Potapljač*

Tečaji, vaje, šola ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Novin'c

Potapljač*

Odgovor Napisal/-a Novin'c »

Zdravo sem nov na forumu in me zanima, kaj se dela pri specialnosti za potapljača*? In, če si slučajno delal tečaj za potapljača privat se ti to tudi upošteva?
Novin'c

Odg: Potapljač*

Odgovor Napisal/-a Novin'c »

Privat je mišleno, če si delal tečaj za potapljača pri katerem od potapljaških društvev
Uporabniški avatar
Primoz
GE: Sečovlje

Odgovor Napisal/-a Primoz »

v sklopu izobraževanj pri GZS se ne izvajajo tečaji za potapljača.

Specialnost potapljač* se prizna - izda članu gasilske organizacije, ki ima poleg opravljenega tečaja za Potapljača * CMAS (ali ekvivalent druge potapljaške šole) in nadaljevalni tečaj za gasilca.

Poveljnik društva mora posredovat predloga za priznanje specialnosti na matično GZ, ta pa predlog posreduje na GZS.
Uporabniški avatar
Dave D
GE: Loka pri Mengšu
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Dave D »

Primoz napisal/-a:Poveljnik društva mora posredovat predloga za priznanje specialnosti na matično GZ, ta pa predlog posreduje na GZS.
Kar je nepotrebno, saj s tem ne pridobi novega znanja, dobi le značko, ki si jo lahko porine v.... ;)
Uporabniški avatar
Suban

Re: Potapljač*

Odgovor Napisal/-a Suban »

za potapljača ne dobiš značke.

lp
A. Suban
Uporabniški avatar
Primoz

Dave D napisal/-a:
Primoz napisal/-a:Poveljnik društva mora posredovat predloga za priznanje specialnosti na matično GZ, ta pa predlog posreduje na GZS.
Kar je nepotrebno, saj s tem ne pridobi novega znanja, dobi le značko, ki si jo lahko porine v.... ;)
ni glih tako. kot je že moj predhodnik povedal ne dobiš nobene značke. Je pa lahko koristno če bi se nekje zaradi določenega dogodka potrebovalo x število ljudi ki ima xy znanje. In tako imaš v Vulkanu zavedene člane z xy znanjem.

Značko dobiš pa za specialnost godbenik. Ma to nima veze s tem primerom. Važno da je značka.
Uporabniški avatar
BAČO
moderator
moderator
Kraj: Dol pri Hrastniku
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BAČO »

Primoz napisal/-a:Značko dobiš pa za specialnost godbenik......
Od sprejetja posebnih pravil gasilske službe za prostovoljne gasilce, nič več [-X . Vsaj nekaj !

Lp, BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Uporabniški avatar
Primoz

BAČO napisal/-a:
Primoz napisal/-a:Značko dobiš pa za specialnost godbenik......
Od sprejetja posebnih pravil gasilske službe za prostovoljne gasilce, nič več [-X . Vsaj nekaj !

Lp, BAČO

Saj zato sem to napisal ;) baje da so jo po nesreci izpustili :D
Uporabniški avatar
Marko Š.
GE: Gornja Radgona

Odgovor Napisal/-a Marko Š. »

Novin'c napisal/-a:Zdravo sem nov na forumu in me zanima, kaj se dela pri specialnosti za potapljača*? In, če si slučajno delal tečaj za potapljača privat se ti to tudi upošteva?
In nato čim prej do CMAS*** ali ekvivalentnega znanja po drugi šoli, ker s to kategorijo *, bore malo veš. Je pa začetek oziroma osnova. Delaš pa lahko pri xy šolah po Slovenijim ki jih je veliko.

lp, m
Uporabniški avatar
Primoz

Marko Š. napisal/-a:
Novin'c napisal/-a:Zdravo sem nov na forumu in me zanima, kaj se dela pri specialnosti za potapljača*? In, če si slučajno delal tečaj za potapljača privat se ti to tudi upošteva?
In nato čim prej do CMAS*** ali ekvivalentnega znanja po drugi šoli, ker s to kategorijo *, bore malo veš. Je pa začetek oziroma osnova. Delaš pa lahko pri xy šolah po Slovenijim ki jih je veliko.

lp, m
ja pa saj je napisano, da tečaja potapljač* NE opravljaš v okviru GZ/GZS. Potapljač* lahko postaneš takrat ko imaš čin Gasilec+Cmas* (ali Padi OWD, .....)
Uporabniški avatar
Marko Š.
GE: Gornja Radgona

Odgovor Napisal/-a Marko Š. »

Primoz napisal/-a:
Marko Š. napisal/-a:

lp, m
ja pa saj je napisano, da tečaja potapljač* NE opravljaš v okviru GZ/GZS. Potapljač* lahko postaneš takrat ko imaš čin Gasilec+Cmas* (ali Padi OWD, .....)
?
Samo pristavil sem lonček z informacijami.
lp, Marko
Uporabniški avatar
Primoz

ja napisal si, da s to * kategorijo bore malo veš. nič bore malo veš, to je samo oznaka - enako kot pri npr. CMAS-u. S to razliko, da se tu za priznanje specialnosti zahteva še gasilsko znanje. Sedaj pa, komu to koristi ne vem.
MarkoŠ.

Odgovor Napisal/-a MarkoŠ. »

Primoz napisal/-a:ja napisal si, da s to * kategorijo bore malo veš. nič bore malo veš, to je samo oznaka - enako kot pri npr. CMAS-u. S to razliko, da se tu za priznanje specialnosti zahteva še gasilsko znanje. Sedaj pa, komu to koristi ne vem.
huh
matjazr
GE: PGD ŠEnčur

Odgovor Napisal/-a matjazr »

;)
No meni je uspelo dobiti vse tri značke + diplome....poslal sem svojo najvišjo kartico na GZ kjer sem kot aktiven gasilec, so naredili fotokopijo in potem so značke kapljale v razmaku 6-12 mesecev, seveda je bilo poslanih kar nekaj mailov na GZS ;)
Uporabniški avatar
Primoz

matjazr napisal/-a:;)
No meni je uspelo dobiti vse tri značke + diplome....poslal sem svojo najvišjo kartico na GZ kjer sem kot aktiven gasilec, so naredili fotokopijo in potem so značke kapljale v razmaku 6-12 mesecev, seveda je bilo poslanih kar nekaj mailov na GZS ;)
poleg najvišje kartice imaš tudi primeren čin.

Jaz imam tudi vse tri diplome. Ampak sem moral delati 'stopnjo' po stopnjo. tako so zahtevali takrat ;)
Odgovori