Netipizirana zaščitna obleka: da - ne?
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- RadioaktivniS
- GE: PGD Veliki Kamen
- Kraj: Veliki Kamen
Hec... ne gre za to, da ti ne bi kar direkt povedal od kod sem...
Včasih sem to na veliko počel... Še zraven nick name-a sem imel napisano...
Na forumu sem zelo podrobno večkrat opisal situacijo pri nas... in še kje v okoliških društvih. Povedal sem še kaj kar vsi v naših krajih vedo pa ne upajo nagals povedat...
Od kar mi je "nekdo" odkrito v obraz povedal, da bo osebno poskrbel za mojo službeno kariero, če bom še preveč po tem forumu pisal in mi celo napovedal tožbe pa sem se zamislil...
Pa mogoče bo dalo misliti še komu izmed vas!?
In da ne bo pomote - hihče iz mojega društva ni to...
...ampak saj moje objave na tem forumu še obstajajo... nihče jih ni brisal...
Sicer pa če pozorno analiziraš moj "nick name" ti bo kamlu dalo vedeti s katerega konca sem... mislim, da boš zelo hitro dobil asociacijo na ta`prav konc Slovenije...
Sliši se čudno - ampak fantje - to se pri nas dogaja!!!
LP, Sandi
Včasih sem to na veliko počel... Še zraven nick name-a sem imel napisano...
Na forumu sem zelo podrobno večkrat opisal situacijo pri nas... in še kje v okoliških društvih. Povedal sem še kaj kar vsi v naših krajih vedo pa ne upajo nagals povedat...
Od kar mi je "nekdo" odkrito v obraz povedal, da bo osebno poskrbel za mojo službeno kariero, če bom še preveč po tem forumu pisal in mi celo napovedal tožbe pa sem se zamislil...
Pa mogoče bo dalo misliti še komu izmed vas!?
In da ne bo pomote - hihče iz mojega društva ni to...
...ampak saj moje objave na tem forumu še obstajajo... nihče jih ni brisal...
Sicer pa če pozorno analiziraš moj "nick name" ti bo kamlu dalo vedeti s katerega konca sem... mislim, da boš zelo hitro dobil asociacijo na ta`prav konc Slovenije...
Sliši se čudno - ampak fantje - to se pri nas dogaja!!!
LP, Sandi
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Kar se tiče barve, sedaj ni več problema, kot tudi ne, da bi nosili takšne obleke kot poklicni gasilci.
Pravilnik o gasilskih uniformah, oznakah, činih, opremi ter izkaznicah napisal/-a:(2) Osebno zaščitno opremo sestavljajo gasilska zaščitna obleka, gasilska čelada, gasilski škornji ali visoki čevlji, gasilske zaščitne rokavice, gasilski delovni pas, gasilska sekirica in gasilska piščalka. Gasilska zaščitna obleka je praviloma temno modre, črne ali umazano rumene barve. Prostovoljni gasilci lahko uporabljajo tudi gasilske zaščitne obleke in drugo osebno zaščitno opremo, ki je s tem pravilnikom predpisana za poklicne gasilce.
Hvala Peter za to informacijo, katera mi je prišla ravno prav, saj sem bil včeraj na rallyu Hella kot član naše gasilske tehnične ekipe v obleki iz PBI s strani poveljnika GZ Zagorje ob Savi deležen porogljive pripombe, če imamo sedaj v PGD Zagorje-mesto poklicnega gasilca.
Lahko rečem(o) hvala tudi Darku iz Postojne, ki je, kolikor vam, podal ustrezen predlog na GZS.
Lahko rečem(o) hvala tudi Darku iz Postojne, ki je, kolikor vam, podal ustrezen predlog na GZS.
Res škoda da smo zamudili, js bi takoj plačal poštnino, ziher ni bla tako velikaLuka-PGD napisal/-a:Pa bi se dale te kje dobit kot je na prvi strani omenjeno-ZASTONJ sam poštnina naj bi se plačala-ker če je že tako bi si jo lahko naročali..pač plačat tisto poštnino..?lpl
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
-
bobi
žiwjo sem član PGD cerknica in osebno mislm da so tipizirali obleke ter vso osebno opremo zato da se to tudi spoštuje res da so PBI obleke lepše vendar so tudi bol zahtevne saj je na njej poznati wsako kaplico olja ali kakršne koli tekočine . jaz osebo imam rajši temnejšo obleko kot jo imam zdaj bristol saj je po mojih pojmih primirnejša za delo ki ga opravlja gasilec. brez zamere če sem koga kaj užaliw z tem prispewkom ni bilo namerno 
Odg: Netipizirana zaščitna obleka: da - ne?
Ali bi še lahko prišel do kakšne takšne obleke tako rečeno zastonj kot je Ico napisal v prvem komentarju?
Seveda se je nebi branil ker izgleda prva liga