Gasilska vozila proizvajalca Mettis iz Gornje Radgone
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Gasilska vozila proizvajalca Mettis iz Gornje Radgone
Zanima me, kaj menite o tem kamionu (tisti ki ste ga videli) v celoti, ne samo o zaslonu na dotik (primernost podvozja za GVC, izdelava nadgradnje, postavitev opreme...).
- gobi
- Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
- Kontakt:
Odg: TOUCH SCREEN
Ne vem ali sem preveč pričakoval ali sem premalo dobilMitja23 napisal/-a:Zanima me, kaj menite o tem kamionu (tisti ki ste ga videli) v celoti, ne samo o zaslonu na dotik (primernost podvozja za GVC, zdelava nadgradnje, postavitev opreme...).
S tem kar sem videl me je izdelovalec nadgranje negativno presenetil.
Ali si lahko bolj konkreten?
Mogoče malo off teme. Mase, glede pripomb se čisto strinjam z Gobi-jem. Vemo, kaj vse so včasih za "male pare" kot rečemo, pripravljeni proizvajalci vložiti v nekaj novega in takšne stvari zasenčijo tisto, ker bi morali biti na prvem mestu. Ali pa drugače vprašano-gledano. Ko se sedaj v mesecu oktobru gasilska vozila razkazuje malčkom in te eden sedemletnik vpraša: "Stric", kaj pa je to narisano s flomastrom?
in se ti drugi, ki stika po nadgradnji še zbode na en opilek. Bog nam pomagaj, da se poškodovanemu kaj hujšega ne zgodi in da nima po povrhu še malo tečne starše, kateri niso pristaši gasilerije, ker potem ..........
. Verjetno tiste šole kar nekaj časa ne bo blizu gasilcev pa naj bo mesec maj ali oktober.
Ali lahkko tisti, ki ste zadevo videli dodate kakšno sliko, če je sevada to dovoljeno.
Ali lahkko tisti, ki ste zadevo videli dodate kakšno sliko, če je sevada to dovoljeno.
to je vaše mnenje in ok, ni blema
potem se v sloveniji nobeno vozilo več ne bo prodalo, kaj boste pa rekli na to ko so ena vozila več pri dobavitelju kot v garaži, po parih letih zarjavijo, ne dela elektrika, vklaplja se črpalka med vožnjo, itd, če povem drugače da imajo vozila probleme s vitalnimi funkcijami, to so problemi ki se jih je treba lotiti ne pa opilki ki jih res ni enostvno dobiti iz vozila.
potem se v sloveniji nobeno vozilo več ne bo prodalo, kaj boste pa rekli na to ko so ena vozila več pri dobavitelju kot v garaži, po parih letih zarjavijo, ne dela elektrika, vklaplja se črpalka med vožnjo, itd, če povem drugače da imajo vozila probleme s vitalnimi funkcijami, to so problemi ki se jih je treba lotiti ne pa opilki ki jih res ni enostvno dobiti iz vozila.
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Kot je znano grožnje uporabnikom niso dovoljene, pa tudi debata se ne nanaša več samo na dotikalne zaslone, zato je tema zaklenjena.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Gobijevo izjavo sem zbrisal. Če bo podkrepljena s slikami jo dam nazaj.
Tema je zopet odklenjena.
Tema je zopet odklenjena.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Odg: Gasilska vozila proizvajalca Mettis iz Gornje Radgone
O katerem kamionu je govora?
Imamo dve njihovi vozili pa me, pač radoveden kot sem, zanima.
Kar se pa tiče zaslonov, pa smo jih videli v vozilih v avstriji (blizu nas), in se obnesejo že kar nekaj časa.
Imamo dve njihovi vozili pa me, pač radoveden kot sem, zanima.
Kar se pa tiče zaslonov, pa smo jih videli v vozilih v avstriji (blizu nas), in se obnesejo že kar nekaj časa.
-
comendatore
- Kraj: jesenice
bi blo fajn če bi bila ksna slika zravn
Mi smo odkupili njihovo promocisko vozilo gvc 16/25 in ga imamo skoraj eno leto v garaži in dela kot ura.
Kar se pa tiče promociskega vozila gvc 24/50 sem ga pa tudi videl in je dosti boljši kot ga zmorejo naredit ostali naši proizvajalci
Kar se pa tiče promociskega vozila gvc 24/50 sem ga pa tudi videl in je dosti boljši kot ga zmorejo naredit ostali naši proizvajalci
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Dingo v čem se ti pa zdi toliko boljši?Bodi malo bolj konkreten.
Mettis dela po licenci Rosenbauerja in za Rosenbauer, to že nekaj pomeni 
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
-
Vrsho
- moderator

Odgovor, da delajo za Rosenbauer, me ne zadovolji.
Zanimajo me konkretni podatki? So uporabljeni boljši materiali? Je kakovost izdelave boljša? Je boljša razporeditev opreme (to je sicer zelo subjektivna stvar)?
Zanimajo me konkretni podatki? So uporabljeni boljši materiali? Je kakovost izdelave boljša? Je boljša razporeditev opreme (to je sicer zelo subjektivna stvar)?
Če vsaj približno veš kakšni so Rosenbauerji ( kvaliteta ) potem bi lahko vedel, pri nas smo hoteli nabavit GVC 16/25 od Rosenbauerja pa je bla cena tako visoka da bi pri Pušniku dobili dva zato smo ga kupili v Sl. Bistrici 
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
-
Vrsho
- moderator

rfireman nevem zakaj si zdaj vmešal firmo Rosenbauer? Govora je o Mettisu!
Nikjer nisem napisal, da dvomim v kakovost. Vendar me pa vseeno zanima, v čem je Mettis boljši od ostalih slovenskih proizvajalcev kot je napisal Dingo. Če je to kakovost - kako se le ta kaže pri samem vozilu?
Nikjer nisem napisal, da dvomim v kakovost. Vendar me pa vseeno zanima, v čem je Mettis boljši od ostalih slovenskih proizvajalcev kot je napisal Dingo. Če je to kakovost - kako se le ta kaže pri samem vozilu?