Vse pohvale vsem svobodnim "umetnikom", Tomaž-u z ekipo, kateri so se še enkrat izkazali.
GASILSKI KOLEDAR WWW.GASILCI.ORG 2007
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Jaz sem včeraj v večernih urah, za skoraj štirikrat več koledarjev, diverzantski podvig izvedel sam, pa se prav nič ne hvalim.
To sta bili dve posebni pošiljki, za ostale pa bodo bodo koledarji na voljo v ponedeljek oz. torek.
Glede Gorenjske mi sporočite, če sem koga izpustil:
ALEŠ M
JANI
LESCE2
MAILO
METODG
MICHAEL
MILAN DUBRAVAC
RAZBY
STENDLAR
STRNAD
Predviden prevzem na Brezjah v četrtek ob 17.00. Prinesite točen znesek. S hribovci in dolinci se lahko dogovorimo tudi za kakšen drug način dostave.
To sta bili dve posebni pošiljki, za ostale pa bodo bodo koledarji na voljo v ponedeljek oz. torek.
Glede Gorenjske mi sporočite, če sem koga izpustil:
ALEŠ M
JANI
LESCE2
MAILO
METODG
MICHAEL
MILAN DUBRAVAC
RAZBY
STENDLAR
STRNAD
Predviden prevzem na Brezjah v četrtek ob 17.00. Prinesite točen znesek. S hribovci in dolinci se lahko dogovorimo tudi za kakšen drug način dostave.
No takole predpraznični Dunaj je zamano. Problemi pa na vratih. V petek so bili dokončani koledarji za tista dva naročnika, ki sta imela veliko količino in sta lahko ta vikend v miru osrečevala svoje člane simpatizerje in veterane na različnih priložnostih. Tako pač je. Njihovo pakiranje je v PVC vrečkah ostali koledarji pa bodo z zamudo kompletirani v torek čez dan.
Predvidoma v torek najkasneje zvečer bodo šli koledarji torej na pot po SLO. V sredo prvi na pošto in potem tako po vrsti do petka- v soboto jih boste nekateri imeli doma
tudi osebni prevzemi bodo po podatkih lahko potekali v večini do sobote-potem je Božič in za dopustnike in zamudnike seveda do Silvestra pa tudi potem.
Razdeljevanje: kontaktirajte preko pošte-ZS E-mailov in seveda telefonov.
GORENJSKA- MILAN DUBRAVAC (SLUŽBENO ODSOTEN DO 22.12.06) NADOMEŠČA GA PETER LUŽNIK
KRANJ Z OŽJO OKOLICO- ker imam gradbišče še v Kranju se lahko v delovnem času dobimo v KRANJU Primskovo. TOMAŽ KAVČIČ 031-660-610
NOTRANJSKA-POSTOJNA- KOLEDARJE JE MOGOČE PREVZET OSEBNO V PGD POSTOJNA (ČEZ TEDEN IMAJO DEŽURNEGA GASILCA ČEZ DAN) KONTAKT ZS: 9390 ALI BOŠTJAN TRILER 041-730-613. Predlagam: PODNANOS, RAKEK.
VRHNIKA-VERD Z OKOLICO LOGATCA: TOMAŽ KAVČIČ, 031-660-610 (POZNO POPOLDNE ZVEČER-DRUGAČE PA BO GASILSKA TOČKA V PGD VERD V TEM TEDNU)
LJUBLJANA Z OKOLICO: GASILSKA TOČKA V PGD LJ-TRNOVO, KONTAKTNA OSEBA JOŽE MATJAN- STROGI, GSM: 041-883-328 (NAJVERJETNEJE V ČET OD 18:00 DO 20:00 URE)
ZAGORJE-TRBOVLJE-LITIJA: GASILSKA TOČKA PGD ZAGORJE MESTO, SAKI GSM: 051-444-121
MARIBOR: OSKAR GSM: 041-533-918
DVORJANE: HIMI-BOJAN HIMELRAJH 031-66-70-86
LUKAVCI: DRAGO COLNARIČ 041-346-639
ZADEVE OKROG NM-ČRNOMELJ, PTUJ, CELJE, MURSKA SOBOTA, NG-AJDOVŠČINA ŠE REŠUJEMO. Drugače pa kdor je naročil osebni prevzem bo moral na gasilske točke, v kolikor ste pa naročili po pošti in ste vseeno blizu točk me pokličite do torka, da dam koledarje v paket za posamezno lokacijo in boste pošparali za stroške PS.
25.12. bom na poti iz Vrhnike proti MS v torek 26.12.2006 pa nazaj proti Vrhniki.
Lep pričetek tedna želim vsem.
Predvidoma v torek najkasneje zvečer bodo šli koledarji torej na pot po SLO. V sredo prvi na pošto in potem tako po vrsti do petka- v soboto jih boste nekateri imeli doma
Razdeljevanje: kontaktirajte preko pošte-ZS E-mailov in seveda telefonov.
GORENJSKA- MILAN DUBRAVAC (SLUŽBENO ODSOTEN DO 22.12.06) NADOMEŠČA GA PETER LUŽNIK
KRANJ Z OŽJO OKOLICO- ker imam gradbišče še v Kranju se lahko v delovnem času dobimo v KRANJU Primskovo. TOMAŽ KAVČIČ 031-660-610
NOTRANJSKA-POSTOJNA- KOLEDARJE JE MOGOČE PREVZET OSEBNO V PGD POSTOJNA (ČEZ TEDEN IMAJO DEŽURNEGA GASILCA ČEZ DAN) KONTAKT ZS: 9390 ALI BOŠTJAN TRILER 041-730-613. Predlagam: PODNANOS, RAKEK.
VRHNIKA-VERD Z OKOLICO LOGATCA: TOMAŽ KAVČIČ, 031-660-610 (POZNO POPOLDNE ZVEČER-DRUGAČE PA BO GASILSKA TOČKA V PGD VERD V TEM TEDNU)
LJUBLJANA Z OKOLICO: GASILSKA TOČKA V PGD LJ-TRNOVO, KONTAKTNA OSEBA JOŽE MATJAN- STROGI, GSM: 041-883-328 (NAJVERJETNEJE V ČET OD 18:00 DO 20:00 URE)
ZAGORJE-TRBOVLJE-LITIJA: GASILSKA TOČKA PGD ZAGORJE MESTO, SAKI GSM: 051-444-121
MARIBOR: OSKAR GSM: 041-533-918
DVORJANE: HIMI-BOJAN HIMELRAJH 031-66-70-86
LUKAVCI: DRAGO COLNARIČ 041-346-639
ZADEVE OKROG NM-ČRNOMELJ, PTUJ, CELJE, MURSKA SOBOTA, NG-AJDOVŠČINA ŠE REŠUJEMO. Drugače pa kdor je naročil osebni prevzem bo moral na gasilske točke, v kolikor ste pa naročili po pošti in ste vseeno blizu točk me pokličite do torka, da dam koledarje v paket za posamezno lokacijo in boste pošparali za stroške PS.
25.12. bom na poti iz Vrhnike proti MS v torek 26.12.2006 pa nazaj proti Vrhniki.
Lep pričetek tedna želim vsem.
tom-tom ® je pridn fant sam kej k delat neče, je enkrt reku en zidar
- mitja1santelj
- Kraj: postojna-PRIMORSKA
- MarkoSimšič
- Kraj: Planina
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
A bo tole strogi še kaj potrdil, pa še približno kje je gasilski dom v Trnovem.tom-tom napisal/-a: LJUBLJANA Z OKOLICO: GASILSKA TOČKA V PGD LJ-TRNOVO, KONTAKTNA OSEBA JOŽE MATJAN- STROGI, GSM: 041-883-328 (NAJVERJETNEJE V ČET OD 18:00 DO 20:00 URE)
.
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Če greš po AC; izvoz LJ-CENTER, na drugem križišču (semaforizirano) levo, nato pa še nekaj metrov naravnost, pa spet levo in prideš pred GD Ljubljana-Trnovo (Cesta v Mestni Log 31). Ne moreš zgrešiti. Mislim, da je to najbližja pot. Za zemljevid pa skoči na: http://tis.telekom.si , pod iskanje vpiši "GASILSKO DRUŠTVO TRNOVO" pa klikni na zemljevid. Upam, da sem pomagal.pa še približno kje je gasilski dom v Trnovem.
LP!
Cogito, ergo sum.

- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt: