Pa še nekaj se (večno) sprašujem - zakaj raznorazni organi nočejo ali ne zmorejo spregledati parazitov v prostovoljnih - humanitarnih organizacijah...(RK, GZS, UNICEF...itd), torej - zakaj? Vprašanje za jurja...več namreč nimam...
lp DC
Moderator: mailo
Pravzaprav je lepo videti odziv - zapis nekoga, ki še ni spoznal te naše "gasilerije" v vseh njenih razsežnostih. Alenka, nikar ne skrbi za Prekmurje - vsaj kar se gasilstva tiče...alenka.pipan napisal/-a:Ko sem prebrala komentar gasilca iz Lukavcev, ki prihaja od tam gori, sem se odločila, da se odzovem na njegova razmišljanja. Vsaka ideja je dobrodošla, dragi gasilec iz Lukavcev, a prav vsako pobudo je treba dati v razmislek vsem.
Pametno razmišljanje, dodati bi bilo treba še znesek, ki bi ga udeleženci tabora kljub "gasilski hiši" morali plačati.Gost napisal/-a:V Sloveniji je 120 gasilskih zvez in to pomeni, spet ponavljam posplošeno, da boste lahko vsakih 18 let peljali v učni center eno skupino 66 otrok....?? Pa vmes še na kakšen vikend.......
Sabina
Že plačujemo. Plenum je potrdil 100 % povečanje članarine za GZ in PGD-je, pa ni nobeden niti pisnil in to so že dodatna sredstva, ki se bodo vlagala v "center mladine", katerega uporabo boš še enkrat plačal, ko prideš na vrsto.Drago napisal/-a:Ta denar se bi naj nabral iz sredstev požarnega sklada in sredstev gasilske doplačilne znamke. Oba navedena finančna vira sta dokaj "labava" rezerva pa se (zna_bt) itak planira v blagajnah GZ-jev in PGD-jev (po zgledu gasilskega muzeja) - subjektivno mnenje.
lp DC
jaz še lahko malo nadaljujem....srečno živeli, dokler se niso spustili v dolino, kjer jih je (zopet) povozil vlak...(ebiga, saj se kakšna pravljica lahko konča tudi na krut in nesramen način. A ne?janez napisal/-a:...in nato so vsi odšli na Travno goro in srečno živeli...

http://zemljevid.najdi.si/index_maps.js ... &zoom=1172fireman napisal/-a:Saj to črno gradnjo, če je to tista neizdelana nad jezerom, kupuje Gasilska zveza Slovenije. Upam da iz tega ne bo nič. Gasilska zveza naj se z gasilstvom ukvarja, ne pa z mladinskim turizmom...