Ja sem eden od Administratorjev, ker nas je več! Vsak pač pokriva svoje področje, jaz osebno Organizacijo?pes napisal/-a:Ali si administrator društva?
Vulkan II
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Vulkan II
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Preberi si na prvi strani Vulkana.
kaj konkretno misliš.....???Peter napisal/-a:Preberi si na prvi strani Vulkana.
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
Pravico vnosa podatkov smo dodelili:
- na nivoju gasilskega društva uporabnikom, ki imate tudi pravico vnosa podatkov o opremi,
Se pravi, da moraš imeti pravico vnosa tako v Organizacijo, kot Opremo, da lahko izpolniš "statistika ročno"??
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
Sem preveril in dejansko imaš za izpolnjevanje ročne statistike, ne glede na napisano, lahko tudi samo pravice v Organizaciji. Za ročno statistiko je pri pravicah posebno polje "statistika ročno" in mogoče bi administratorja na vaši zvezi vprašal, če imaš pravico pisanja.
Pred časom sem navdušeno pisal o tem, da se sedaj končno lahko prijavi na tečaj tudi na željeni termin.
Figo
Tri člane prijavim na IDA 18 08 in jim veselo oznanim termin izvedbe tečaja, sedaj smo pa dobili pošto, da so prijavljeni na IDA 21 08
Upam, da se bodo useeno lahko udeležili tečaja. Upanje za ostale tečaje ostaja
LP
Figo
Tri člane prijavim na IDA 18 08 in jim veselo oznanim termin izvedbe tečaja, sedaj smo pa dobili pošto, da so prijavljeni na IDA 21 08
Upam, da se bodo useeno lahko udeležili tečaja. Upanje za ostale tečaje ostaja
LP
NA POMOČ!!!
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
Mogoče je problem enak, kot je bil pri meni. Tečajnike sem prijavil na tečaj, ko pa je GZ čez dva dneva prijavo potrdila, je bil pa tečaj že poln.
Štejejo namreč šele potrjene prijave, kar je tudi prav.
Štejejo namreč šele potrjene prijave, kar je tudi prav.
Kdaj se intervencija iz SPINa prenese v Vulkan? Verjetno potem, ko je v SPINu zaključena, ampak koliko časa po zaključku?
Po mojih opažanjih jo dobiš v Vulkanu po kakšnem tednu.Marostar napisal/-a:Kdaj se intervencija iz SPINa prenese v Vulkan? Verjetno potem, ko je v SPINu zaključena, ampak koliko časa po zaključku?
Stati inu obstati. /Trubar/
Ali je kakšna možnost, da ponovno aktiviraš izpolnjevanje rubrike STATISTIKA ROČNO, če po nesreči pritisneš gumb zaključi oz. da so napisani napačni podatki
?
Kako so ti podatki obvezujoči glede točnosti?
Sam da vode ne zmanka!
Ponovne aktivacije sam ne moreš izvest. (GZS) Če mene vprašaš je to ena statistika, ki je malo ...sixkiller napisal/-a:Ali je kakšna možnost, da ponovno aktiviraš izpolnjevanje rubrike STATISTIKA ROČNO, če po nesreči pritisneš gumb zaključi oz. da so napisani napačni podatki?
Stati inu obstati. /Trubar/
za koga moramno sploh vpisati statistiko v vulkan?
Mi staro statistiko vodimo na papirju, ko bo pa vulkan sam omogočil izpis kakršnekoli statistike za določeno leto jo bomo pa z veseljem sprintali na papir in arhivirali!
Mi staro statistiko vodimo na papirju, ko bo pa vulkan sam omogočil izpis kakršnekoli statistike za določeno leto jo bomo pa z veseljem sprintali na papir in arhivirali!
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
Izpis statističnega poročila Vulkan že omogoča. Res pa je, da podatki niso nujno pravilni. 
Razlika je že med samima izpisoma v pdf in excel formatu. V excelovih tabelah ni prikazanih 10 različnih tipov gasilskih vozil, manjkajo čolni in priklopniki.Peter napisal/-a:Izpis statističnega poročila Vulkan že omogoča. Res pa je, da podatki niso nujno pravilni.
Tudi pri zaščitnih oblekah nam pride ven nek čuden seštevek, gasilskih škornjev pa nam sploh ne izpiše. Gasilske sekirice šteje ponovno pri gasilskih sekirah, itd.
Zmešnjava bo tudi v številu radijskih postaj.
Pri članstvu pa v pregledu "čini in položaji aktivnih članov" prikazuje več članov z činom GČ I, VGČ I in VGČ II kot jih dejansko imamo.
Toliko na hitro, po prvem ogledu statistike.
PS: Tisti, ki niste izvedli prenosa opreme iz starega Vulkana v novega do 31.12.2007 boste imeli pri opremi same prazne predalčke. Tisti, ki ste ažurirali inventurne podatke šele po novem letu, vam bo tudi kazalo narobe. V Vulkanu se je "čas dejansko ustavil" 31.12. ob 23.59.