogledat svoje ''delo'' !
Ni nam lahko!
kot skupno mogoce tole da povsod zagori najprej ostresje (seveda so to moje opazke)
danes smo morali dati policiji tudi imna in priimke sodelujocih v akciji in samo 15 min pred zakluckom akcije so se ti ze oglasili pri meni doma in preverili pri starsih ce vedo kje sem, kdaj sem odsel od doma in kje sem bil prejsno noc ---> ocitno sem osumljen.
zgleda pa da je tale pozigalec zelo pameten saj mu je uspelo prelisiciti policaje ki jih je baje te dni v velenju bilo zelo veliko!
toliko zaenkrat z moje strani
LP Joco
danes smo morali dati policiji tudi imna in priimke sodelujocih v akciji in samo 15 min pred zakluckom akcije so se ti ze oglasili pri meni doma in preverili pri starsih ce vedo kje sem, kdaj sem odsel od doma in kje sem bil prejsno noc ---> ocitno sem osumljen.
zgleda pa da je tale pozigalec zelo pameten saj mu je uspelo prelisiciti policaje ki jih je baje te dni v velenju bilo zelo veliko!
toliko zaenkrat z moje strani
LP Joco
Ostanite to kar ste!!
No, ko smo mi imel podobne probleme na območju Prebolda, sem bil jaz ravnotako osumljen, vendar mene so prišli iskat kar domov. Pol sem imel pogovor dolg približno uro in pol, seveda na policij v Celju z dvema kriminalistoma. Tako, da sem potem kar mal s težavo odšel v gasilski dom, pa še govorice po kraju so ble seveda čudne(čveke). Tako da Joco ne se sekirat, vem kako se počutiš. No pri nas se je sam ulovil.
Fanfje, a lahko opredelimo, čas požarov (dopoldan, popoldan, ponoči), morebiti lahko ta čas tudi strnemo v ure od - do. To že vemo, da so bile na udaru prvo barake in ta manjše stvari, izgleda pa, da mu je malih stvari zadost in se je usmeril na večje objekte.
Pa prosim ne vse zvalit na gasilce, po mojem je potrebno iskati kjer drugje.
Pa prosim ne vse zvalit na gasilce, po mojem je potrebno iskati kjer drugje.
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
Podobna slika se dogaja tudi pri nas, http://www.pgdzagorje-mesto.si : na delu so kriminalisti in seveda zopet brskajo med gasilci.
Pri našem prvem piromanu so zadeli v polno (seveda z našo pomočjo) na grbi jih je imel cca xx požarov. V tem tednu je slika podobna vendar si je očitno prehitro nadel zanko okrog vratu.
Zaenkrat je mir.....je pa Vodja intervencije zakonsko dolžan sodelovati z organi pregona tako da takšna kasnejša zasliševanja niso redkost.
Lep pozdrav v Velenje, upam da bo hudič zgorel skupaj s svojimi bolanim umom
Marko NOVAK
Pri našem prvem piromanu so zadeli v polno (seveda z našo pomočjo) na grbi jih je imel cca xx požarov. V tem tednu je slika podobna vendar si je očitno prehitro nadel zanko okrog vratu.
Zaenkrat je mir.....je pa Vodja intervencije zakonsko dolžan sodelovati z organi pregona tako da takšna kasnejša zasliševanja niso redkost.
Lep pozdrav v Velenje, upam da bo hudič zgorel skupaj s svojimi bolanim umom
Marko NOVAK
Marko NOVAK...GSM 040 631 011