Požar trgovine
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Požar trgovine
Pred dobre pol ure je izbruhnil požar trgovine na Šentiljski ceti v Mariboru. V plamenih je kompletna stavba. V neposredni bližini je bencinska črpalka in tovarna mesnih izdelkov.
se še javim ko bo več podatkov.
se še javim ko bo več podatkov.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Sem bil zraven ko so se pripeljali prvi gasilci in moram reči, da ni zgledalo lepo, ker je prav takrat ogenj prebil streho plinski rezervar pa je le par metrov stran od objekta pa tudi bencinska črpalka je odaljena kakih 15 metrov kaj naj rečem vso srečo pri gašenju
Kaj se čaka, življenje je kratko !
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Kot da popoldan ni bila dovolj stanovanjska hiša v Hotinji vasi in ena žrtev.
Za trgovino , oziroma pred 45 minutami je izbruhnil velik požar na gospodarskem poslopju Kmetijskega inštituta na Pohorskem dvoru pri Hočah.Vsa društva iz občine, Zavod , pa Rače , Miklavž so izvozili.
Enote so izvozile tudi iz Šentiljske na Pohorje.
peklensko !
če je Edvard tam bo kaj več napisal jutri !
Za trgovino , oziroma pred 45 minutami je izbruhnil velik požar na gospodarskem poslopju Kmetijskega inštituta na Pohorskem dvoru pri Hočah.Vsa društva iz občine, Zavod , pa Rače , Miklavž so izvozili.
Enote so izvozile tudi iz Šentiljske na Pohorje.
peklensko !
če je Edvard tam bo kaj več napisal jutri !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
-
Bonus
Ob 21.06 je na Šentiljski cesti v Mariboru zagorela montažna veletrgovina Koloniale in gostinski lokal v njej v velikosti okoli 35 X 18 metrov. Požar je najprej zajel celotno ostrešje trgovine nato so popustili montažni stropi, ki so se v celoti porušili. Objekt je bil v požaru popolnoma uničen. Materialna škoda je zelo velika in še ni ocenjena. Požar so pogasili gasilci JZZPR Maribor, PGD Maribor - mesto, Pobrežje, Studenci, Malečnik in Radvanje. Zaradi bližine požara so gasilci zavarovali bližnjo bencinsko črpalko in plinsko cisterno, ki je napajala objekt.
Kmalo zatem pa še ne požar.
Slike so naOb 23.01 so pri fakulteti za kmetijstvo v naselju Pivola v občini Hoče - Slivnica zgorele garaže, v katerih je bila kmetijska mehanizacija. V požaru so bili popolnoma uničeni trije traktorji, tri škropilnice, rotacijska brana in rezervni pribor za kmetijsko mehanizacijo. Uničen je tudi del strehe, lesen strop, kritina objekta in notranjost objekta z lesenimi vrati. Materialna škoda je ocenjena na okoli 135.000 eurov. Požar so pogasili gasilci JZZPR Maribor, PGD Bohova, Miklavž, Rače, Studenci, Hoče in Hotinja vas.
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 094324.php
Vseskozi sem se spraševal, zakaj je zaradi te trgovine prišlo toliko policije in varnostnikov. Domneval sem, da se bojijo, da bomo gasilci odnesli, kar še je ostalo celega, iz trgovine.
Ampak kasneje so mi sotovariši rekli, da je na sprednji strani bankomat, ki ga opazujejo.

Reklo bi se lahko, da je ta bankomat prestal ognjeni test (plastika odšteta).
Ampak kasneje so mi sotovariši rekli, da je na sprednji strani bankomat, ki ga opazujejo.
Reklo bi se lahko, da je ta bankomat prestal ognjeni test (plastika odšteta).
Iz povezave, ki jo je objavil Perči sm vidu da so mel tud manjše težave s podzemnimi hidranti.Vem da je s temi bl hudič, saj se jih probam tudi sam kadar se le da izogibat.Me pa zanima kako se je odrezalo hidrantno omrežje??
Martin P. mogoče so pa varovali tist poštni nabiralnik na desni, ki je ostal nedotaknjen
LP
Martin P. mogoče so pa varovali tist poštni nabiralnik na desni, ki je ostal nedotaknjen
LP