Nov GVGP-1!!!

Gasilska vozila in zaščitna ter reševalna oprema

Moderator: Janez Tratnik

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

Če blazine funkcionirajo po več let na tovornjakih in ostalih vozilih, se po mojem ni treba bati za taka manjša vozila - špičalnike. :)
Uporabniški avatar
tamav
Kraj: Hlebce
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tamav »

Mi smo zadevo tako rešili, da smo listnate vzmeti dodatno ojačali (še 2 lista) poceni in enostavna rešitev.
Uporabniški avatar
DANDELiON

Odgovor Napisal/-a DANDELiON »

Za izboljšanje voznih lastnosti na asfaltu ga opremite z zračnimi blazinami med zadnjo osjo ter šasijo.
Avtomobil ima relativno visoko težišče , zato prihaja do zanašanja vozila v ovinkih.Predvsem za vašo varnost ga le opremite s tem.Saj vsi vemo , da ko se peljemo na intervencijo (adrenalin,..) to še le poslabša.Poznam primer , ko se je podobno vozilo v ovinku že zaradi tega prevrnilo.(HTV)

L.P 8)
Na pomoč!
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

tamav napisal/-a:Mi smo zadevo tako rešili, da smo listnate vzmeti dodatno ojačali (še 2 lista) poceni in enostavna rešitev.
Tudi mi imamo v Toyoti dodatna lista ampak to ni to. Se počuitiš kot da se voziš z ladjo ne pa s terencem oz. pick-upom. Pa tudi dodelava na zrak ni nevem kakšen strošek.
Uporabniški avatar
purchy
GE: RAKEK
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a purchy »

"Glede na vaše vozilo pa bi imel kot "pripombo" to, da bi vam glede da nimate radia, montiral postajo v ta del. Pri nas sta dve DIN odprtini zato imamo notri oboje"
Tudi mi imam dve odprtini, vendar je v eni govorna naprava in armatura za vklop sirene in luči, drugo pa smo namensko pustili za radio. Montaža še sledi! Tako nam je ostal samo ta način pritrditve postaje.
Ne ustraši se izzivov, saj so izzivi izbrali tebe. Bolj kot je izziv videti meglen, negotov, skrivnosten,vrednejši je. (Tomaž Humar)

Lep pozdrav
Purkart Klemen 040/888-939
Odgovori