Požar skladišča v Mostah pri Komendi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Požar skladišča v Mostah pri Komendi
M. H. prosim odgovori mi kako veš kakšno usposobljenost imajo zaposleni v CPV Domžale! Mogoče do potankosti poznaš njihovo opremljenost, mogoče celo osebno zaposlene! Da nisi mogoče tam zaposlen!!!!!? Ali pa bi rad bil!!!!?
Dokler bomo blatili en drugega, se šli da je to naš ogenj in ne vaš, da se bojo gojile neke stare zamere, ki jih mlajše generacije sploh ne zastopijo in se držijo drug na drugega samo zato, ker je nek starejši gasilec reku to in ono.... Prosim vas!!! Sem mislil da najprej rešujemo življenje, premoženje, okolje.... ne pa blatimo ime drug drugega.....
Dokler bomo blatili en drugega, se šli da je to naš ogenj in ne vaš, da se bojo gojile neke stare zamere, ki jih mlajše generacije sploh ne zastopijo in se držijo drug na drugega samo zato, ker je nek starejši gasilec reku to in ono.... Prosim vas!!! Sem mislil da najprej rešujemo življenje, premoženje, okolje.... ne pa blatimo ime drug drugega.....
Ne vem,kakšno imajo?Zato sprašujem v čem so najbolši?Naj mi nekdo to razloži kar je pisalo v Delu!Ne šimfam samo sprašujem kaj imajo oni kar ni bilo v Mostah?
en kup fantov iz sodelujočih enot poznam in vem da so dali vse od sebe na intervenciji =D>potrebno bo premisliti, ali boš kaj rekel novinarju ali ne oziroma potrebno je vedeti, da naj izjave za tisk daje nekdo zadolžen za to se pravi nekakšen tiskovni predstavnik.pač fantje, še posebno na večjih intervencijah kot je bila ta, pač kakšno zinemo če te že nekdo nekaj sprašuje.očitno bo treba temu narediti konec in novinarja pač poslati nekam drugam po odgovor.kar se tiče lastnikov takšnih objektov, škoda vseh besed.nekateri imajo res vse urejeno kot se zagre, ostali pa [-o<arhitekti se pa tudi kaj dosti ne brigajo kaj in kako v primeru požara samo da bajta dobr zgleda
kar se tiče sodelujočih enot iz sosednjih zvez smo pa že milijonkrat prelili žolč in nismo prišli do dna tako da...
di-du-di-du
-
Aleksander Golež
- Kraj: Maribor
Počakaj na uradno objavo analize in bodimo potem pametni.
Naučimo se malo potrpežljivosti!!!

Naučimo se malo potrpežljivosti!!!
Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni. (Dante)
Za razlago v čem so najboljši se boš vsekakor moral obrniti na avtorico članka, katera ti bo znala najbolje povedati kaj je s temi besedami mislila, dejstvo pa je, da fantje vsekakor vedo kako se stvarem streže in imajo veliko izkušenj pri različnih posredovanjih.M.H. napisal/-a:Ne vem,kakšno imajo?Zato sprašujem v čem so najbolši?Naj mi nekdo to razloži kar je pisalo v Delu!Ne šimfam samo sprašujem kaj imajo oni kar ni bilo v Mostah?
Druga stvar, ki je, novinarji verjetno ne bi bili tako nadležni, če ne bi takšne in drugačne opazke, ki so navedene v člankih prišle v javnost in ja potrebno bo počakati kot so že nekateri omenili na analizo intervencije, da se bo lahko prišlo do konkretnih zaključkov glede pravilnosti oz. nepravilnosti pri posredovanju ob požaru hladilnice.
lp
......dream until your dream come true......
Bobby
Bobby
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Ponovno sem moral pobrisat objave, ki so bile žaljive, zato vas opozarjam, bodite strpni, ker drugače bom uporabil zaklepanje.
CPV Domžale v tem požaru sploh ni sodeloval in je debata o njih popolnoma brezpredmetna v tej temi.
moderator.
CPV Domžale v tem požaru sploh ni sodeloval in je debata o njih popolnoma brezpredmetna v tej temi.
moderator.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Dodajam objavo vodje CPV-ja, da bodo stvari okrog članka v Delu jasne !!!
- moderator -
- moderator -
Rudi Volčini napisal/-a:
Sem vodja CPV. Govorim v imenu CPV. Glede požara v mostah vam povem samo to:
Nismo bili zraven! Nismo dajali nobenih izjav komurkoli glede tega požara, ker preprosto ne vemo nič. Ne odgovarjamo za neumne pisarije nestrokovnih novinarjev. Pa ja ne mislite, da smo mi izjavili, da smo najboljši in najbolj strokovni. Novinarki nisem v imenu CPV dal nobene druge izjave, kot da ne želim komentirati dogodka, kjer nas ni bili zraven. Nismo se nikomur ponujali, ker sami dobro vemo, da vodja intervencije samostojno odloča o tem koga bo poklical na pomoč. Za odhod na pomoč kamorkoli, ne potrebujemo nikakršnega dovoljenja župana, ker je on pameten človek in se ne spušča v strokovne odločitve. Gasilci bi morali na forumu, govoriti o požaru in strokovnih zadevah, ne pa da obirajo nekoga, ki ga sploh ni bilo zraven. Zato v smislu zaščite naše integritete prosim urednika, da s foruma umakne vse prispevke, kjer se v zvezi s požarom v moostah omenja CPV.
Na pomoč
Rudi Volčini - vodja CPV
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Hvala!Sam to me je zanimalo.
-
Mustang
Pozdravljeni!
De ne bo zgledalo, da je vse potihnilo okrog te intervencije. Za vse ki mrzlično pričakujete podatke o poteku:
Na zadnjem sestanku vodij enot in vodje intervencije je bilo omenjeno, da naj bi bil potek intervencije opisan v članku, ki bo objavljen v strokovni literaturi. Izdelava le-tega pa je v pristojnosti vodje intervencije.
Sam pa ne želim dajati info, dokler nimamo zaključenega poročila v rokah.
Na pomoč!
Andrej Bizjak, PGD Loka pri Mengšu
De ne bo zgledalo, da je vse potihnilo okrog te intervencije. Za vse ki mrzlično pričakujete podatke o poteku:
Na zadnjem sestanku vodij enot in vodje intervencije je bilo omenjeno, da naj bi bil potek intervencije opisan v članku, ki bo objavljen v strokovni literaturi. Izdelava le-tega pa je v pristojnosti vodje intervencije.
Sam pa ne želim dajati info, dokler nimamo zaključenega poročila v rokah.
Na pomoč!
Andrej Bizjak, PGD Loka pri Mengšu
Analiza je bila izpeljana korektno in strokovno v dveh delih v razmaku enega tedna (popravki, dopolnitve prve...). Kot je že mustang omenil, bo verjetno napisan članek, ki bo zanimiv za strokovno javnost, medtem ko razni "mrhovinarji" ne bodo našli v njem ničesar iz česar bi delali podobne zgodbe kot so jih v dneh po požaru. 
-
gasilecneg
Močno upam, da bo kmalu prišla na plano analiza intervencije, katero normalno izvedejo prisotni na sami intervenciji. Glede objektivnosti nebi zgubljal besed. Če bi- ali ko smo opravljali analizo za posamezen dogodek, smo poskrbeli, da je bilo primerno za uho in oko. Mar vi ravnate drugače?. Rad bi prosil nekoga, da obelodani naslov "strokovne revije". Pa lep pozdrav- Na pomoč!
Analiza je v reviji POŽAR, 4/2009, stran 37!
L.p. Miro
L.p. Miro
Požar skladišča v Mostah pri Komendi
Zanima me koliko tlačnih posod je bilo porabljenih na tej intervenciji, koliko je bilo notranjih napadov, koliko zunanjih ter površina objekta in trajanje same intervencije.
Hvala za odgovor!
Hvala za odgovor!
En post višje preberi pa boš dobil odgovore! Edino za tlačne posode ne vem, če je zapisan podatek.firestar napisal/-a:Zanima me koliko tlačnih posod je bilo porabljenih na tej intervenciji, koliko je bilo notranjih napadov, koliko zunanjih ter površina objekta in trajanje same intervencije.
Hvala za odgovor!
gasilecneg napisal/-a:Močno upam, da bo kmalu prišla na plano analiza intervencije, katero normalno izvedejo prisotni na sami intervenciji. Glede objektivnosti nebi zgubljal besed. Če bi- ali ko smo opravljali analizo za posamezen dogodek, smo poskrbeli, da je bilo primerno za uho in oko. Mar vi ravnate drugače?. Rad bi prosil nekoga, da obelodani naslov "strokovne revije". Pa lep pozdrav- Na pomoč!
Analiza je bila opravljena in objavljena. Btw. a mi lahko prosim poveš kje piše, da MORA biti opravljena analiza in JAVNO OBJAVLJENA? Od kje tebi ta pravica, da tako pišeš???