Majice Ljubljanske ekipe so narisane, ko jih požegna testna skupina (Suzy, Tine Žen, Vrsho, Uroš Lenarčič in Gapi), gredo v tisk.
Mislim da bodo tudi letos na visokem nivoju.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Jure Čokl napisal/-a:Majice Ljubljanske ekipe so narisane, ko jih požegna testna skupina (Suzy, Tine Žen, Vrsho, Uroš Lenarčič in Gapi), gredo v tisk.
Mislim da bodo tudi letos na visokem nivoju.
Z eno besedo...super
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene
Takole, čas za prijavo za majice se danes izteka.
Kar bom našel na seznamu danes ob 18:00, dobi majico.
Natisnil bom tudi nekaj rezervnih (izkušnja od lani), tako da bo kakšno majico lahko dobil tudi kdo izven kvote, ampak takih majic ne bo veliko in tudi velikosti ne bo več možno izbirati prav veliko. Cena je dokončna in se ne bo spreminjala, torej 10 EUR.
Haugh.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
No če smo debato o majicah že več ali manj uspešno zaključili, pa bi se lahko začeli pogovarjati o prevozu...kdo s kom, koliko oseb,... kajti 6.10. bo hitro tukaj
Jaz moram že v štartu povedat da sem brez kombija...grejo naši potapljači na neko vodno ekskurzijo, tak da nimam šans
če ima kdo kaj več sreče, se pofočkam zraven
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene
SuZaNcA napisal/-a:No če smo debato o majicah že več ali manj uspešno zaključili, pa bi se lahko začeli pogovarjati o prevozu...kdo s kom, koliko oseb,... kajti 6.10. bo hitro tukaj
Jaz moram že v štartu povedat da sem brez kombija...grejo naši potapljači na neko vodno ekskurzijo, tak da nimam šans
če ima kdo kaj več sreče, se pofočkam zraven
LP
Suzy
Jaz sem za kombi vprašal, pa žal tudi letos ne bo nič. Baje je škoda gum oz. spet nek izgovor v tej smeri.
Prišel iz dopusta in očitno ujel zadnji vlak za majice. Tako da Jure računaj name - XL številka.
Glede kombija pa... Če bi ga pri nas imeli, ne bi bil noben problem. Bom pa tekom dneva kontaktiral St'ne-ta. ki nas je vozil tudi lansko leto in bomo videli kako pa kaj. Zaenkrat gledam in vidim, da ni prijavljen na dan foruma...