DAN FORUMA 2007

Vse o spletišču Gasilci.org ter pomoč pri uporabi foruma, predlagajte nove forume, povejte vaše mnenje, ...

Moderator: Peter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
gapi
GE: Lukovica
Kraj: Lukovica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gapi »

SuZaNcA napisal/-a:Še eno vprašanje...ali se letos kartice z imeni zopet naredijo v samostojni izvedbi, ali bomo imeli vsi enake?
Sam tolko vprašam, da vem kdaj moram začet tiskat robo :D če jo bo treba seveda :)
LP
Suzy
Suzy, poglej si tole objavo, letos nas očitno Peter malo crklja :D :D :D
S tem mislim da sem odgovoril tudi BabiK.
Peter napisal/-a: Za vse prisotne se bodo na podlagi seznama prijavljenih izdelali identifikacijski listki z uporabniškim imenom.

Lep pozdrav!

Gašper Mav
http://www.gasilci-lukovica.si
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Vas nič ne crkljam, takšne informacije sem dobil od Milana. Mogoče jih bo pripravil pes, tako kot tiste na Stevčijevih dnevih, lahko pa tudi kdo drug. :wink:
Uporabniški avatar
mito
Kraj: Kostrevnica-Šmartno pri Litiji
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mito »

Prepričan sem, da vam vreme ne povzroča težav, tako kot meni bolezen :( :( Imejte se res "fajn", popoldne pa se bo tako ali tako zjasnilo in bo srečanje še lepše.
Piši, vendar ne piši neumnosti, v nasprotnrm primeru povej, da je to tvoje mnenje.
MITO.
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

No začetek vam je pokvaril dež bo pa v popoldanskih uricah lepše. Letos se zaradi društvenih obveznosti nisem mogel udeležiti DF :cry: . Pa drugo leto. :D
Stati inu obstati. /Trubar/
Uporabniški avatar
Argos
Kraj: Železniki

Odgovor Napisal/-a Argos »

Ravnokar sem prišel domol iz Postojne
Res je da je celo dopoldne " lilo kt s škafa", vendar se nismo dali! Glede na to da sem bil letos prvič na Dnevu foruma, sem bil zelo pozitivno presenečen, saj smo se na enem mestu zbrali vsi, ki smo s srcem gasilci! Upam da bo takšnih zadev v prihodnjosti čedalje več!

GORENJCI smo ta bol :!: :twisted:
Uporabniški avatar
mito
Kontakt:

Argos napisal/-a: ....saj smo se na enem mestu zbrali vsi, ki smo s srcem gasilci!...

:!: :twisted:
No, lahko ti zagotovim da je kakšen srčen gasilec ostal tudi doma.
Piši, vendar ne piši neumnosti, v nasprotnrm primeru povej, da je to tvoje mnenje.
MITO.
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Oskar, zamudil si marsikaj, da ne rečem veliko.

Srečanje je minilo v znamenju usposabljanja. Še posebej smo namenili pozornost trodelcu. Zaradi vremenskih razmer samo prvemu delu. Razvijali in zvijali smo B cev.

Uspešno.

Marjetica in jaz sva sodila.

Pritožb ni bilo.

Družno smo ugotovili, da so takšna usposabljanja za izvedbo trodelca nujna, zato bo na naslednjem srečanju na to temo več delavnic z zaključnim prikazom pridobljenega znanja.

Kot ravnatelju šole ABC ti že danes pošiljam vabilo, da te ne bi slučajno zadržali tvoji bombologi.

:D :wink:

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
Argos
Kraj: Železniki

Odgovor Napisal/-a Argos »

Mito, vem da si ostal doma zaradi bolezni! Upam, da te z mojim prejšnim komentarjem nism preveč prizadel! Želim Ti, da se tvoje zdravstveno stanje čim prej normalizira!

Lp. Matjaž
Uporabniški avatar
mito
Kontakt:

Ne nisi, lahko si brez skrbi :wink:. Hvala za dobre želje. Včasih ne gre vse po načrtih. Bom pač moral čakati do naslednjega leta.
MITO.
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Janez Koncilija napisal/-a:Še posebej smo namenili pozornost trodelcu. Zaradi vremenskih razmer samo prvemu delu. Razvijali in zvijali smo B cev.

LP

Janez 8)
Še nekaj sem pozabil.

K usposabljanju za trodelca so nam aktivno priskočili na pomoč tudi uslužbenci DARS-a.

Pokazali so nam praktično vstavljanje ročnika :D :wink:

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
Marjetica
moderator
moderator
Kraj: Hotinja vas-mariborska regija

Odgovor Napisal/-a Marjetica »

Janez Koncilija napisal/-a: Marjetica in jaz sva sodila.
Pritožb ni bilo.
Janez 8)
Ugotovila sem, da je sojenje "bolj fajn" kot tekmovanje (seveda, če nimaš te smole, da te kdo po nosu :cry: :wink:
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

No, očitno imamo, tisti ki ste bili v Postojni in tisti ki nismo bili, kar nekaj skupnega.
Vse nas je pral dež in vsi smo očitno razvijali in zvijali cevi. Samo, da smo eni to počeli v IC na Igu.
Upam da ste se kljub temu imeli super.

Z željo, da mi drugo leto mogoče le uspe priti na Dan F vse lepo pozdravljam. :wink:
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
Uporabniški avatar
GoGo
Kraj: GE Ptuj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a GoGo »

Pozdravljeni!

Ptujčani smo se pravkar vrnili iz Postojne živi in zdravi :) . Res je skoraj cel dan nas je pral dež :? ampak klub temu smo se imeli kar fajn :D . Organizatorjem pa vse pohvale glede organizacije ter seveda hrane in pijače :wink: :) .
Vsekakor se prihodnje leto vidimo :wink:

Lep pozdrav iz Ptuja :!:
Slika
To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Uporabniški avatar
Bedrač
Kraj: GE Ptuj

Odgovor Napisal/-a Bedrač »

Klub dežju smo se imeli super. :D :D :D Komaj čakam drugo leto :D
LP!
Slika
Za ogenj nikoli ne reci hvala!
Uporabniški avatar
Uroš Lenarčič
Kraj: PGD Slape-Polje

Odgovor Napisal/-a Uroš Lenarčič »

Bilo je super!

Študelj v Bizoviku je bil odličen, Čoklove majice hude do konca, pot do Postojne deževna. Gasilski dom v Postojni ogromen, tehnika super (tunelsko vozilo še posebej), DARS center v Kozini zanimiv in poučen. Javor malo manj, jama je odpadla (pa drugič). Pasulj nadpovprečno okusen, terenska vožnja z mazdami zelo razburljiva in zanimiva (kdor ni poskusil, mu je lahko žal). Družabne igre domiselne, čevapi izvrstni. Potem pa smo morali iti, ker je bilo potrebno (že) vrniti kombi. Počitek od prihoda domov naprej slab, ker je uro nazaj piskal pager. Forumovci in forumovke se vidimo naslednje leto! Zdaj pa pod tuš in spat. Takle mamo!

P.S. Zahvala vsem, ki ste sodelovali pri organizaciji!!! :)
Priponke
Mazda :) Kje ma ta hudič ročno?
Mazda :) Kje ma ta hudič ročno?
Tunelc, ni da ni- opreme seveda! :)
Tunelc, ni da ni- opreme seveda! :)
DARSov center v Kozini, spomenik človeški genialnosti (tuneli) in neumnosti (vozniki)
DARSov center v Kozini, spomenik človeški genialnosti (tuneli) in neumnosti (vozniki)
Cogito, ergo sum.

Slika
Odgovori