Tabor Bohinj 2006

Moderator: mailo

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Tabora bi se rad udeležil z mladino 2007

Glasovanje se je zaključilo dne 28. September 2006, 15:13

da
12
75%
ne
4
25%

Skupaj glasov: 16

Uporabniški avatar
arthur
Kraj: LJUBLJANA

Tabor Bohinj 2006

Odgovor Napisal/-a arthur »

Najprej mi oprostite za zamudo, ker sem imel preveč dela zato objavljam tabor šele zdaj. Tema je odprta za vsako mnenje sodelujočih na taborih PGŠ s strani GZL. Tabor je potekal od 8.7.2006 do 15.7.2006 skratka en teden. Vreme nam je bilo zelo naklonjeno :D tako da smo mladino peljali vsak dan hladiti se na plažo. Vsako mnenje je dobrodošlo.

NA POMOČ!

P.S. nekateri se me spomnite pod imenom army
Priponke
slika tabora
slika tabora
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

Če ste se imeli vsaj pol tako dobro kolikor sem se imel sam ko sem bil še član komisije za mladino pri GZL in sem delal tudi kot mentor v Bohinju in na Kolpi je moralo biti prima. Tudi Suzy je bila zadovoljna, torej verjamem da je bilo super. In tudi verjamem da se znate zdaj zabavati še bolje kot smo se znali mi.

V vsakem primeru verjamem da je bilo fino. Imam tudi za cel DVD slik iz letošnjega tabora in po slikah sodeč je bilo :piroman:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
arthur

Res smo se imeli ne samo fino super na koncu se nismo hoteli odpraviti domov. Ko ti zapaše ti zapaše do konca :lol:
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

arthur napisal/-a:Res smo se imeli ne samo fino super na koncu se nismo hoteli odpraviti domov. Ko ti zapaše ti zapaše do konca :lol:
Poznam to ja ... marsikatera solza je že stekla na koncu ... :cry:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
SuZaNcA
Kraj: Ljubljana-BIZOVIK
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SuZaNcA »

Ja Bohinj...sami hudo dobri spomini :D Imeli smo se res fino in polek vsega nam je vreme služilo kot že dolgo ne (nenormalna vročina celo za Bohinj). Vodstvo tabora je uživalo in verjamemo da mladina tudi. Bi prosila mojega sovoditelja da pripopa še kakšno sliko (jaz žal nimam DVDja na PCju tako da ne morem do slikc :))

LP
Suzy

P.S. Jure a DVD boš ti obdržal ali ga mogoče dobim nazaj...ker ravno vem da nisi fan zastave :D
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene :D
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

SuZaNcA napisal/-a:Ja Bohinj...sami hudo dobri spomini :D Imeli smo se res fino in polek vsega nam je vreme služilo kot že dolgo ne (nenormalna vročina celo za Bohinj). Vodstvo tabora je uživalo in verjamemo da mladina tudi. Bi prosila mojega sovoditelja da pripopa še kakšno sliko (jaz žal nimam DVDja na PCju tako da ne morem do slikc :))

LP
Suzy

P.S. Jure a DVD boš ti obdržal ali ga mogoče dobim nazaj...ker ravno vem da nisi fan zastave :D
Boš dobila, seveda. Saj veš kje me najdeš. Če je zraven še kafe pa sploh. :wink:
Uporabniški avatar
sabirman
Kraj: LJ-BRDO(antiforumaši)

Odgovor Napisal/-a sabirman »

Ker army boy si ti :D a rambo al igor :?:
Te kej mot? Povej men in ne jambri poveljniku!
Uporabniški avatar
arthur

jst sm igor :P evo suzi ena moška

P.S. če ti ga nav čokl dal ti ga bom pa jst še enkrat :lol:
Priponke
ena moška misterjada
ena moška misterjada
izzy
Kraj: PGD

Odgovor Napisal/-a izzy »

suzanca a je biv kakšn član iz pgd čenuče tud zravn?
Uporabniški avatar
SuZaNcA
Kraj: Ljubljana-BIZOVIK
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SuZaNcA »

izzy napisal/-a:suzanca a je biv kakšn član iz pgd čenuče tud zravn?
Ne, mladina PGD Črnuče je na vrsti v letu 2007 :)

LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene :D
svizec

Odgovor Napisal/-a svizec »

ja fuuuullll dobr je blo....

mi bi šli še 1x, čimprej!!!! :D
Uporabniški avatar
MIŠICA
Kraj: Slape-Polje

Odgovor Napisal/-a MIŠICA »

Morem pohvalt Suzy,Igorja in Blaža ker so bli zelo dobri mentorji v Bohinju.Se ga vidmo drugo leto.Pridemo ves pogledat za zadnje 3 dni. :givemebeer:
Uporabniški avatar
arthur

no lepo da nadaljujem v tej temi razgovor bi prosil vse udeležence tabora 2006 da napišejo kritike, pohvale in kaj bi spremenili če bi lahko razn alkohola ki ne šteje :lol:
Uporabniški avatar
MIŠICA
Kraj: Slape-Polje

Odgovor Napisal/-a MIŠICA »

Predlagu bi kaznovanje mentorjev.To bi se mogel zgodit že v tem taboru ki je biv letos,kazni bi ble mogoče težje k za nes udeležence.Dober se ve ker mentor je biv najslabši na tem taboru.Neš Žiga je biv tut dober mentor.Se ga vidmo drugo leto v Bohinju. :givemebeer:

P.S. Kdaj je drugo let tabor v Bohinju :?:
Uporabniški avatar
saxtenor3

Odgovor Napisal/-a saxtenor3 »

MIŠICA napisal/-a:Predlagu bi kaznovanje mentorjev.To bi se mogel zgodit že v tem taboru ki je biv letos,kazni bi ble mogoče težje k za nes udeležence.Dober se ve ker mentor je biv najslabši na tem taboru.Neš Žiga je biv tut dober mentor.Se ga vidmo drugo leto v Bohinju. :givemebeer:

P.S. Kdaj je drugo let tabor v Bohinju :?:
A lahko to prevedeš,prosim? :roll:
Ni lepšega občutka kot da nekomu rešiš življenje......
Odgovori