GASILSKI KOLEDAR WWW.GASILCI.ORG 2007

Vse o spletišču Gasilci.org ter pomoč pri uporabi foruma, predlagajte nove forume, povejte vaše mnenje, ...

Moderator: Peter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
mito
Kraj: Kostrevnica-Šmartno pri Litiji
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mito »

Oskar napisal/-a:3x intervencija 3x izobraževanje
3x umetniška fotografija,3x oprema in tehnika
Se mi zdi predlog kar na mestu. Sam sem bolj za izobraževanje, ter predvsem osveščanje (na žalost 112 še ne poznajo vsi).

"gasilke za moško publiko"

Tudi v redu, samo morajo biti operativne članice PGD-jev v Sloveniji. Upam, da jih bomo dobili 12.
Nejč boš kaj pomagal?
Piši, vendar ne piši neumnosti, v nasprotnrm primeru povej, da je to tvoje mnenje.
MITO.
Uporabniški avatar
Tona
Kraj: BREZJE-MB

Odgovor Napisal/-a Tona »

Popolnoma se strinjam z Oskarjevim predligom . Na naslovnico pa vsekakor "krtinco" :D
Največja tema v življenju je nevednost in žal tudi neumnost .
PATRIKUS

Odgovor Napisal/-a PATRIKUS »

Hvala za odgovor :D

Ko bote imeli izdelane kolendarje me prosim lahko kdo obvesti prek ZS ali pa mobi :D Ker bi imel enega :wink:

LP PATRIKUS
Na mladih svet stoji!
Uporabniški avatar
tom-tom

Odgovor Napisal/-a tom-tom »

No povzetek pravih umetniških slik iz OKIjeve slikovne teme, vse sem pregledal ki so bile objavljene pa našel 12 zanimivih 8)

No mogoče pa bo nekevrste razstava le uspela, a ne OKI :wink:

Sedaj pa ne pišem več do oktobra :twisted:
Priponke
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
tom-tom ® je pridn fant sam kej k delat neče, je enkrt reku en zidar
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

Viš ga vraga! Na to pa res nismo pomislili. Tom-Tom (in seveda Oskar) dobra ideja!
Iz tega materiala bi res lahko ratal lep, umetniški koledar!
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
Uporabniški avatar
tom-tom

V ZVEZI Z VSEBINO IN MOTIVI, KI BODO KRASILI LETOŠNJI KOLEDAR JE ZADEVA NASLEDNJA:

1. TEMA KOLEDARJA 2007 BO UMETNIŠKA GASILSKA FOTOGRAFIJA :!: (PREDNOSTNO OPERATIVA IN IZOBRAŽEVANJE)
2. SKUPINA POD MOJIM MENTORSTVOM (DIKTATURO :lol: ) BO IZBIRALA IZ VSEH DO 00:00 URE 10.10.2006 PRISPELIMI FOTOGRAFIJAMI-PRILEPLJENIMI IN OBJAVLJENIMI V RUBRIKI, KI JO JE OBJAVIL OSKAR (UMETNIŠKE GASILSKE FOTOGRAFIJE) :idea:
3. SKUPINA SI PRIDRŽI PRAVICO, DA UVRSTI V IZBOR TUDI FOTOGRAFIJE PRIDOBLJENE IZ DRUGIH VIROV, VENDAR BREZ OBVEZNOSTI, KAR VELJA TUDI ZA VSE KASNEJE OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE NA TEM PORTALU :twisted:
4. SODELUJEJO LAHKO VSI, KI BODO OBJAVILI AVTORSKE FOTOGRAFIJE BREZ FOTOMONTAŽ IN DRUGIH KOREKTUR TER PRIMERNE VSEBINE (NASLOVNA TEMA) FOTOGRAFIJA MORA BITI USTREZNE KAKOVOSTI (DOVOLJ VELIK FORMAT) IN OPREMLJENA Z POLNIMI PODATKI AVTORJA IN SEVEDA Z NASLOVOM AVTORSKEGA DELA :arrow:
5. IZBOR BO OBJAVLJEN V GALERIJI NAJKASNEJE DO 20.10.2006, AVTORJI PA NAGRAJENI Z IZVODOM KOLEDARJA IN DROBNO POZORNOSTJO. :lol:

Lep pozdrav do 10.10.2006, več informacij pa si lahko pridobite ali si izmenjamo po mailu ali ZS.
Uporabniški avatar
Uroš Lenarčič
Kraj: PGD Slape-Polje

Odgovor Napisal/-a Uroš Lenarčič »

Bravo tom-tom! =D>

Moj "digitalec" je že v polni pripravljenosti. :l33t:
Cogito, ergo sum.

Slika
Uporabniški avatar
tom-tom

Uroš. če ga maš šele sedaj pripravljenega se bojim, da si že zamudil. No, vseeno upam da ne. Veliko ustvarjalne sreče vsem in predvsem to:

Zmaga gre pogumnim! (tom-tom) :lol:
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

kdo je pa v tej izborni skupini?

Če ni skrivnost...
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
PeroG
Kraj: Spodnji Duplek

Odgovor Napisal/-a PeroG »

Mislim, da ste nekateri že spet začeli z nevmesnimi vprašanji. Bodimo resni v tej temi kot je napisal TomTom. Vsekakor pohvalen predlog izbora slik za naš koledar 07. Tom kar tako naprej.
Hitrosti dajemo ime!
Uporabniški avatar
tom-tom

Tako, 10.10.06 je minil in skoraj sem pozabil na vse dane obljube. Zadnje tedne sem zeloooo veliko razpet med službo in punco :oops: da komaj dohajam vse skupi. No naj se sliši kot rima ampak kmalu bo zima in treba bo pohitet.

Žal mi je ker se niste v večjem številu odzvali in posredovali umetniških fotografij. Izbor je glede tega kar ste objavili v Oskarjevi temi zelo skromen. O njem pa več po 20.10.06 oz. zgleda da po 25.10.06 ker ne bomo uspeli poenotiti mnenj. V komisiji so 3 člani Oskar Mitja Gregorič in Jaz ter zunanji neodvisni oblikovalec koledarja Igor Bizjak. Prosim, da z minuto molka počastite izbor teh svetnikov.

K sreči pa se je v teh letih na forumu oz. galeriji nabralo lepo število umetniških fotografij in tako koledar z 13 motivi letos bo!!! Predviden pričetek pobiranja prijav preko foruma in programskega vmesnika, ki ga bo izdelal Peter bo do 25.10.06 zato skrbno in vestno prebirajte gasilci.org. Zaključek zbiranja prijav bo 25 dni po objavi. Dobava in distribucija pa v tednu po sv. Miklavžu, ki bo koledarje seveda prinesel od tiskarja. Tudi ta pa je že skoraj potrjen oz. izbran so pa še pogajanja z skupaj 3 tiskarji. Pri tem je pomembno: reference-resnost, kakovost, celostna storitev-od postavitve do logistike, cena, terminski plan izvedbe.

No, naj bo za danes dovolj. V prihodnjih dneh pa preostalo. Pričakujemo da bomo presegli številko 600 koledarjev. Lani jih je bilo 560. Veselo na delo. :wink:
Uporabniški avatar
irgolbos
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a irgolbos »

=D> =D> Svaka čast =D> =D> =D>
Slika
Uporabniški avatar
gobi
Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gobi »

Tomaž kako pa, da te slike nisi uvrstil v izbor 8) :twisted:

Imamo se fino.....
datoteke/scam_3_554.jpg

:lol: za zadnjo stran bi bla dobra....za kaj več pa ne, ker je izven konkurence :haha:
Zadnjič spremenil gobi, dne 19. Oktober 2006, 19:51, skupaj popravljeno 1 krat.
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!
Slika
Uporabniški avatar
Don Micky
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Don Micky »

LP!

Če je "UMETNIK" na sliki slika še ni umetniška........ :lol: :lol: :lol:
Bolj star, bolj nor!
Uporabniški avatar
ANDY
Kraj: RAČE pri Mariboru

Odgovor Napisal/-a ANDY »

Tomtom glej da bo letos 12-listni koledar. Lani je bil obljubljen pol pa so to listi falili :lol: :lol: :lol: :!:
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."

(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Odgovori