LG - KMALU TUDI NA WWW.GASILCI.ORG!
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
LG - KMALU TUDI NA WWW.GASILCI.ORG!
No, tako. Tretja številka LG je končno zunaj. Kmalu bo (z Milanom sva se bolj ali manj vse dogovorila, le še nekaj tehničnih vprašanj je treba rešiti) na voljo tudi na http://www.gasilci.org. Verjetno bo sistem deloval takole - tekoča številka samo z nekaj slikami in napovedniki člankov, prejšnje številke pa v .pdf ali podobnem formatu, na voljo vsem.
Kar se tiče zadnje številke LG, torej 3/03, pa le še tole - hvala vsem forumovcem, ki ste prispevali svoje članke ali kakorkoli pomagali pri nastajanju. Upam, da bomo tako dobro sodelovali tudi v bodoče!
Kar se tiče zadnje številke LG, torej 3/03, pa le še tole - hvala vsem forumovcem, ki ste prispevali svoje članke ali kakorkoli pomagali pri nastajanju. Upam, da bomo tako dobro sodelovali tudi v bodoče!
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
- Jure Čokl
- Piranja
- Kontakt:
Drago - za strokovne zadeve je naš časopis vedno odprt!
In zdi se mi, da pri tebi to ne bo težko. Torej:
DRAGO COLNARIČ JE POVABLJEN K STROKOVNEMU SODELOVANJU PRI ČASOPISU LJUBLJANSKI GASILEC.
Evo, povedal sem. Pa še koda:
DRAGO COLNARIČ JE POVABLJEN K STROKOVNEMU SODELOVANJU PRI ČASOPISU LJUBLJANSKI GASILEC.
Evo, povedal sem. Pa še koda:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
- Gregor K.
- moderator

- Kraj: Nekje na poti...
- Kontakt:
No, prebral sem novo številko LG. kaj naj rečem, pohvalno fantje in dekleta!
Super bi bilo, če bi šli na vseslovenski nivo (kar je že tako ali tako praktično
)
Madonca, bom moral nehati hvaliti, da se ne boste poslabšali
LP!
Super bi bilo, če bi šli na vseslovenski nivo (kar je že tako ali tako praktično
Madonca, bom moral nehati hvaliti, da se ne boste poslabšali
LP!
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
-
gasilec112
- Kraj: slo
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Ja Jure hvala za revijo! Moram priznati, da ste iz stevilke v stevilko enkratni, res superca.
Ce bi postal LG vseslovenska revija bi to pomenilo definitivni propad za ostale gasilske revije, kajti ze sama kvaliteta tiska je na super nivoju in pa se clanki so zanimivi.
Res vse pohvale Jure in se enkrat vsa hvala za poslano stevilko LG.
lp Robi!
Ce bi postal LG vseslovenska revija bi to pomenilo definitivni propad za ostale gasilske revije, kajti ze sama kvaliteta tiska je na super nivoju in pa se clanki so zanimivi.
Res vse pohvale Jure in se enkrat vsa hvala za poslano stevilko LG.
lp Robi!
Biti gasilec, pomeni misliti z glavo
Jure Pozdravljen še z moje strani..
zadnje čase nekam malo zahajam na forum...čas.saj veš.
Moram pa priznati in ti obenem čestitati za tako dobro prenovo in obliko LJUBLJANSKEGA GASILCA.
Upam pa si trditi da je vsa ekipa ki delate na tem projektu res fenomenalna (vsaj kar jaz zadevo poznam).
Predlagal pa bi ti nekaj če je seveda možno da uvrstiš v LG tudi zapisnike sestankov komisij GZL tako da bojo vsi člani kateri ga prebirajo pa mislim da teh ni malo, na tekočem tudi o delu ali nedelu določenih komisij in nenazadnje celo GZL.
Prav tako podpiram idejo da imate sestanke uredniškega odbora po društvenih prostorih oz. gasilskih domovih v Ljubljani. Taka ideja lahko prinese marsikateri dober članek za objavo.
Le tako naprej........ko bi nas - vas bilo več takih.
Lahko ti zagotovim da zapisnike Izobraževalne komisije GZL dobiš od mene takoj ko jih tudi jaz dobim od zapisnikarja.
LP Matej.
zadnje čase nekam malo zahajam na forum...čas.saj veš.
Moram pa priznati in ti obenem čestitati za tako dobro prenovo in obliko LJUBLJANSKEGA GASILCA.
Upam pa si trditi da je vsa ekipa ki delate na tem projektu res fenomenalna (vsaj kar jaz zadevo poznam).
Predlagal pa bi ti nekaj če je seveda možno da uvrstiš v LG tudi zapisnike sestankov komisij GZL tako da bojo vsi člani kateri ga prebirajo pa mislim da teh ni malo, na tekočem tudi o delu ali nedelu določenih komisij in nenazadnje celo GZL.
Prav tako podpiram idejo da imate sestanke uredniškega odbora po društvenih prostorih oz. gasilskih domovih v Ljubljani. Taka ideja lahko prinese marsikateri dober članek za objavo.
Le tako naprej........ko bi nas - vas bilo več takih.
Lahko ti zagotovim da zapisnike Izobraževalne komisije GZL dobiš od mene takoj ko jih tudi jaz dobim od zapisnikarja.
LP Matej.
- Jure Čokl
- Piranja
- Kontakt:
Hoj hoj Matej!
Hvala za spodbudne besede. V imenu celotne ekipe, ki je res 1A. Prav z veselje je delati z njimi.
Kar se tice zapisnikov, je pa takole: naceloma se mi zdi to v redu zadeva, bojim se le, da je vsega tega prevec in da bi objavljanje vsega tega vzelo veliko prevec prostora. Ki bi ga potem zmanjkalo za druge teme.
Si imel morda v mislih le povzetke ali sklepe? Daj mi idejo, kako naj to speljem, ker to podrocje delovanja zveze zanesljivo je pomembno.
Lp
Jure
Tudi vasa komisija ni slaba in vasi prispevki v LG so zelo odmevni.
Hvala za spodbudne besede. V imenu celotne ekipe, ki je res 1A. Prav z veselje je delati z njimi.
Kar se tice zapisnikov, je pa takole: naceloma se mi zdi to v redu zadeva, bojim se le, da je vsega tega prevec in da bi objavljanje vsega tega vzelo veliko prevec prostora. Ki bi ga potem zmanjkalo za druge teme.
Si imel morda v mislih le povzetke ali sklepe? Daj mi idejo, kako naj to speljem, ker to podrocje delovanja zveze zanesljivo je pomembno.
Lp
Jure
Tudi vasa komisija ni slaba in vasi prispevki v LG so zelo odmevni.