RAZPIS SOFINANCIRANJE GRO 2009
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
RAZPIS SOFINANCIRANJE GRO 2009
Komisija opravlja svoje delo in sedaj je reševala pritožbe.
Čudno pa je to, da gasilci sami sebe izločamo in črtamo nabavljeno opremo.
Darko
Čudno pa je to, da gasilci sami sebe izločamo in črtamo nabavljeno opremo.
Darko
-
GASILEC PERO
- GE: LESKOVEC
- Kraj: LESKOVEC
Odg: RAZPIS SOFINANCIRANJE GRO 2009
Kako je kaj z odločbami o višini sofinanciranja, oz. z podpisom pogodb?
Ste že prejeli kakšna obvestila?
Ste že prejeli kakšna obvestila?
GASILSKO DRUŠTVO OBSTAJA ZARADI GASILSKE OPERATIVNE ENOTE, NE PA GASILSKA OPERATIVNA ENOTA ZARADI DRUŠTVA!!!
NE DAMO SE!!! NIKOLI, PA ŠE TE NE!!!
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
NE DAMO SE!!! NIKOLI, PA ŠE TE NE!!!
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
Danes smo prejeli pogodbe v podpis, prav tako je na strani GZS objavljeno končno poročilo.
Kdor živi od meča bo z mečem pokončan.
Dogajajo se zanimive stvari.
Nekatere gasilske zveze so nabavljale vozila in jim je bilo odobreno sofinanciranje, drugim pa niti slučajno.
nadaljevanje sledi.
Darko
Nekatere gasilske zveze so nabavljale vozila in jim je bilo odobreno sofinanciranje, drugim pa niti slučajno.
nadaljevanje sledi.
Darko
Gz Slovenije je na spletni strani objavila poročilo o razpisu.
GZ Brežice je za PGD Brežice nabavilo vozilo - dobili sofinancirano
GZ Vrhnika je za PGD Vrhnika nabavila vozilo - dobili sofinancirano
GZ Postojna je za nabavo vozila za PGD dobila zavrnjeno sofinanciranje.
Darko
Darko
Kakšen tip vozila je GZ Postojna kupila? PGD je katere kategorije?darko napisal/-a:Gz Slovenije je na spletni strani objavila poročilo o razpisu.
Darko
Kdor živi od meča bo z mečem pokončan.
Pilot gre se za gvgp1 ki pripada PGD in je nujno potreben.
Lani je bil zavrnjen drug tip vozila pomemben za širšo regijo. No ja bomo šli na pomoč kolegom kljub temu da so se nekateri veselo podpisovali pod sklepe o zavrnitvi sofinanciranja.
Verjetno bo nekaj dela za pristojne organe.
Darko
Lani je bil zavrnjen drug tip vozila pomemben za širšo regijo. No ja bomo šli na pomoč kolegom kljub temu da so se nekateri veselo podpisovali pod sklepe o zavrnitvi sofinanciranja.
Verjetno bo nekaj dela za pristojne organe.
Darko
Kolegi so me opozorili da je eno od zgoraj nevedenih PGD malo čudno kategorizirano in sestavljeno baje iz treh enot in ...............
Darko
Darko
Darko, nakaterim zvezam je treba vrniti za glasove, drugim pa dati vzgojno kazen!
In pri naslednjih volitvah pa jih bo vrlo vodstvo lepo opomnilo, kako dobro so za njih skrbeli!
Me pa še nekaj zanima; pri sofinanciranju GRO sem opazil, da so "nerazviti" dobili večje odstotke povrnjenih sredstev. Saj ne, da jim ne bi privoščil, daleč od tega, samo očitno gremo nazaj kot je bilo v bivšem režimu, saj gre pri vseh zadevah prednost za t.i. "nerazvite", pa naj si bo od gasilske znamke, sofinanciranje, prednosti pri tečajih (specialnosti).... Ne vem, mi smo se za to opremo in sredstva, ki jo imamo morali tudi leta in leta boriti pri županu in ostalih "financerjih". Tudi tukaj imam občutek, da se vračajo usluga za glasove na volitvah!
Pa naj še enkrat povem, da privoščim vsem operativcem spodobno in sodobno opremo za opravljanje svojega poslanstva!
Lep pozdrav,
Boris
In pri naslednjih volitvah pa jih bo vrlo vodstvo lepo opomnilo, kako dobro so za njih skrbeli!
Me pa še nekaj zanima; pri sofinanciranju GRO sem opazil, da so "nerazviti" dobili večje odstotke povrnjenih sredstev. Saj ne, da jim ne bi privoščil, daleč od tega, samo očitno gremo nazaj kot je bilo v bivšem režimu, saj gre pri vseh zadevah prednost za t.i. "nerazvite", pa naj si bo od gasilske znamke, sofinanciranje, prednosti pri tečajih (specialnosti).... Ne vem, mi smo se za to opremo in sredstva, ki jo imamo morali tudi leta in leta boriti pri županu in ostalih "financerjih". Tudi tukaj imam občutek, da se vračajo usluga za glasove na volitvah!
Pa naj še enkrat povem, da privoščim vsem operativcem spodobno in sodobno opremo za opravljanje svojega poslanstva!
Lep pozdrav,
Boris
Ja v Sloveniji je važno da si nerazvit.
Kdo je nerazvit pa ne vemo.
Enkrat trdijo na tržaški da smo mi drugič da so v pm,.....
Kongrsnih knjig itak nihče ne čita.
Darko
Kdo je nerazvit pa ne vemo.
Enkrat trdijo na tržaški da smo mi drugič da so v pm,.....
Kongrsnih knjig itak nihče ne čita.
Darko
Zgodba o steklenem polžu in jari kači se nadaljuje
Pa tudi korenček in palica sta aktualna
Žal se še vedno držijo meril kot pijanc plota. GZ pa ja ve katero vozilo je potrebno v
njihovem požarnem okolišu.
LP, Boštjan
Pa tudi korenček in palica sta aktualna
Žal se še vedno držijo meril kot pijanc plota. GZ pa ja ve katero vozilo je potrebno v
njihovem požarnem okolišu.
LP, Boštjan
- MarkoSimšič
- Kraj: Planina
GZ že ve kaj potrebujemo, hec je verjetno v tem da se jim na Tržaški o tem niti ne sanja.
lp marko
lp marko
Audiatur et altera pars! (Naj sišimo še drugo mnenje!) latinski
HotBird napisal/-a:GZ že ve kaj potrebujemo, hec je verjetno v tem da se jim na Tržaški o tem niti ne sanja.
lp marko
HEH Marko!
Na Tržaški se jim sanja edino o višini plač, dnevnic in nagrad, ki si jih izplačujejo, o vsem ostalem pa verjetno bolj malo.
Se mi pa poraja resno vprašanje. A si nismo malo sami krivi, da imamo takšno vodstvo?
Sami smo volili predstavnike društev, ki so naša društva zastopali na Občnih zborih GZ in izvolili predstavnike GZ,
ki so potem izvolili................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
In teoretično imamo sedaj na GZS kader ( seveda tisti izvoljen ), katerega smo preko naših vrlih predstavnikov sami izvolili.
Če nebi bilo žalostno, bi bilo smešno!
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.