Pomoč pri gašenju požarov v Grčiji
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Pomoč pri gašenju požarov v Grčiji
Danes, je na pomoč pri gašenju požarov v Grčiji, odletela ekipa helikopterja SV z dvema gasilcema in predstavnikom URSZR-ja.
Da dopolnim:
V boj proti ognjenim zubljem so poslali helikopter Slovenske vojske bell 412 in šest članov posadke.
Posadko helikopterja, ki je opremljen za gašenje požarov v naravi, bodo sestavljali pilot, kopilot, tehnik ter trije pripadniki enot za zaščito in reševanje, grškim gasilcem pa bodo pomagali pri gašenju požarov do 31. avgusta.
Vir: siol.net
V boj proti ognjenim zubljem so poslali helikopter Slovenske vojske bell 412 in šest članov posadke.
Posadko helikopterja, ki je opremljen za gašenje požarov v naravi, bodo sestavljali pilot, kopilot, tehnik ter trije pripadniki enot za zaščito in reševanje, grškim gasilcem pa bodo pomagali pri gašenju požarov do 31. avgusta.
Vir: siol.net
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

- Robert Težak
- Kraj: Nova Gorica
V Grčiji imajo resne probleme s požari v naravi in lepo da je šla tudi pomoč iz Slovenije.
Ko sem pred par meseci opozoril na nujnost ureditve nudenja pomoči v tujini mi je bilo zagotovljeno da bo to izvajala državna tehnično reševalna enota in naj ne tečnarim. Po kakem mesecu in pol od tega pa sem dobil prošnjo naj čimprej najdem gasilce za pomoč v tujini. In sem jih in uredil logistiko in še kaj drugega. Čakam pa na povratno informacijo.
Darko
Ko sem pred par meseci opozoril na nujnost ureditve nudenja pomoči v tujini mi je bilo zagotovljeno da bo to izvajala državna tehnično reševalna enota in naj ne tečnarim. Po kakem mesecu in pol od tega pa sem dobil prošnjo naj čimprej najdem gasilce za pomoč v tujini. In sem jih in uredil logistiko in še kaj drugega. Čakam pa na povratno informacijo.
Darko
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Sramota za Ministrstvo za obrambo da jim pošljejo dol na pomoč najmanše helikopterje za gašenje
Milsem italjani nam pridejo za kras 2006 pomagat pa z helikopterjem ki pelje 10000 litrov vode naenkrat pa še letalo z 5000litri vode, a mi pošljemo dol te helikopterje jao jao. Cougarje smo pa zato kupil da smo spet mal denarja zabil zdj jih pa ne znamo izkoristit heheheh Erjavec nj gre dol gasit pa bo takoj odletelo dol useh 12helikopterjev. ah sramota slovenksa
- MarkoSimšič
- Kraj: Planina
Po moje pa ni vse tako enostavno kot se zdi. Pogledati moramo tudi stroške, ki jih prinese taka pomoč. Žal, ampak ne gre drugače. Ura naleta Bell-a ali pa Cugar-ja je precej različna. Če bi šli naši v Grčijo s Cugarjem in bodo tam do konca tedna bi znali biti stroški posredovanja precej visoki. Poleg tega ima SV, kot je meni znano, precej težav s posadkami Cugar-jev.
lp marko
lp marko
Audiatur et altera pars! (Naj sišimo še drugo mnenje!) latinski