Ne razumi me napak, vsaj kaka intervencija, vaje itd... ker pri takem konceptu koledarja kjer je več fotografij bi to moralo biti. Tam kjer je na koledarju ena fotka si res v dilemi kaj dat gor , tu pa...
Gasilski koledar 2009
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Odg: Gasilski koledar 2009
Pero, priznam lepo oblikovan koledar, ampak kaj niti ene fotke ni ki bi prikazovala gasilsko dejavnost ?
Ne razumi me napak, vsaj kaka intervencija, vaje itd... ker pri takem konceptu koledarja kjer je več fotografij bi to moralo biti. Tam kjer je na koledarju ena fotka si res v dilemi kaj dat gor , tu pa...
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
-
GASILEC PERO
- GE: LESKOVEC
- Kraj: LESKOVEC
Ja morda je letos res malo majn slik, ki prikazujejo operativno delo, ampak v preteklih letih smo vedno dali gor slike iz akcij..., tako da so krajani tega navajeni.
Lani je bilo pri nas zelo delovno leto in težko se je bilo odločit za fotografije katere bodo na koledarju.
Ko sma z mojstrom oblikovala koledar po mojih željah sem še imel želje marsikaj gor spravit, ampak ni šlo.
Glavni dogodek in cilj letos je bilo vozilo, katero je gor, potem pa smo še malo povdarili ljudi- ni mišljeno kot golo tekmovanje, potem pa še nekakšna dodatna zahvala donatorjem z skupno fotografijo, vseh žal ni gor, ker niso bili vsi prisotni na prevzemu vozila.
Se pa strinjam, da je treba na gasilski koledar dati slike tistega kar počnemo in zakaj sploh gasilci smo, saj na koncu tudi to naredi ,,DODATNO TEŽO,, v primerjavi z kakim drugim društvom za ,,mešanje megle,, ki ima na koledarju svetlomodri bicikl.
Lani je bilo pri nas zelo delovno leto in težko se je bilo odločit za fotografije katere bodo na koledarju.
Ko sma z mojstrom oblikovala koledar po mojih željah sem še imel želje marsikaj gor spravit, ampak ni šlo.
Glavni dogodek in cilj letos je bilo vozilo, katero je gor, potem pa smo še malo povdarili ljudi- ni mišljeno kot golo tekmovanje, potem pa še nekakšna dodatna zahvala donatorjem z skupno fotografijo, vseh žal ni gor, ker niso bili vsi prisotni na prevzemu vozila.
Se pa strinjam, da je treba na gasilski koledar dati slike tistega kar počnemo in zakaj sploh gasilci smo, saj na koncu tudi to naredi ,,DODATNO TEŽO,, v primerjavi z kakim drugim društvom za ,,mešanje megle,, ki ima na koledarju svetlomodri bicikl.
GASILSKO DRUŠTVO OBSTAJA ZARADI GASILSKE OPERATIVNE ENOTE, NE PA GASILSKA OPERATIVNA ENOTA ZARADI DRUŠTVA!!!
NE DAMO SE!!! NIKOLI, PA ŠE TE NE!!!
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Odg: gasilski koledar
SuZaNcA napisal/-a:Ko bo končan, bomo pa videli ali se je vloženi trud obrestoval (v kar sploh ne dvomim)takrat vam bom lahko povedala kaj več
![]()
Kaj zdaj; ali se je vloženi trud obrestoval?
En utrinek ob nastajanju slik za koledar s Suzy v glavni vlogi 
http://www.youtube.com/watch?v=swGpuQ4lv4I
lp
http://www.youtube.com/watch?v=swGpuQ4lv4I
lp
......dream until your dream come true......
Bobby
Bobby
Pero moraš povedati,da je 10 min po spodnji fotografiji bila vaja.GASILEC PERO napisal/-a:Ja morda je letos res malo majn slik, ki prikazujejo operativno delo, ampak v preteklih letih smo vedno dali gor slike iz akcij..., tako da so krajani tega navajeni.
lp
-
GASILEC PERO
- GE: LESKOVEC
- Kraj: LESKOVEC
Ja nekako tako, po spodnji skupni fotki je bila predstavitev vozila na svečani predaji vozila svojemu namenu, mala slika - zbor operativcev pa je po prvi vaji z vozilom.
P.S. Se vidimo, ko pridem iz Rusije, jutri odhajam do marca...mrzlo bo ja...
NE DAJTE SE IN NE DAMO SE!!!
P.S. Se vidimo, ko pridem iz Rusije, jutri odhajam do marca...mrzlo bo ja...
NE DAJTE SE IN NE DAMO SE!!!
GASILSKO DRUŠTVO OBSTAJA ZARADI GASILSKE OPERATIVNE ENOTE, NE PA GASILSKA OPERATIVNA ENOTA ZARADI DRUŠTVA!!!
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
Oskar napisal/-a:Žal mi je, ampak napake niso nastale po naši krivdi. Za koledarski del odgovarja oblikovalec. verjemite , nam je najhuje pri srcu. veliko truda , pot pa nekdo za....TEO napisal/-a:Pozdravljeni!
Zelo lep koledar GASILCI.ORG,samo nisem še videl,da bi bila velika noč na sredo ter veliko nočni ponedeljek na četrtek.
Pust je pa na torek in ne na petek,morda bo pa od zdaj naprej drugače,ker se na forumu spreminja stvari na bolje.![]()
Lep pozdrav!
se zgodi.. tudi mi smo imeli lani dva junija.. pač sem zaje***, vsakkdo se lahko zmoti.
Pod roke mi je prišel koledar od punc iz PGD Keblja. Vsekakor pohvala za pogum in drznost.
Škoda, da ga ne morem prilepiti tukaj gor, priponka je prevelika (5 MB).
Škoda, da ga ne morem prilepiti tukaj gor, priponka je prevelika (5 MB).
No, jaz pa se lahko pohvalim, da koledar s članicami PGD Bizovik, že krasi steno v našem gasilskem domuPeter napisal/-a:Sicer pa še vedno čakamo na Suzy.
Suzy, Hvala !!!
LP BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Suzi je hotela z vsemi dobrimi nameni prilepit koledar v PDF formatu sem gor, ampak je datoteka žal prevelika
LP
Suzi
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
moram vas vse pohvaliti, kreativnost pri tem je OK, ja je pa nekaj, če se bo le dalo vam bom vsem odnesel in to je "IDEJA"
(potem smo lahko vsi pametni, samo do ideje priti je težko, če pa jo nekdo najde in meni, nam se ni potrebno naprezati, je to prva liga)
lp,
(potem smo lahko vsi pametni, samo do ideje priti je težko, če pa jo nekdo najde in meni, nam se ni potrebno naprezati, je to prva liga)
lp,
Hm, me prime, da bi se kr včlanil k njim

"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
-
damjan1
tale bizoviški koledar je prov fajn za pogledat, končno mal deklet za vidt z gasilko opremo
kdo je pa dekle pri mesecu avgustu? mi je kuj v oči padla
kdo je pa dekle pri mesecu avgustu? mi je kuj v oči padla