Voščila in čestitke
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Voščila in čestitke
Gasilci si s velikim trudom, beračenjem in lobiranjem zbiramo sredstva za nakup novih vozil in opreme. Ko je projekt enkrat v garaži je to velika zmaga za vse sodelujoče. Z novo pridobitvijo se radi pohvalimo tudi na forumu kar je lepo in prav.
Ker smo pred kratki odprli nov podforum voščila
( viewforum.php?f=27&sid=35b98e91e7c9a026979436e2a295c43d )
vas prosim, da lepe želje in pohvale pri takih primerih pišete tja.
Predlagam pa, da vsako novo pridobitev predstavite čim bolj podrobno z slikami in besedilom.
Hvala.
Moderator
Ker smo pred kratki odprli nov podforum voščila
( viewforum.php?f=27&sid=35b98e91e7c9a026979436e2a295c43d )
vas prosim, da lepe želje in pohvale pri takih primerih pišete tja.
Predlagam pa, da vsako novo pridobitev predstavite čim bolj podrobno z slikami in besedilom.
Hvala.
Moderator
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Odg: Voščila in čestitke
No, potem bom pa jaz prvi, ki bom iskreno čestital PGD Bohova (GZ MB, Občina Hoče - Slivnica), za njihovo prekrasno novo vozilo GV-1, ki so si ga "krvavo" zaslužili. Upam da jim bo dolgo in uspešno služil. Verjetno bodo o vozilu napisali kaj več sami . . .
Pubeci, kapo dol, marsikomu ste lahko za vzgled, na vseh društvenih področjih!
Pubeci, kapo dol, marsikomu ste lahko za vzgled, na vseh društvenih področjih!
PGD Hoče - since 1888
http://www.gasilci-hoce.si/
Đuro, a ti to resno ali si se hecal s tole objavo? (Pa ne z vsebino ampak z mestom kamor si jo objavil)

Rok Ušen, GČ I. st.
ooo sra**e, nisem se hecal, ne z vsebino, ne z mestom objave . . . fejst površno sem prebral Janezov post. 
vsem se opravičujem.
vsem se opravičujem.
PGD Hoče - since 1888
-
MarjanK.
Pozdravljeni!
Na spletni strani Gasilske zveze Slovenije je objavljeno Končno poročilo in vrednosti sofinanciranja po razpisu za leto 2013.
Čestitke vsem, ki so se uspešno prijavili na razpis za sofinanciranje in prejeli sredstva!
Zanima me kako to da prihaja do tako velikih razlik? Ali so se v letu 2013 izdelala samo 4 vozila težjega programa (AC, GVC,...)?
Te štiri društva močno izstopajo, vsi ostali so prejeli po 12.000 ali manj, pa me zgolj zanima kako potekajo izračuni:
PGD GORJE - BLED BOHINJ - GORENJSKA 28.279,89
PGD STOJNCI - OBMOČNA GZ PTUJ - PODRAVSKA 28.139,19
PGD TRŽEC - VIDEM PRI PTUJU - PODRAVSKA 27.586,96
PGD RADENCI - BORAČEVA - RADENCI - POMURSKA 27.415,03
PGD Lovrenc na Pohorju ima novo mrcino AC 30/100 pa so dobili samo 13.303,68. Kako to?
Lp
Na spletni strani Gasilske zveze Slovenije je objavljeno Končno poročilo in vrednosti sofinanciranja po razpisu za leto 2013.
Čestitke vsem, ki so se uspešno prijavili na razpis za sofinanciranje in prejeli sredstva!
Zanima me kako to da prihaja do tako velikih razlik? Ali so se v letu 2013 izdelala samo 4 vozila težjega programa (AC, GVC,...)?
Te štiri društva močno izstopajo, vsi ostali so prejeli po 12.000 ali manj, pa me zgolj zanima kako potekajo izračuni:
PGD GORJE - BLED BOHINJ - GORENJSKA 28.279,89
PGD STOJNCI - OBMOČNA GZ PTUJ - PODRAVSKA 28.139,19
PGD TRŽEC - VIDEM PRI PTUJU - PODRAVSKA 27.586,96
PGD RADENCI - BORAČEVA - RADENCI - POMURSKA 27.415,03
PGD Lovrenc na Pohorju ima novo mrcino AC 30/100 pa so dobili samo 13.303,68. Kako to?
Lp
Re: Voščila in čestitke
Lahko ti povem za nas (Lovrenc), mi smo se na zdajšnji razpis prijavili samo z nadgradnjo, za šasijo smo že dobili sredstva v prejšnjem razpisu. Zgoraj navedena društva pa so se, po mojem mišlenju, prijavila v kompletu (nadgradnja + šasija), zaradi tega tudi toliko višji zneski.
Obstaja tudi tabela iz katere je razvidno koliko vrednotijo posamezno vozilo, to pomeni da četudi je vozilo vredno 350 000 € se sofinancira samo vrednost katera je napisana v tabeli.
Pri sofinanciranju se upošteva tudi razvitost posameznih občin, če prihaja društvo z manj razvite občine dobi večja sredstva.
lp
Sašo
Obstaja tudi tabela iz katere je razvidno koliko vrednotijo posamezno vozilo, to pomeni da četudi je vozilo vredno 350 000 € se sofinancira samo vrednost katera je napisana v tabeli.
Pri sofinanciranju se upošteva tudi razvitost posameznih občin, če prihaja društvo z manj razvite občine dobi večja sredstva.
lp
Sašo
Mi smo se za nadgradnjo in šasijo GVV-1 tudi 2x prijavili.. šasijo lani, nadgradnjo pa letos. Naj povem da smo v obeh primerih dobili približno 10% zneska, katerega smo vložili.
lp
lp