Nova spletna stran PGD Lukovica
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Nova spletna stran PGD Lukovica
No pa smo jo končno dočakali, spletno stran našega društva.
Po nekajletnih žaljah nam je uspelo izpeljati tudi ta projekt, je žal trajalo nekaj časa, smo bili žal zaposelni z drugimi bolj pomembnimi projekti.
Nova stran je tudi neke vrste darilo društvu, ki letos preznuje 120 let delovanja.
Ogladate si jo lahko na naslednejm naslovu:
http://www.gasilci-lukovica.si/
Seveda so zaželjene kritike, no pa seveda tudi pohvale. Čeprav bi bili konstruktivne kritike bolj veseli, da stran še izboljšamo.
Na koncu še zahvala Juretu Čuklu, brez njega ta stran še danes ne bi videla belega dne, Jure najlepša hvala.
Po nekajletnih žaljah nam je uspelo izpeljati tudi ta projekt, je žal trajalo nekaj časa, smo bili žal zaposelni z drugimi bolj pomembnimi projekti.
Nova stran je tudi neke vrste darilo društvu, ki letos preznuje 120 let delovanja.
Ogladate si jo lahko na naslednejm naslovu:
http://www.gasilci-lukovica.si/
Seveda so zaželjene kritike, no pa seveda tudi pohvale. Čeprav bi bili konstruktivne kritike bolj veseli, da stran še izboljšamo.
Na koncu še zahvala Juretu Čuklu, brez njega ta stran še danes ne bi videla belega dne, Jure najlepša hvala.
- Ndrej
- GE: PGD Prečna
- Kraj: Prečna, Novo mesto
- Kontakt:
Odg: Nova spletna stran PGD Lukovica
Meni je stran všeč. Je pregledna, ima ravno prav informacij tako da nimam pripomb.
Ka imate sam en avto....al še kakšnega??
Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!
Ravno v soboto smo uradno v uporabo prevezeli še GVM-1, bo opis dodan v kratkem, narest je treba le še fotosession.nejc321 napisal/-a:Ka imate sam en avto....al še kakšnega??
Zelo dobra stran, čestitam
Imate pa zelo dober in moderen vozni park, zanima me, če je na GVM-ju LED blok na strehi in kolikšna je bila cena ter kje ste ga nabavili
Lahko po ZS 
Imate pa zelo dober in moderen vozni park, zanima me, če je na GVM-ju LED blok na strehi in kolikšna je bila cena ter kje ste ga nabavili
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Lepo, lepo. Že zato ker sem se prebral v enem od člankov
, pa še poljuvan nisem bil

Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Ne se razvadit, ker še prideš k nam!boštjančk napisal/-a:Lepo, lepo. Že zato ker sem se prebral v enem od člankov, pa še poljuvan nisem bil
![]()
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Zelo lepo, mene pa zanima , kako bomo sedaj ocenili spletno stran v LG če pa je Jure zraven tega izdelka ?
Na forumu sem zasledil temo o izobraževanju- vajah. Pohvalno, le to se bojim , da boste gasilce preveč gnali.

Na forumu sem zasledil temo o izobraževanju- vajah. Pohvalno, le to se bojim , da boste gasilce preveč gnali.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Ne se bat Oskar. Vsi poveljniki v njihovi zvezi so prepričani, da jim manjka veliko znanja in konkretnih vaj. To pomeni, da so si sami izkopali svoj "grob". Vsaj sodeč po Juretovem izrazu na obrazuOskar napisal/-a: Pohvalno, le to se bojim , da boste gasilce preveč gnali.
Ti Jure mi pa nehaj grozit tukaj na forumu, ker te lahko tožim
Gobc me je zmer tepu!
- Jure Čokl
- Piranja
- Kontakt:
Ker zdaj z LG nimam prav nič več (od aprila letos, ko nisem podaljšal mandata zaradi selitve v Lukovico), to najbrž ne bi smel biti problem.Oskar napisal/-a:Zelo lepo, mene pa zanima , kako bomo sedaj ocenili spletno stran v LG če pa je Jure zraven tega izdelka ?
Kar se tiče vaj - če bo ekipa OE Lukovica še naprej tako zagnana kot do zdaj, se jim res ni treba bati - niti mene!
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Pa še to , pogrešam podstran Preventiva. Malo nasvetov občanom itd.... 
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Jure Čokl
- Piranja
- Kontakt:
Aha, imaš prav. To bo treba urediti. Nabor, primeren za občane ni ravno ne vem kako obširen, tako da ob prvi priložnosti, ko najdem čas, uredim tudi to.
Od danes naprej je luč sveta ugledala nekoliko prenovljena/posodobljena stran PGD Lukovica.
Ni še čisto končana, tako da kakšna vsebina še manjka. Bo dodajano postopoma.
Ni še čisto končana, tako da kakšna vsebina še manjka. Bo dodajano postopoma.