TU SE PA ČLOVEK LAHKO ZAMISLI KAKO VOZITI PO CESTAH
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
[quote="Tomkat"]Se mi zdi, da bo debata šla v smeri, kot je šla že v eni drugi temi.
(Mislim da pod Preventivo o 262 žrtvah na cesti...)
Pa nismo odkrili tople vode.
Kaj nas lahko spametuje, da se ne bomo pobijali po cestah
Kazni? Mogoče, te že gredo v "nebo" - zaleže pa ne kaj dosti.
Reklame na TV? Tudi mogoče, če jih bodo vrteli bolj pogosto in ne samo sredi noči, ko itak nihče ne gleda TV-ja. Če se mene vpraša bi morali v vsakem reklamnem bloku 20 sekund vrteti nabor fotografij krvavih razbitin vozil, ne glede na čas dneva. Vse se nas mora to dotakniti.
Kaj še? Ne vem. Sigurno pa nekaj, kar nam bo dalo misliti in ne bo šlo mimo nas.
Povzročitelje nesreč z smrtnim izidom ki so vozili pod vplivom alkohola, (in ki jo ponavadi "čudežno" odnesejo brez praske), bi za 1 mesec poslal na dolžnost v rehabilitacijski center Soča, za en mesec pa v gasilske enote s koncesijo z posredovanje v prometnih nesrečah. Pa naj tam v mirnem času loščijo škarje in razpirala ter se urijo v pomožnih delih na tehnični intervencji, ko pa je treba na teren pa naj oblečejo živo rumenega pajaca z napisom: Vozil sem pijan in ubil človeka in gredo pomagat enoti reševat življenja. Pa bodo drugim najboljša "reklama".
V imenu prometnih policistov se ti zahvaljujem za to izjavo in te 100 procentno podpiramo
]
(Mislim da pod Preventivo o 262 žrtvah na cesti...)
Pa nismo odkrili tople vode.
Kaj nas lahko spametuje, da se ne bomo pobijali po cestah
Kazni? Mogoče, te že gredo v "nebo" - zaleže pa ne kaj dosti.
Reklame na TV? Tudi mogoče, če jih bodo vrteli bolj pogosto in ne samo sredi noči, ko itak nihče ne gleda TV-ja. Če se mene vpraša bi morali v vsakem reklamnem bloku 20 sekund vrteti nabor fotografij krvavih razbitin vozil, ne glede na čas dneva. Vse se nas mora to dotakniti.
Kaj še? Ne vem. Sigurno pa nekaj, kar nam bo dalo misliti in ne bo šlo mimo nas.
Povzročitelje nesreč z smrtnim izidom ki so vozili pod vplivom alkohola, (in ki jo ponavadi "čudežno" odnesejo brez praske), bi za 1 mesec poslal na dolžnost v rehabilitacijski center Soča, za en mesec pa v gasilske enote s koncesijo z posredovanje v prometnih nesrečah. Pa naj tam v mirnem času loščijo škarje in razpirala ter se urijo v pomožnih delih na tehnični intervencji, ko pa je treba na teren pa naj oblečejo živo rumenega pajaca z napisom: Vozil sem pijan in ubil človeka in gredo pomagat enoti reševat življenja. Pa bodo drugim najboljša "reklama".
V imenu prometnih policistov se ti zahvaljujem za to izjavo in te 100 procentno podpiramo
]
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
-
medo
A to, da pijan nekoga ubiješ pa ni v nasprotju z ustavo?medo napisal/-a:To bi bilo v nasprotju z ustavo RS (21. člen: varstvo človekove osebnosti in dostojanstva)naj oblečejo živo rumenega pajaca z napisom: Vozil sem pijan in ubil človeka
Sigurno kje piše, da je človeško življenje nedotakljivo ali kaj v tem stilu. (Se opravičujem, ustave nisem prebral).
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Človeško živjenje je nedotakljivo ampak zgleda da je varstvo človekovih pravic bolj pomembno pri nas - za kozlatTomkat napisal/-a:A to, da pijan nekoga ubiješ pa ni v nasprotju z ustavo?medo napisal/-a:To bi bilo v nasprotju z ustavo RS (21. člen: varstvo človekove osebnosti in dostojanstva)naj oblečejo živo rumenega pajaca z napisom: Vozil sem pijan in ubil človeka
Sigurno kje piše, da je človeško življenje nedotakljivo ali kaj v tem stilu. (Se opravičujem, ustave nisem prebral).
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
- _strojnik_
- Kontakt: