VOZNI PARK PGD PREDDVOR
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
VOZNI PARK PGD PREDDVOR
Moram se pohvaliti, da smo v enem letu zamenjali dve vozili in kupili enega novega.To je plod sedem letnega načrtovanja o nabavi vozil. Sedaj izpolnjujemo tudi zahteve kategorizacije.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš. WAGGERL
Najbrž je Branko mislil tole:
http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... =x59b1deff
Po moje, da so postali bogatejši za Mercedesa.
Sicer se tukaj ne sme čestitati, ampak vseeno čestitke.
Kje ste ga kupili, koliko ste dali, kaj vozi s sabo???...
http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... =x59b1deff
Po moje, da so postali bogatejši za Mercedesa.
Sicer se tukaj ne sme čestitati, ampak vseeno čestitke.
Kje ste ga kupili, koliko ste dali, kaj vozi s sabo???...
Pa začnimo:
Oprostite to je bila pa brzina, sem moral nekaj takoj postorit pa se je zavleklo da nisem dokončal začetega.
Novembra 05 smo nabavili Tam 80 od PGD Mojstrana ga temeljito obnovili in opremili vrednost naložbe 600.000 sit. Naslednja je prišla SCANIA 24/50 opremljena po tipizaciji dostavljena v Februarju 06 investicija 42 mil. sit. V septembru pa smo v na spletnih straneh zagledali še Marcedesa v Celju, ki je pa bil last poklicne enote Maribor. Vozilo je v fazi obnove. Trenutno je v vozilu oprema začasno. Opremil se bo po tipizaciji. Obnova bo zajemala kompletno vozilo od notranjosti do zunanjosti. Investicija bo cca. 6mio.sit.
Smo društvo tretje kategorije.
Bila je Štajerka
Oprostite to je bila pa brzina, sem moral nekaj takoj postorit pa se je zavleklo da nisem dokončal začetega.
Novembra 05 smo nabavili Tam 80 od PGD Mojstrana ga temeljito obnovili in opremili vrednost naložbe 600.000 sit. Naslednja je prišla SCANIA 24/50 opremljena po tipizaciji dostavljena v Februarju 06 investicija 42 mil. sit. V septembru pa smo v na spletnih straneh zagledali še Marcedesa v Celju, ki je pa bil last poklicne enote Maribor. Vozilo je v fazi obnove. Trenutno je v vozilu oprema začasno. Opremil se bo po tipizaciji. Obnova bo zajemala kompletno vozilo od notranjosti do zunanjosti. Investicija bo cca. 6mio.sit.
Smo društvo tretje kategorije.
Bila je Štajerka
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš. WAGGERL