PODČETRTEK DRUGIČ

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

aja sam si napisal
aja napisal/-a:To da je bila učinkovitost gasilcev slaba že vrabci čivkajo, vrjetno bo spet klasični izgovor ni opreme... no saj so že bili v zaklenjenem delu, celjska regija pa tako boga glede sredstev...
Glede na to, da si to objavil v temi PODČETRTEK DRUGIČ, me zanima, zakaj ne objaviš nobenih konkretnih napak z intervencije, mogoče celo rešitev za izboljšanje učinkovitosti. Soljenje pameti z izjavo
aja napisal/-a:Ste že slišali za preiskovanje prostorv, to je tisto ko iščeš osebe... pa nimaš ročnika pri sebi.
ni na mestu, saj nimaš podatkov, da bi bilo takšno iskanje sploh možno.

Kup flancanja s tvoje strani ne more biti povod za resno razpravo ampak kvečjemu za ustvarjanje konfliktov. Ne morem dopustiti, da pod vprašaj postavljaš učinkovitost vseh gasilcev na tej intervenciji. Očitno nimaš niti podatka, katere enote so na njej sodelovale ali pa kako so bile opremljene. Tudi navedek, da je gasilec rekel, da je bila hiša baklja ne drži.

Točnost in verodostojnost informacij je ključnega pomena za ugotavljanje učinkovitosti. Ne vem, v čigavo osje gnezdo si dregnil in zakaj bi moral biti ponosen na to, saj je bilo več objav glede tvojega obnašanja kot pa na temo o kateri si želel govoriti.

Na forumu smo že v več temah razpravljali o opremi gasilcev. Ena izmed tem je bila npr. tudi o podkapah in stavim, da smo s to razpravo in akcijo Mežana naredili zelo veliko za promocijo uporabe le-teh. Trudimo se, da bi nekaj naredili za slovenske gasilce, vendar ne na tak način kot si se tega lotil ti.

Naj še dodam, da eöryevski duh ne straši po forumu in da so napake potrebne obravnave, vendar se brez podatkov o teh napakah raven razprave spušča na nivo gostilniške debate, ki pa nima mesta na tem forumu.
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Peter: :twisted:

KLAP, KLAP, KLAP :lol: ( ampak za določen čas bo tvoj najvišji čin tisti, ki ga že poseduješ :twisted) :wink:

lp DC :twisted:
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kraj: Nekje na poti...
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gregor K. »

Zadnje opozorilo preden zaklenem ali pa izbriše,temo oz.nekatere objave!

Ta forum bere še kdo drug kot le registrirani uporabniki in takšni dialogi kot so se začeli razvijati tule gor,na to mesto ne spadajo!

Torej,pamet v roke, živce v hladilnik pa bo,sicer bom uporabilsredstva prisile :lol:
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)

In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...

http://www.facebook.com/pgdokonina
darko

Odgovor Napisal/-a darko »

v praksi se dogaja to, na kar smo opozarjali že pred sprejetjem Uredbe o organiziranju.....
gasilci bi morali imeti kot osnovno vozilo GVV1(vozilo z vodo) in višje kategorizirane enote tudi cisterne. žal v merilih za opremljanje nimamo več cistern in jih tudi ne planiramo (ne moremo) za nabavo.
problem pomanjkanja vode in kasen klic na pomoč ustrezne enote se na terenu že odraža in baje je eno društvo tudi že na sodišču.

ne morem si predstavljati gašenja s kombijem in rozenbaverco na vrhu hriba

darko
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

Peter - glas razuma! Se pridružujem tvojemu mnenju. :lol: In upoštevam tvoj nasvet v zvezi z gosti. :twisted:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
REX

Odgovor Napisal/-a REX »

Grega ne seri z zaklepanjem. Ne vem od kje ti pravica samoodločanja.
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

Mogoče zato ker je moderator? Imaš srečo da to nisem jaz. :twisted:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org
Kraj: smokuč

Odgovor Napisal/-a Milan Dubravac »

Ja kar zaklepali se pa ne bomo no.
Gosti imajo pravico razpravljati, dokler se držijo pravil. Zakaj delati iz tega problem, če ga ni. Veliko gostov je razpravljalo zelo kakovostno in poučno za vse nas. Razne provokatorje bomo pač morali prenašati, še najbolje tako da jih ignoriramo.
Prijavljanje pod čudnimi imeni pa moram preučiti. Včasih pač niso v skladu s pravili foruma.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kontakt:

Rex za opravilo, ki si ga omenil, obstaja soba z internacionalnim imenom WC. Dobro da te ni Mateja dobila v roke, bi jih že slišal :lol:

Sicer se pa v celoti strinjam z Milanom, naj imajo tudi gosti pravico razpravljati, konec koncev marsikdo resnici na ljubo tudi marsikaj pametnega pove :!:

Robert.G.
Kraj: Slov.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Robert.G. »

Milan se strinjam s tabo. Ne se pustiti sprovocirati in vršti iz tira in eksplodirati. Gasilci moramo znati ohraniti mirno kri in zbranost, pa če še tako hodijo po nas in pljuvajo. 8) Povejte kam bomo prisli, če bomo na vsako provokacijo odgovorili z zaklepanjem teme. :?: Imeli bomo kup zaklenjenih tem in zadeva bo postala nezanimiva.

Sam sem gasilec že 18 let in se le redko odzovem na razne provokacije, dokler se me začno osebno dotikati, takrat pa besedna vojna z argumenti seveda in pa z ne preveč dvignjenim tonom.

Fantje veste kako gre star pregovor ( Vsak bik ima svoj štrik in pa vsako tele svoje vesele )
:twisted:
Včasih pa kaksen gost le ne pove kaj neumnega in bi mu bilo dobro prisluhniti, saj ima mogoče prav.

lp Robi
Biti gasilec, pomeni misliti z glavo
REX

Odgovor Napisal/-a REX »

Grega zakaj pa kar na enkrat mnenje menjavaš, očitno ma Rolf prav, ko pravi da je sam važno kdo kaj komentira.

LP
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

REX napisal/-a:Grega zakaj pa kar na enkrat mnenje menjavaš, očitno ma Rolf prav, ko pravi da je sam važno kdo kaj komentira.

LP
Če je Graga pritrdil Milanu, še ne pomeni, da je zamenjal mišljenje glede komentatorjev. Milan je pač odprt človek in eden soustvarjalcev foruma, zato je zadevo zavil v celofan. Če bi bil jaz moderator, bi take seratorje brez podpisa takoj ven zmetal :evil: , pa naj svoja mnenja pišejo po zidu, če jih je volja. Katere mislim, upam, da mi ni treba ponavljati :evil: , da se ne bi čutili prizadeti ostali gostje, saj jih je kar nekaj, s katerimi se da pametno pokramljati :D .

LP

Janez :evil:
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
MICKA
Kraj: Slovenski Javornik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MICKA »

...Če bi bil jaz moderator, bi take seratorje brez podpisa takoj ven zmetal , pa naj svoja mnenja pišejo po zidu, če jih je volja.

Janez, to nebi bilo pametno, saj je Slovenija že tako preveč popisana z razno raznim s...

LP
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)

V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kontakt:

Dragi moj REX, če bi prebral še kak moj drug post, razen zadnjega, bi videl da sem do gostov dokaj odprt, dokler se ne pojavijo razni napadi, obtoževanja ipd. :!:
Marsikateri izmed gostov tudi kaj zelo dobrega napiše, je pa res, da so ti v manjšini!
Kar se pa tiče koliko je važno kdo komentira :shock: , ti pa povem da mi je popolnoma vseeno ali je dotični gas. ali pa ViGČ, moje spoštovanje do osebe (če si ga zasluži) se ne kaže v strinjanju in nestrinjanju z njim!

LP! :wink:

Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

MICKA napisal/-a:
Janez, to nebi bilo pametno, saj je Slovenija že tako preveč popisana z razno raznim s...

LP
Imaš prav, evo premalo ekološke osveščenosti do okolja je v meni :oops: . Je res bolje, da so na forumu, jih imamo vsaj na dosegu :twisted: .

LP

Janez :lol:
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Odgovori