Letos sem se sam odeležil nadaljevalnega tečaja in moram rečt, da je blo zelo dobro več je bilo povdarka na preiskovanju prostorov .
Fantje kar prijavite se na nadaljevalnega, ko boste imeli pogoje nebo vam žal.
Ja s tem bi se strinjali verjetno vsi formovci.Mislim, da bi ta tečaj moral opraviti vsak operativni gasilec. Meni osebno se takšna usposabljanja zdijo zelo vredu kljub naporu, ki ga doživiš na tečaju.
Jaz bom imel pogoj izpolnjen marca, samo jaz in še eden iz našega društva nesmeva več na IG, tako je ukazal eden izmed ... je pa res, da verjetno tudi časa ne bi našel (služba, familija).Letos sem se sam odeležil nadaljevalnega tečaja in moram rečt, da je blo zelo dobro več je bilo povdarka na preiskovanju prostorov .
Fantje kar prijavite se na nadaljevalnega, ko boste imeli pogoje nebo vam žal.

No nisem fant ampak grem vseeno z mojo besedo na planonekky napisal/-a:ČAO!
Mene pa nekaj zanima, pa vem da se bo slišalo malo čudno... Namreč koliko žensk, če sploh, ima narejen ta tečaj?!Ker jaz bi zlo rada šla na tole izobraževanje pa me malo skrbi fizična moč in odziv inštruktorjev...
Namreč, v novembru sem pridobila specialnost za tehničnega reševalca in sem bila edina ženska. Sej mene to nič ne moti ker sem itaq vajena, samo je bilo nekako "napeto vzdušje" oz nisi tretiran enakovredno.
Aja, pa pogoje za opravljanje specialnosti izpolnjujem - sem skoraj (manjka še praktični del, ki bo izveden v marcu) že NGČtako da glede tega ni blemov.
No fantje, sedaj pa z besedo na plano.![]()
papa
Nekky
Tako je zapisano v eni drugi temi...in eto potrditveivo napisal/-a:Ko bi vsaj spali, potem ne bi bilo škode. Tako pa nekateri s svojim neznanjem počnejo neumnosti in žal tudi "svinjarije" (oprostite izrazu) in posledično seveda veliko škodo za gasilsko organizacijo.